Louis Munteanu și Victor Robert Dican / Foto: Sport Pictures

Video Farul - FC Botoșani 1-1. Ultima clasată obține un punct pe terenul campioanei en-titre

articol scris de Digi Sport
05.11.2023, 19:30
  • Premier League: Man. City - West Ham, duminică, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

Farul și FC Botoșani au terminat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei a 15-a din SuperLiga României

Farul - FC Botoșani 1-1. Moldovenii obțin primul punct, după 6 înfrângeri consecutive

Farul a început excelent partida, însă Răzvan Ducan a prins o zi excelentă în poarta celor de la Botoșani. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Andrei Artean a marcat pentru campioana en-titre în prima repriză, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Mijlocașul a înscris din nou, în minutul 61, iar de această dată tabela s-a modificat. 

Farul părea să controleze jocul, însă Eduard Florescu a sunat adunarea la FC Botoșani, după ce a lovit bara transversală cu un șut de la distanță. 

În minutul 89, Dican a dat lovitura! Căpitanul moldovenilor a reușit să îl învingă pe Marian Aioani, după un corner executat perfect de Eduard Florescu. 

VIDEO cu rezumatul partidei Farul - FC Botoșani 1-1

Farul luptă pentru un loc de play-off în acest sezon, în timp ce FC Botoșani încearcă să se salveze de la retrogradare.

Înaintea meciului cu Farul, Dan Alexa a demisionat de la FC Botoșani, astfel că banca tehnică a moldovenilor va fi asigurată de Andrei Patache.

În clasamentul din SuperLiga, Farul se află pe locul șapte, cu 20 de puncte, în timp ce FC Botoșani este ”lanterna roșie”, cu șase puncte din 14 meciuri disputate.

 

Ce a spus Gică Hagi înaintea meciului cu FC Botoșani

Puteam să avem mai multe victorii și înfrângeri mai puține. E simplu. Fiecare jucător putea să facă mai multe, să dea mai mult. În Europa cred că am făcut bine, nu ceva care să ne încânte. Nu aveam experiență, iar meciurile importante le-am pierdut chiar dacă am fost echipa din România care are cele mai multe victorii în Europa în anul ăsta.

Aici e dezamăgirea, în momentele cheie noi nu am reacționat cum trebuie. Farul mai are de învățat multe până să ajungă să fie un club european, până să ajungă să fie un club în România capabil să se bată an de an la campionat.

Revenim acasă. Întâlnim un adversar care are mare experiență în prima ligă. Locul în care este probabil e doar o situație de moment. O echipă care are lucrurile bine făcute, o echipă care a făcut bine în prima ligă. Capabilă să facă un joc foarte bun, să greșească.

Sperăm ca noi să facem un meci foarte bun, să avem capacitatea de a face jocul nostru. Ne dorim foarte mult victoria, e nevoie de cele trei puncte. E momentul să vină victoria pe care o dorim cu toții. Larie e cu noi, dar vom vedea astăzi la antrenament cum o să fie.

Ceilalți nu sunt pentru acest meci, vom vedea de săptămâna viitoare ce va fi. Toți ceilalți absenți, adică 8 jucători. Cei care sunt, cei care am fost în ultimele două meciuri încercăm să facem un lot competitiv, care să câștige meciuri.

”Puteam să facem mai mult în ultimele patru meciuri”

Atmosfera e bună, e clar că puteam să facem mai mult (n.r. la meciul din Cupa României). Suntem conștienți. Puteam să facem mult mai mult în ultimele 4 meciuri. Tot ce s-a întâmplat până în acest moment, lucrurile au fost bune și mai puțin bune. Am căpătat experiență. Concentrarea este pe campionat, încercăm să rămânem pragmatici, să vină victorii, să câștigăm și să avem o continuitate. Atmosfera e bună deocamdată.

Din cauza faptului că avem această situație cu mulți jucători accidentați, ne-am asumat anumite lucruri. Ne-am asumat anumite lucruri, dar știți că mie îmi place să am și momentele în care trebuie să văd tot ce avem în academie.

Trebuie să le dăm o șansă pentru că nu mai avem echipa a doua. Am considerat că e bine să-i văd. În campionat merg foarte bine și mulți dintre ei ca și talent merită, dar vedem dacă pot face față la echipa mare.

Am avut și jucători experimentați. Celor tineri le mai trebuie să muncească mult pentru că nu au avut puterea să se impună. Era un test important și în plan de rezultat și ca și joc, ca și presiune. Am avut 2-3 jucători care au făcut față, dar nu toți cum mă așteptați.

Am văzut că e liniște. Botoșani are un patron care asigură acest lucru. De 10 ani au o linie foarte bună. Trec printr-un moment mai puțin bun, dar în fiecare au arătat că au forța să revină, au un lot bun și o echipă experimentată. Trebuie să fim atenți. Vor strânge rândurile și vor veni cu încredere și curaj la Constanța”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Etichete: gica hagi , farul botosani , clasament superliga , etapa 15 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Și-a cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți

După ani de zile în care a trăit și a amenajat rulote, o tânără a făcut o pasiune pentru transformarea lor și chiar a intrat într-o comunitate a cărei membri lucrează la proiecte similare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Dennis Man, gata să semneze "contractul carierei"! Fotbalistul a sosit în România

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa din Italia a făcut anunțul: 3 oferte pe masa lui Cristi Chivu!

Cum a ratat Ovidiu Popescu transferul la Sepsi: Laszlo Dioszegi a spus totul

Măsuri speciale înaintea meciului Aris - PAOK. Ce plan au suporterii echipei lui Răzvan Lucescu

Cum a fost numit Florentino Perez de agentul lui Modric, după ce a luat decizia în cazul croatului

Citeşte şi

Gică Hagi, după eșecul drastic din Gruia: ”E dureros”. Ce a spus despre locul ocupat de Farul la finalul play-off-ului

Video Nici nu s-a uitat la Hagi! Un jucător de la Farul a oferit momente cum rar se văd, la Cluj

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Rapid, oferte pentru Juan Bauza şi Karlo Muhar! Dan Şucu e all-in cu transferurile de la Mititelu şi Varga citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep s-a retras din nou! Românca a mai ratat un turneu important. Când poate reveni în circuit citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, în cel mai mic top din garderobă. Artista știe cum să-și pună în evidență silueta

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină