Florinel Coman și Alexandru Mitriță, într-un meci Universitatea Craiova - FCSB / Foto: Sport Pictures

Fără milă la adresa lui Coman și a lui Mitriță: ”Nu-i suport!”

articol scris de Digi Sport
05.04.2024, 14:16
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Florinel Coman (25 de ani) și Alexandru Mitriță (29 de ani) sunt doi dintre cei mai în formă fotbaliști din SuperLigă, însă prestațiile lor nu sunt pe placul tuturor.

Coman este golgheterul FCSB-ului și al campionatului cu 15 goluri. În plus, șeptarul roș-albaștrilor a reușit și 10 assist-uri. De partea cealaltă, Mitriță a punctat de 13 ori și a oferit 11 pase decisive în tricoul Universității Craiova.

Marian Iancu: ”Mie nu-mi place Coman. Nici Mitriță”

Totuși, Marian Iancu, fostul patron al celor de la Poli Timișoara, a declarat că stilul celor doi nu este pe placul său. Omul de afaceri a punctat faptul că preferă jucătorii care ”cară pianul”, nu pe cei care ”cântă” la el.

Fotbalul în terenul ăsta mare de 100 de metri nu e la fel ca ăla din curtea școlii. Mie nu-mi place Coman. Jucătorii de o singură fază eu nu-i suport. Nu-mi place Mitriță, deși în ultimul timp a mai pus umărul la pian.

E un jucător de sclipire, dacă Florinel Coman are loc în echipă, trebuie să aibă și Mitriță (n.r.- la națională). Pe Mitriță l-am văzut în ultimul timp că e capabil să miște un pic, să o împingă de la spate, nu să stea să aștepte, să joace alții pentru el, pe Coman nu-l văd.

A dat de un Braun (n.r.- la meciul cu Rapid) acolo care n-a fost ușor de digerat. Când se lovește de o echipă serioasă, puternică, în viteză, cu fundași bine așezați, nu a mai avut randament. El dă randament în campionatul intern fantastic, dar mie nu-mi plac jucătorii ăștia”, a spus Iancu, potrivit Prosport.

Andreea Mitriță a postat o fotografie sugestivă după Universitatea Craiova - Rapid 2-1

Galerie Foto

Andreea Mitriță (30 de ani), sora lui Alexandru Mitriță (29 de ani), MVP-ul partidei Universitatea Craiova - Rapid 2-1, din etapa a doua a play-off-ului, s-a bucurat pentru victoria oltenilor. Aceasta a postat un mesaj scurt pe InstaStory, prin care a evidențiat reușita fotbalistului.

Fotografia postată de Andreea Mitriță / Foto: Instagram

Mitriță a dat pasa decisivă la golul marcat de Baiaram, în minutul 59, după care, în minutul 66, a transformat penalty-ul obținut de Andrei Ivan și a adus victoria oltenilor.

Etichete: alexandru mitrita , florinel coman , marian coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

Prima decizie luată de FCSB după ce instanța a comunicat motivarea hotărârii în cazul palmaresului

L-a vândut cu 3.000.000€, iar acum a fost întrebat despre revenirea sa în SuperLiga. Gică Hagi: ”Așa cred eu”

Oficial Allegri, OUT de la Juventus! ”Comportament incompatibil cu valorile clubului”. Cine o va antrena pe ”Bătrâna Doamnă”

Citeşte şi

Exclusiv Jucătorul cerut cu insistență de Florin Prunea în lotul României la EURO 2024: ”Nu am nicio scuză să nu-l iau”

Florinel Coman și Darius Olaru, performanță impresionantă în tricoul FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Autorizațiile de construire pot fi anulate ușor, la ce trebuie să fii atent. Exemplul din București, valabil în toată România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”