Alexandru Ișfan, marcator în meciul FC Argeș – U Cluj / Foto: Sport Pictures

Video FC Argeș - “U“ Cluj 3-1. Alex Ișfan, omul meciului! Penalty ratat și eliminare pentru “șepcile roșii”

articol scris de Digi Sport
29.07.2022, 20:37
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FC Argeș a câștigat meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 3-1, în etapa a treia din Superliga, în direct pe Digi Sport 1.

VAR, două intervenții decisive în meciul FC Argeș – Universitatea Cluj

  • Piteștenii au șase puncte după primele trei runde, în timp ce “șepcile roșii” rămân fără victorie după promovarea în prima ligă și au două puncte în clasament.

“U” Cluj a început în forță și a înscris în minutul 4, prin Adrian Bălan, care a profitat de ieșirea greșită a portarului Cătălin Straton și a lovit mingea cu capul.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În minutul 17, oaspeții au primit un penalty, după ce Horia Mladinovici a primit o semnalizare din partea arbitrilor din camera VAR.

La un duel aerian între Turda și Bălan, Mladinovici a decis să acorde lovitură de la 11 metri, pentru un fault al fundașului echipei piteștene.

Florin Purece nu a reușit să înscrie din penalty, după ce Cătălin Straton a anticipat colțul și a respins mingea cu mâna.

Universitatea Cluj a încheiat prima repriză în inferioritate numerică. Florin Ilie a fost eliminat, pentru un fault dur asupra lui Alex Ișfan.

Inițial, arbitrul Horia Mladinovici a vrut să-i acorde cartonașul galben lui Ilie. După consultarea sistemului VAR, fundașul central a primit cartonașul roșu.

Alexandru Ișfan a reușit prima "dublă" în prima ligă

Gazdele au egalat în minutul 43, prin Alexandru Ișfan, care a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului.

FC Argeș a preluat conducerea pe tabelă în debutul reprizei secunde, când Alex Ișfan a șutat puternic din centrul careului, portarul a atins mingea, care a depășit în cele din urmă linia porții, înainte să fie degajată de un fundaș.

În minutul 49, Ișfan putea să realizeze un hat-trick. Mijlocașul ofensiv a încercat un lob peste Gorcea, dar mingea s-a dus peste poartă.

FC Argeș și-a dublat avantajul în minutul 53, când Arnold Garita a driblat portarul, în afara careului, apoi a depășit elegant și un fundaș și a înscris.

Spre finalul partidei, gazdele n-au mai forțat, iar oaspeții puteau să reducă din diferență prin Adrian Bălan, dintr-o lovitură liberă.

  • În etapa a patra din Superliga, FC Argeș va juca în deplasare cu Rapid, pe 6 august, iar Universitatea Cluj va juca pe teren propriu cu Petrolul, pe 5 august.

VIDEO Rezumatul meciului FC Argeș - Universitatea Cluj 3-1

Clasamentul Superligii

-Știrea inițială-

Piteștenii au acumulat trei puncte din primele două dueluri. În prima rundă, FC Argeș s-a impus cu 2-0 în fața celor de la UTA Arad, pe teren propriu, și a cedat la Sfântu Gheorghe, scor 0-4, în etapa a doua. În acest moment, trupa lui Andrei Prepeliță ocupă locul 10 în clasament.

Ultimul duel dintre FC Argeș și U Cluj a avut loc în luna februarie a anului 2020, atunci când ambele formații se aflau în eșalonul secund. Scorul final a fost de 1-1, după golurile marcate de Andrei Blejdea (min. 43) pentru piteșteni, respectiv Sebastian Mailat (min. 77) pentru clujeni.

FC Argeș - U Cluj, Live Video, 18:30, Digi Sport 1. Oaspeții sunt neînvinși de la revenirea în Superligă

De cealaltă parte, Universitatea Cluj este neînvinsă de la promovarea în Superligă. Elevii lui Erik Lincar au remizat cu FCSB, scor 1-1, și Universitatea Craiova, tot 1-1. Ardelenii se situează pe locul 12 în ierarhie și speră să spargă gheața în Trivale și să bifeze primul succes de la revenirea în fotbalul românesc.

Etichete: u cluj , fc arges , superliga , etapa 3 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

CFR Cluj - Sepsi, LIVE VIDEO, de la 21:00 pe Digi Sport 1. Ardelenii continuă lupta pentru locul 2

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”