Galeria lui Dinamo, la ultimul derby cu FCSB / Foto: Sport Pictures

Fanii lui Dinamo, comunicat după ziua agitată de la Săftica: ”O nouă dovadă a unui management defectuos”

06.06.2020, 23:03
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Fanii din Peluza ”Cătălin Hîldan” au publicat un comunicat referitor la evenimentele de astăzi de la Dinamo. Jucătorii lui Adrian Mihalcea au refuzat să dispute meciul cu FC Voluntari și să se antreneze din cauza restanțelor financiare.

Fanii din programul DDB au fost luați prin surprindere de gestul jucătorilor și dau vina pe ”managementul defectuos” al clubului. În plus, aceștia așteaptă explicații de la acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Comunicat PCH: ”Am plătit salarii restante și o vom face în continuare”

„În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile care au apărut, legate de vânzarea clubului și intrarea unei prime tranșe de bani din partea unui potențial investitor.

Astăzi au refuzat să joace meciul amical cu Voluntari și de asemenea au refuzat să se antreneze.

Nu încurajăm sub nicio formă o astfel de atitudine, dar cine le-a făcut promisiuni jucătorilor a greșit foarte mult. Este o nouă dovadă a unui management defectuos.

Jucătorii așteptau să vină cineva să le ofere explicații. Cel pe care îl așteptau la discuții este cel care deține clubul ca acționar majoritar.

Niciun patron și nicio comisie (despre care s-a tot vorbit zilele acestea) nu s-au prezentat să liniștească echipa.

Singurii care au fost prezenți pentru a-i încuraja pe jucători au fost reprezentanții Programului DDB.

Suporterii sunt singurii care și-au făcut partea și s-au ținut de promisiuni.

Am plătit salarii restante și o vom mai face. Am susținut echipa și am arătat că ne pasă.

În ultimele zile am fost concentrați pe partea care ține de noi în pregătirea meciului care urmează. Și am făcut-o bine. Printr-un gest fără precedent, suporterii au cumpărat toate biletele pentru partida de sâmbătă.

Tocmai pentru că am fost ocupați cu pregătirea acestui eveniment, situația de astăzi ne-a luat prin surprindere. Dar în zilele imediat următoare, boardul DDB se va întruni și va analiza câile prin care poate interveni pentru rezolvarea situației de la echipă.

Din păcate, în tot acest timp, cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă în față și să le răspundă jucătorilor și eventual să ne spună și nouă dacă încă mai negociază cu diferite offshore-uri”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Sold-out la Dinamo - Chindia!

Proiectul socios Doar Dinamo București, lansat de suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, are parte de o nouă reușită, înaintea reluării sezonului din Liga 1.

Dinamo joacă primul meci oficial după o pauză de trei luni sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, contra Chindiei Târgoviște, și, chiar dacă porțile stadionului "Ștefan cel Mare" vor fi închise pentru suporteri, Peluza Cătălin Hîldan a scos, simbolic, la vânzare bilete, la prețul de 5 lei pentru fiecare tichet.

La aproximativ 24 de ore după punerea în vânzare a tichetelor și cu mai bine de o săptămână înaintea disputării meciului dintre Dinamo și Chindia Târgoviște, toate cele aproape 15.000 de bilete au fost cumpărate de fanii dinamoviști.

Etichete: dinamo , amical dinamo - voluntari , proteste dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

Gigi Becali pregătește prima lovitură după ce a câștigat titlul. I-a propus un contract lui Florin Tănase

Românii fac legea în Turcia! Ce s-a întâmplat în prima repriză a partidei Trabzonspor - Gaziantep

Video Poli Iași - UTA Arad 0-2. Mircea Rednic i-a întins o mână de ajutor lui Dinamo. Moldovenii, pe ultimul loc

Citeşte şi

Dinamo e amenințată cu retrogradarea, iar Zeljko Kopic e resemnat: ”Ar fi un miracol să ne salvăm!”

Exclusiv Ionel Dănciulescu nu a iertat pe nimeni după Dinamo - FC Voluntari 1-1

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”