Fotbaliștii FCSB-ului / Foto: Profimedia

Exclusiv Fără milă la adresa FCSB-ului: "Spune-mi și mie un jucător pe care poți să iei 500.000€. Ce coadă, cine să-i ia?"

articol scris de Digi Sport
14.12.2023, 17:19
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Liță Dumitru (73 de ani) a avut joi o intervenție telefonică la emisiunea Liga Digi Sport

Printre altele, fostul internațional român a vorbit despre campionatul intern, unde le-a cotat pe FCSB, Farul, CFR Cluj și Universitatea Craiova cu șanse la titlu. 

Liță Dumitru, despre FCSB: "Spune-mi și mie un jucător pe care poți să iei 500.000 de euro"

Stabilit în Germania de mai multă vreme, fostul fotbalist încă mai urmărește SuperLiga, dar este de părere că în acest moment echipa lui Gigi Becali nu are niciun produs de export care să aducă o sumă importantă în conturile patronului.

"Deocamdată, nivelul fotbalului în România este cam același peste tot. Și FCSB, și Farul, și CFR-ul, și Craiova. Cam acolo suntem cu toții. Cine va specula și va câștiga mai multe puncte va câștiga campionatul.

Eu cred că FCSB are șanse. Nu vreau să o supăr, dar vreau să spun că, în condițiile când îl scoți pe Coman și pe celălalt care nu prea mai joacă, Șut... Când îi scoți pe Octavian Popescu și pe Coman, spune-mi și mie un jucător pe care poți să iei 500.000 de euro.

E coadă? Ce coadă, cine să-i ia? Valoare mare nu există! Sunt copii buni, de viitor, iar fotbalul o să le ofere ce-i mai frumos pe lumea asta", a spus Dumitru. 

Citește și: 

Florinel Coman a primit un sfat de la Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu (47 de ani) este renumit pentru loviturile libere pe care le executa în perioada în care activa.

Întrebat care este fotbalistul care i se aseamănă la acest capitol, ”Claugol” a răspuns fără să ezite: Florinel Coman. 

”Florinel Coman execută foarte bine, îmi place cum execută loviturile libere. Tehnica e puțin diferită, dar ca și forță e pe acolo.

Îi place să execute în forță, mult peste zid, încearcă foarte rar să dea pe colțul portarului și ar trebui să o facă mai des acolo pentru că portarii o să înceapă să-l citească”, a declarat Niculescu, la Digi Sport Special. 

Etichete: lita dumitru , octavian popescu , florinel coman , adrian Șut


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume despre Alex Chipciu: ”Îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile”

L-au convins rapid: Ethan Mbappe, OUT de la PSG! Unde va juca

Dan Petrescu, gata de primul transfer: atacantul de 850.000€ are drum liber către CFR Cluj!

Citeşte şi

Adrian Ilie și-a găsit urmașul în SuperLiga. ”E principalul arhitect”

Florinel Coman și Darius Olaru, performanță impresionantă în tricoul FCSB

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”