Partida dintre FC Botoșani și FCSB / Foto: Captură Digi Sport

Video FC Botoșani - FCSB 0-1. Roș-albaștrii se impun la limită cu ultima clasată

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 23:24
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Partida FC Botoșani - FCSB, din etapa a 12-a din SuperLigă, s-a încheiat cu o victorie la limită a roș-albaștrilor, scor 1-0.

Astfel, în clasamentul din SuperLigă, FCSB este lider detașat, cu 29 de puncte acumulate, în timp ce FC Botoșani este ultima clasată, cu doar șase puncte.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FC Botoșani - FCSB 0-1. Trei puncte importante câștigate de roș-albaștri

Roș-albaștrii au controlat prima repriză a partidei, însă Ducan a avut o prestație foarte bună. Coman putea deschide scorul încă din minutul 7, când a șutat în blocajul lui Ducan, după o pasă foarte bună a lui Djokovic. Coman a expediat apoi o centrare bună din corner, însă Dawa a trimis cu capul exact pe direcția lui Ducan.

Tot Coman a șutat bine din afara careului în minutul 19, Ducan a respins în lateral, însă șutul lui Băluță nu a prins spațiul porții. Portarul moldovenilor a intervenit salvator și la încercarea aceluiași Coman din minutul 22.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 23, după o centrare a lui Coman și o finalizare cu capul a lui Ducan.

Prima ocazie importantă a moldovenilor a venit abia în minutul 37, când Friday a șutat puternic de la distanță, dar Târnovanu a respins foarte bine.

Dican a trimis periculos cu capul în minutul 39, iar ultima mare ocazie a primei reprize le-a aparținut roș-albaștrilor, când Coman a încercat fără succes să îl dribleze pe Ducan.

După pauză, moldovenii au fost mai periculoși, iar Florescu putea înscrie în minutul 49. Dawa a fost aproape de gol în minutul 53, dar a trimis în plasa laterală.

Ilicic a avut o execuție periculoasă în minutul 57, dar mingea a trecut puțin peste poartă. Djokovic a reluat periculos cu capul în minutul 61, iar Coman a mai avut o ocazie importantă câteva minute mai târziu.

Octavian Popescu putea înscrie un gol superb în minutul 86, dar Ducan a avut o intervenție splendidă și a respins.

Pe final, moldovenii au fost aproape să marcheze golul egalizator, dar Mouaddib a șutat chiar pe direcția lui Târnovanu, care a reușit să respingă.

VIDEO Rezumatul partidei FC Botoșani - FCSB 0-1


La prima vedere, nu poate exista un meci mai dezechilibrat în acest punct al campionatului decât FC Botoșani - FCSB. Trupa lui Dan Alexa este ”lanterna roșie”, cu 6 puncte în 11 meciuri și nu a cunoscut încă gustul victoriei în sezonul 2023/2024.

De partea cealaltă, FCSB ocupă fotoliul de lider, cu 26 de puncte. În cele 24 de întâlniri directe la nivelul primei ligi, FC Botoșani a obținut o singură victorie, în timp ce bucureștenii s-au impus de 18, iar 5 jocuri s-au încheiat la egalitate.

Pe teren propriu, moldovenii nu au reușit s-o învingă pe FCSB până acum.

Florescu este cel mai bun marcator al Botoșaniului, cu 4 reușite, în timp ce golgheterul FCSB-ului este Olaru, cu 6 goluri.

Dan Alexa s-a duelat din postura de antrenor de 6 ori cu vicecampioana: două succese, trei remize și un eșec.

FC Botoșani - FCSB | LIVE VIDEO, ora 21:30, DGS1. Semnalul de alarmă tras de Elias Charalambous

"Știm că toate meciurile sunt complicate. Cu siguranță nu va fi ușor nici acesta, am pierdut cele mai multe puncte în astfel de jocuri. Trebuie să fim foarte concentrați și să depunem un efort mare pentru a obține cele 3 puncte.

Botoșani are jucători rapizi în atac, pregătiți pe tranziție, așa că trebuie să fim în cea mai bună formă. Nu venim după un rezultat foarte bun, dar contează meciul următor. Trebuie să fim bine pregătiți pentru a obține cele 3 puncte.

Jucătorii sunt suficient de inteligenți pentru a realiza că va fi un meci foarte dificil. Am analizat adversarul, vorbim în fiecare zi cu jucătorii. Dacă jucătorii sunt relaxați? Nu, nu.

Am analizat adversarul, au văzut că au jucători de calitate. Încercăm să ne pregătim în fiecare săptămână cât de bine putem. Nu cred că au nevoie de motivație suplimentară", a declarat Elias Charalambous, în cadrul conferinței de presă.

Etichete: botosani fcsb , etapa 12 superliga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video ”Made in Romania”: ”Generalul” Răzvan Lucescu a făcut show, după ce a scris istorie la PAOK!

Oficial Decizia luată de Tottenham în privința lui Radu Drăgușin

Oficial Liverpool și-a anunțat noul antrenor! Premieră în istoria de 132 de ani a clubului

L-au convins rapid: Ethan Mbappe, OUT de la PSG! Unde va juca

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”