Gică și Ianis Hagi / Foto: captură Digi Sport

Farul a dat lovitura, iar Ianis Hagi a reacționat

articol scris de Digi Sport
16.12.2023, 13:23
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Farul Constanța a anunțat săptămânile trecute transferul lui Enes Sali (17 ani) la FC Dallas, în MLS, campionat în care evoluează și Lionel Messi (36 de ani).

Enes Sali a semnat un contract valabil pe următorii patru ani, cu opțiune de prelungire de un an, ca parte a inițiativei MLS U22.

Ce a spus Ianis Hagi, după ce Farul l-a vândut pe Enes Sali în MLS

Ianis Hagi nu a fost deloc surprins de noua mutare de pe piața transferurilor pe care a făcut-o tatăl său. ”Prințul” speră ca la gruparea dobrogeană să vină un nou investitor în perioada următoare.

”Pe voi v-a surprins? Sunt deja 15 ani de când tata face acest lucru, nu cred că mai surprinde pe nimeni. Cred că an de an se știe conceptul academiei, echipei Farul, mereu de a produce jucători pentru România, de a vinde la echipe mai bune. 

Ăsta e conceptul, iar an de an iese câte un jucător, ceea ce nu este deloc ușor. Cum a zis-o și el public, are nevoie de susținere financiară să poată duce clubul și academia la următorul nivel și să nu mai fie nevoit să vândă an de an pentru a menține bugetul pentru anul următor. 

Să aibă deja bugetul pentru următorii 5-6 ani, pentru a-și susține cei mai buni jucători și, de ce nu, să treacă clubul la următorul nivel. Sper ca acest investitor să vină, este un club care este pe profit de ani de zile. Timp de 15 ani, an de an s-au vândut cel puțin unul sau doi jucători. Deci este un business foarte profitabil”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro

După ce inițial a apărut informația că Farul s-a ales cu suma de 1,5 milioane de euro din transferul lui Enes Sali la Dallas, americanii au scris ulterior că mutarea s-a realizat pentru suma de 2.800.000. Gică Hagi a ținut să-i contrazică totuși pe aceștia.

Farul nu a primit 2.800.000€ pentru Enes Sali

"Sali nu s-a vândut cu atâția bani, nu mai scrieți nu știu cât! De unde le scot, nu știu. Mă minunez și eu. Ce bine ar fi fost!

Dar Sali a jucat foarte bine la Farul, a fost unul dintre cei care au câștigat campionatul la vârsta lui. La 17 ani să fii campionul României, eu zic că e mândru", a spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: ianis hagi , fc dallas , enes sali , enes sali dallas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

VAR-ul se schimbă radical! FIFA a început deja pregătirile: ”Acesta este scopul”

Ce a spus Bogdan Andone, după ce Botoșani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri și e aproape de salvare

Foto Imaginea serii la Botoșani - Mioveni

Citeşte şi

Diferență uriașă! Cât câștigă pe an românii din SUA

Ce le-a spus Thibaut Courtois belgienilor, după ce a avut o paradă de zile mari în fața lui Ianis Hagi

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”