Said a marcat golul al doilea al lui FC Argeș, în deplasarea cu FC Botoșani / Foto: captură Digi Sport

Video FC Botoșani - FC Argeș 1-2. Piteștenii au prins, dramatic, ultimul loc de play-off, în ultima etapă din sezonul regulat

articol scris de Digi Sport
07.03.2022, 19:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FC Botoșani a pierdut dramatic cu FC Argeș, scor 1-2, în finala pentru play-off și piteștenii au prins ultimul loc de play-off.

FC Botoșani - FC Argeș 1-2. Moldovenii au condus

Un singur punct avea Botoșaniul avans față de FC Argeș cu o etapă rămasă din sezonul regulat, așa că partida a fost considerată un derby, având în vedere că ambele echipe luptau pentru ultimul loc în play-off.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Piteștenii au avut câștig de cauză. Moldovenii au dat primul semnal de alarmă la poarta lui Greab în minutul 39, când Haruț nu a nimerit ținta.

FC Botoșani - FC Argeș 1-2. Piteștenii se califică, în premieră, în play-off

În startul reprizei secunde, după ce Șeroni a trimis pe lângă poartă, Mihai Roman a deschis scorul în minutul 52, după o neînțelegere între Turda și portar. Argeșul a egalat după 19 minute, însă finalul a fost incendiar.

Peste alte 10 minute, echipa lui Andrei Prepeliță a preluat conducerea, iar moldovenii nu au mai putut să revină, cu toate că Mihai Roman a cerut un penalty în minutul 90+4.

VIDEO cu rezumatul meciului FC Botoșani - FC Argeș 1-2:


Știrea inițială:

Meciul FC Botoșani - FC Argeș, din etapa cu numărul 30 a Ligii 1, poate fi urmărit de la ora 17:30, în direct pe Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Duelul de la Botoșani este o adevărată finală pentru calificarea în play-off. Gazdele, aflate pe locul șase, cu 46 de puncte, au nevoie de cel puțin un rezultat de egalitate pentru a rămâne printre primele șase clasate la finalul sezonului regulat, în timp ce FC Argeș, poziția a șaptea, 45 de puncte, este obligată să câștige.

  • Programul play-off-ului va fi stabilit după încheierea celor două meciuri de luni, în timp cel al play-out-ului a fost definitivat, singura necunoscută fiind ocupanta locului șapte, care se va decide la finalul jocului dintre FC Botoșani și FC Argeș.

FC Botoșani - FC Argeș | LIVE VIDEO, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Confruntări directe și statistici

Aceasta va fi a patra întâlnire între cele două formații la nivelul primei ligi. Până acum, formația lui Marius Croitoru s-a impus în două rânduri, iar gruparea din Trivale o singură dată. De menționat este faptul că toate victoriile au venit în deplasare, atât cele ale lui FC Botoșani, cât și cea a argeșenilor.

  • Papa, Roman II și Dawa sunt cei mai buni marcatori ai lui FC Botoșani, cu câte trei goluri, în timp ce Ișfan, Șerban și Tănase sunt golgheterii lui FC Argeș, tot cu câte trei reușite.

Cei doi antrenori s-au duelat de trei ori, în două partide de campionat și una de Cupă. Marius Croitoru s-a impus o dată, în timp ce Andrei Prepeliță a câștigat în celelalte ocazii, victoria din Cupa României venind după loviturile de departajare.

FC Botoșani nu traversează cea mai bună perioadă. Cu o singură victorie, două remize și două înfrângeri în ultimele cinci runde, moldovenii primesc vizita uneia dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. FC Argeș a obținut patru succese și două rezultate de egalitate în precedentele șase jocuri de campionat.

FC Botoșani - FC Argeș | LIVE VIDEO, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Cătălin Anton: ”Nu luăm în calcul să ratăm play-off-ul”

Nu mai puțin de 200 de mii de euro vor încasa jucătorii lui FC Botoșani, dacă nu vor pierde partida cu FC Argeș, ultima din sezonul regulat, și se vor califica în play-off. Președintele lui FC Botoșani spune că această primă a fost stabilită încă de la începutul sezonului. Cătălin Anton speră că arbitrajul nu va decide partida decisivă pentru calificarea în play-off.

Noi am fost tot sezonul pe loc de play-off și acum riscăm să cădem în play-out. Acesta este fotbalul, nu avem ce face, trebuie să câștigăm în ultima etapă. Nu luăm în calcul să ratăm play-off-ul, sper ca jucătorii să se mobilizeze. Este foarte important pentru club să obținem calificarea în play-off, pentru comunitate, pentru toată lumea.

Jucătorii au o primă de 200.000 de euro pentru calificarea în play-0ff, este primă de obiectiv. Noi suntem cu salariile la zi, nu avem probleme financiare. Sper ca jucătorii să înțeleagă cât de important este acest meci. Cine își va dori mai mult victoria, va ajunge în play-off. Sperăm ca arbitrajul să fie corect și totul să se decidă pe teren.

În ultima perioadă cred că a intervenit o oarecare relaxare în rândul jucătorilor, dar acum trebuie să demonstreze că merită să fie în play-off”, a declarat Cătălin Anton, pentru Playsport.

Etichete: play-off liga 1 , etapa 30 liga 1 , fc botosani fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Nu primesc foarte mulți bani la FCSB”. Ce salariu are campionul României

Foto Liverpool și-a prezentat echipamentul pentru sezonul viitor! Primul din noua eră fără Jurgen Klopp

Foto ”Dezgustător!” Faza Campionatului Mondial: a omorât o muscă și a mâncat-o în fața tuturor. Reacția jucătorului

Mihai Rotaru, propunere suprinză pentru Edi Iordănescu! Pe cine cere la EURO

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când o femeie prinde o cobră cu mâinile goale. Șarpele era pe punctul să o atace