Florin Tănase, în meciul FC Voluntari - FCSB / Foto: Sport Pictures

Video FC Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii, la mâna oltenilor în lupta la titlu

articol scris de Digi Sport
14.05.2022, 23:00
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

FCSB a obținut doar o remiză în fața celor de la FC Voluntari pe Arena Națională, scor 2-2, în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

În urma acestui rezultat, roș-albaștrii mai au șanse la titlu doar în cazul în care CFR Cluj va pierde meciul cu Universitatea Craiova.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FC Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii, la mâna oltenilor în lupta la titlu

Roș-albaștrii au dominat prima repriză. Asaltul la poarta lui Popa a început în minutul 13, când Cordea a șutat din întoarcere, cu piciorul stâng, din afara careului. Portarul ilfovenilor a reușit să respingă în corner.

Cristea a ajuns la un balon respins în interiorul careului în minutul 15 și a șutat din prima puțin peste transversală. În minutul 20, Cordea a șutat din interiorul careului, dar balonul a trecut puțin peste poartă.

Olaru și-a încercat și el norocul la poarta lui Popa, însă de fiecare dată portarul ilfovenilor i-a refuzat golul mijlocașului celor de la FCSB.

Cristea putea înscrie în minutul 23 și a trimis cu capul, însă balonul a fost respins de pe linia porții de Adam Nemec.

FCSB a deschis scorul în minutul 44 când Darius Olaru i-a pasat în careu lui Cordea care a șutat din prima și l-a învins pe Popa.

Avantajul roș-albaștrilor nu a durat mult, iar trei minute mai târziu, Adam Nemec a restabilit egalitatea.

Cea de-a doua repriză a fost mai echilibrată, iar Voluntariul lui Liviu Ciobotariu a fost mai periculos.

Totuși prima ocazie importantă a reprizei secunde le-a aparținut tot jucătorilor de la FCSB. Darius Olaru a șutat din drop din afara careului, însă Popa a avut din nou o paradă splendidă.

Florin Tănase putea marca în minutul 53 când a trimis pe lângă poartă de la mai puțin de șase metri.

FCSB a marcat din nou în minutul 71, prin Florin Tănase. După o combinație frumoasă a roș-albaștrilor, căpitanul FCSB-ului a îndeplinit doar o formalitate.

Merloi putea marca în minutul 85 când l-a surprins pe Ștefan Târnovanu cu un șut puternic. Totuși, ilfovenii au reușit să egaleze doar trei minute mai târziu, prin golul înscris de Costin.

VIDEO Rezumatul partidei FC Voluntari - FCSB 2-2


FC Voluntari - FCSB 2-2. Roș-albaștrii, la mâna oltenilor în lupta la titlu

Practic, FCSB este obligată să câștige jocul cu FC Voluntari pentru a avea șansa să joace cu trofeul pe masă în ultima etapă, la Buzău, contra lui CFR. Orice alt rezultat, coroborat cu o victorie a formației din Gruia în fața Universității Craiova, trimite titlul din nou la Cluj.

De partea cealaltă, calificată în finala Cupei României, FC Voluntari, clasată pe locul patru, va juca fără presiunea rezultatului.

Cele două echipe s-au întâlnit de 15 ori la nivelul primei ligi. Ilfovenii s-au impus de trei ori, au fost patru remize, iar în opt rânduri victoria le-a revenit celor de la FCSB.

  • Vadim Rață, care va lipsi în aceasta partidă, este golgheterul lui FC Voluntari, cu 7 reușite, în timp ce Florin Tănase este cel mai bun marcator al roș-albaștrilor și al campionatului, cu 19 goluri.

Liviu Ciobotariu și Toni Petrea s-au confruntat de trei ori din postura de antrenori, tehnicianul lui FC Voluntari câștigând o dată, când o pregătea pe Hermannstadt, iar Petrea s-a impus în celelalte două jocuri.

FC Voluntari - FCSB | LIVE VIDEO, ora 21:00, pe Digi Sport 1. Declarații

Va fi un joc greu, cu o echipă care vrea titlul, supermotivată. La noi s-a acumulat o stare de oboseală. Eu sunt încrezător, deși jucăm pe Arena Națională. Sincer, nici eu, nici jucătorii nu ne-am dorit să jucăm acolo.

Nu vrem să dăm naștere la discuții. Toată lumea știe că acest stadion este 'casa' FCSB-ului. Mie îmi place stadionul, dar din acest motiv nu am vrut acolo. Acum asta e, vom juca acolo și gata”, a spus Liviu Ciobotariu.

Octavian Popescu le-a transmis un mesaj mobilizator suporterilor celor de la FCSB înaintea meciului cu FC Voluntari, o partidă crucială în economia campionatului. Roș-albaștrii sunt conștienți de importanța meciului contra ilfovenilor, astfel că au făcut apel la sprijinul suporterilor.

Am simțit forța voastră. Am râs împreună și am plâns împreună. Suntem toți o familie. Hai la meci, împreună suntem mai puternici”, a trasmis Tavi Popescu pe Instagram.

Etichete: fc voluntari-fcsb , etapa 9 play-off liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”