Voluntrai - Craiova / Foto: captură Digi Sport

Video FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, fără victorie de 6 etape, au bifat a cincea remiză la rând

articol scris de Digi Sport
26.01.2021, 19:30
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După 3 înfrângeri în primele 3 meciuri din 2021, FC Voluntari a obținut primul punct al anului, 1-1 cu Universitatea Craiova, într-un meci disputat pe o ninsoare superbă. Oltenii au bifat a șasea partidă consecutivă fără victorie și a cincea remiză la rând.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1. Ilfovenii, primul punct după 3 înfrângeri la rând

Meciul a început cu ocazia Craiovei, la șutul lui Bancu, dar care a trecut peste poarta lui Marcos Lavin. Cei care au marcat au fost ilfovenii, prin Angelov, care a trimis cu capul în poartă din centrarea lui Ricardinho.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Craiovenii au egalat în minutul 25, printr-o fază trasă la indigo cu a adversarilor, cu Nistor la serviciu și Ivan la finalizare. Până la pauză, oltenii au mai ratat 4 ocazii, prin Ofosu, Bancu, Bărbuț și Screciu.

FC Voluntari - Universitatea Craiova 1-1. Oltenii, fără victorie de 6 etape, au 5 remize la rând

În repriza a doua, portarul Voluntariului a boxat spectaculos șutul lui Nistor, iar peste un minut, Ofosu nu a nimerit poarta.

Pe final, meciul a devenit spectaculos. Papp a blocat șutul lui Ion Gheorghe, iar Bomba lui Nistor a nimerit fundașii adverși. Ilfovenii puteau da lovitura în minutul 90, dar Borțoneanu a tras peste poartă și Voluntari - Craiova s-a terminat 1-1.

Pentru olteni a fost a șasea partidă consecutivă fără victorie și a cincea remiză la rând.

VIDEO cu rezumatul echipei:


Știrea inițială:

FC Voluntari - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1, se dispută astăzi, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Ilfovenii, preluați de Bogdan Andone în această iarnă, au pierdut toate cele trei meciuri disputate în 2021 și au căzut pe locul 15, la egalitate cu ultima clasată Poli Iași.

LIVE VIDEO FC Voluntari - Universitatea Craiova, ora 17:30, Digi Sport 1. Oltenii, fără victorie în ultimele 5 meciuri

Universitatea Craiova, ocupanta locului al treilea, traversează o formă foarte slabă, mai ales în ofensivă, înregistrând cinci meciuri consecutive fără victorie, în care a înscris doar două goluri.

Înaintea meciului de la Voluntari, Corneliu Papură, antrenorul Craiovei, a subliniat importanța punctelor, în contextul în care FCSB și CFR Cluj s-au distanțat la șase, respectiv cinci lungimi de formația din Bănie.

"Niciun meci nu este uşor de câştigat, deşi poate pe hârtie suntem favoriţi. Dar lucrurile în teren se desfăşoară altfel. Trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm. E important să ne motivăm, să fim pregătiţi. Nu am început anul aşa cum ne doream, dar trebuie să continuăm să muncim. Dacă nu luptăm la fiecare meci suntem pierzători. Dar noi vrem să ne considerăm câştigători. Nu înseamnă că dacă joci cu patru vârfuri eşti şi ofensiv sau dacă joci cu şapte fundaşi eşti defensiv. Este o chestiune de abordare

Erau obligatorii şi punctele pe care le-am pierdut şi până acum. Pentru noi fiecare trei puncte sunt obligatorii la fiecare meci. Nicio partidă nu este uşoară indiferent împotriva cărei echipe jucăm. Suntem în primele trei, sunt foarte multe puncte în joc şi sperăm să jucăm mult mai bine", a declarat Papură.

FC Voluntari și Universitatea Craiova s-au mai întâlnit de 13 ori în Liga 1. Oltenii s-au impus de 11 ori, un meci s-a încheiat la egalitate, iar o victorie le-a aparținut ilfovenilor.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , bogdan andone , corneliu papura , fc voluntari


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Echipa din SuperLigă care a cheltuit cei mai mulți bani: ”O sumă incredibilă”

Oficial ”Pintilii din Franța” a fost dat afară. Echipa plătea 25.000€ amendă la fiecare meci

Pițurcă, tranșant după ce Gigi Becali a spus că i-a făcut un ”cadou” de 1.500.000 €: ”Nu mai vorbesc în viața mea cu el”

Dan Șucu l-a ofertat pe Mircea Lucescu! Ce răspuns i-a dat marele antrenor

Citeşte şi

Exclusiv ”M-a sunat domnul Șumudică”. Patronul din SuperLiga a dezvăluit totul: ”Eram în pământ”

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”