Ionuț Negoiță e patronul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Familia regală din Emirate vrea să cumpere Dinamo! Scrisoare deschisă către Negoiță! Condițiile puse de arabi

13.01.2020, 11:49
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Ionuț Negoiță încearcă de ceva timp să vândă Dinamo, însă nu a reușit până în acest moment. Acum, finanțatorul ”câinilor” poate da lovitura! ”Familia regală din Emirate este interesată de Dinamo”, a anunțat Anamaria Prodan.

Impresarul susține că un grup de investiții din Abu Dhabi, condus de membri familiei regale din Emirate, a cumpărat Charlton, în luna noiembrie și vrea să investească și la Dinamo. Anamaria Prodan susține că aceștia sunt asociați cu Claudiu Florică, iar negocierile cu Ionuț Negoiță se vor relua.

Pe 29 noiembrie, un club din Championship, Charlton, a fost cumpărat de un fond de investiții care are peste 60 de firme în toată lumea. E o chestiune de negocieri. Ei doreau să investească la Dinamo. În toată nebunia asta de a cumpăra clubul Dinamo, ei au cumpărat Charlton cu 65 de milioane de euro. Erau asociați cu Claudiu Florică.

Am stat de vorbă inclusiv cu Negoiță. Noi am adus ceva concret, era vorba de scrisoarea fondului de investiții, cei de acolo spuneau că voiau să cumpere clubul. Vorbim de familia regală din Emirate, care vrea să facă performanță la Dinamo.

Negoiță a spus ce avea de spus. S-a tot negociat, dar s-au împiedicat de câteva lucruri. El trebuia să respecte cerințele fondului de investiții. Vrea să vândă în condițiile lui. Acum totul e oficial. Negoiță a primit o hârtie aseară. Eu nu cred că n-o să se întâmple această afacere”, a spus Anamaria Prodan pentru Gazeta.

Abu Dhabi Business Development, scrisoare deschisă către Ionuț Negoiță

Grupul condus de familia regală din Emirate a emis o scrisoare deschisă către Ionuț Negoiță prin care își arată interesă pentru Dinamo. Aceștia au pus și două condiții. Echipa să nu retrogradeze în acest sezon și să obțină licența pentru anul competițional 2020 - 2021.

Suntem încântați să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziționeze FC Dinamo București (92,3% din acțiunile totale), în concordanță cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem conștienți de condițiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menționat anterior și suntem pregătiți să evaluăm anul fiscal, precum și să analizăm diligentele legale și comerciale efectuate de reprezentanții noștri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni.

În plus, trebuie să rețineți că, pentru a încheia tranzacția, va trebui să obțineți licența de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 și asigurarea activităților operaționale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziționării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Vă rugăm, nu ezitați să îl contactați pe domnul Florică pentru informații”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă de Abu Dhabi Business Development, conform Pro X.

Dinamo, în pericol să nu ia licența

Clubul Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Formația din Ștefan cel Mare este în pericol să nu ia licența, dacă nu-și va achita toate datoriile. Bogdan Bălănescu a anunțat că Nistor a fost vândut pentru ca echipa să facă rost de bani pentru a plăti restanțele către jucători.

Dinamo va plăti o parte din restanțele jucătorilor, astfel încât să putem lua licența. Cu banii încasați pe Nistor, Dinamo poate merge în cantonament și va achita datoriile rămase”, a anunțat Bălănescu în urmă cu câteva zile.

Dinamo are datorii și la stat. ”Câinii” nu se numără printre echipele din Liga 1 care au certificat fiscal 0.

Etichete: anamaria prodan , ionut negoita , vanzare dinamo , investitori dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După ce suporterii Rapidului au decis să nu facă deplasarea la Cluj, fostul lider de galerie a reacționat

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

Tachtsidis, ironizat după scandalul provocat la CFR Cluj. ”L-am ofertat! Bea bine, cântă grecește perfect”

Lovitura primită de Bayern Munchen înaintea returului cu Real Madrid din Champions League

Citeşte şi

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

Foto Unde a fost surprinsă Anamaria Prodan!

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”