Florin Tănase, într-un meci FCSB - Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Fanii Craiovei, chemați la meciul cu FCSB doar pentru o repriză. Ion Crăciunescu e convins că stadionul va fi gol

articol scris de Digi Sport
28.11.2021, 09:41
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Partida de azi, din etapa 17 a Ligii 1, dintre Universitatea Craiova și FCSB se va juca de la 20:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pentru ca suporterii să poată fi prezenți în tribune măcar la prima repriză.

Ion Crăciunescu (71 de ani) nu crede însă că meciul va avea parte de public la acest meci, tocmai din cauza acestei probleme. Conform celor mai recente decizii luate la nivel înalt în România, publicul are voie pe stadioane doar până la ora 21:00!

Fanii Craiovei, chemați la meciul cu FCSB doar pentru o repriză. ”Este despre noi!”

Oficialii oltenilor speră ca susținătorii lor să nu fie deranjați de acest inconvenient și au încercat să-i atragă prin două metode. În primul rând, au fost tipărite bilete speciale, la prețul de 1 leu, iar în al doilea rând fanii au fost atinși la ”coarda sensibilă” printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

”Este despre noi. Despre cei care poartă în suflet alb-albastrul pur al Științei. Jucăm cu dragoste și pasiune, iar motivația noastră o reprezintă iubirea nemărginită pentru Știința. O dragoste care ne-a ajutat de-a lungul deceniilor să devenim Campioana Unei Mari Iubiri.

Dincolo de rezultatele sportive, datoria noastră sfântă este să fim alături de alb-albaștri. Și, cel mai bine, ne îndeplinim datoria venind în #VulcanulDePeOblemenco, cu mic, cu mare, copii, părinți și bunici.

Familia Științei se reunește pentru a purta o nouă bătălie importantă în războiul pentru obținerea titlului. O luptă pe care o ducem până la final! Împreună putem învinge! Forza Știința!”, e mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a echipei.

De ce crede Ion Crăciunescu faptul că tribunele vor fi goale la Universitatea Craiova - FCSB

Ion Crăciunescu s-a declarat, de asemenea, surprins neplăcut de măsura luată de autorități și chiar a transmis că, din punctul să de vedere, nu va veni nimeni la meciul de pe partida ”Ion Oblemenco”.

Fostul mare arbitru crede că tribunele vor fi goale pentru că niciun fan nu va dori să bată drumul până la stadion doar pentru 45 de minute de fotbal.

Nu vine nimeni la stadion! De ce ar veni? Pentru o repriză? Stadionul este la marginea orașului Craiova, care e imens, e un oraș foarte mare. Faci o oră și ceva pe jos. Cine face o oră și ceva să stea o repriză? Pleacă noaptea cu mașina? Ăia care stau în tribune n-au toți mașină”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Universitatea Craiova a scos la vânzare biletele

Universitatea Craiova a anunțat vineri seară că va comercializa bilete pentru partida cu FCSB, care se va juca, până la urmă, duminică, de la 20:15, în direct la Digi Sport 1.

Prețul unui tichet are prețul simbolic de 1 leu. La meci pot asista persoanele vaccinate cu schema completă sau cele care au trecut în ultimele 6 luni prin boală.

Etichete: ion craciunescu , craiova fcsb live video , bilete craiova fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dan Șucu, ”forțat” să intervină pe partea sportivă la Rapid! Ultimatumul acționarului majoritar: ”Indiferent de contract”

Video A pierdut primele OPT game-uri ale meciului și nimeni nu se aștepta la ce a urmat

”Promisiunea” făcută de Valeriu Iftime dacă Botoșani se va salva de la retrogradare

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

Citeşte şi

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Exclusiv Ion Crăciunescu a dat verdictul, după cea mai controversată fază din Dinamo - Voluntari + Alt penalty neacordat

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă