Vergil Andronache i-a luat locul lui Bogdan Andone pe banca lui FCSB / Foto: Sportpictures

Video ”Toată lumea să ia exemplu de la Pintilii!”. Concluziile lui Andronache, după 4 înfrângeri consecutive pentru FCSB

18.08.2019, 23:48
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

VIDEO FCSB - Poli Iași 1-2 | FCSB se află într-o situație dezastruoasă. A ajuns la 4 înfrângeri la rând după eșecul cu Poli Iași, iar la finalul meciului, antrenorul Vergi Andronache a încercar să caracterizeze partida.

"De data asta am avut o echipă experimentată, toţi şi-au dorit să câştige. Ăsta e fotbalul, momentul decide jocul. Poţi să exersezi cât vrei, dar când ai un moment de neatenţie, se întâmplă ce s-a întâmplat.

Prima repriză a fost bună, cu excepţia acelei faze fixe. Repriza a doua a fost mai echilibrată. Am înţeles că au fost două penalty-uri clare. Am avut multe situaţii de gol la 1-1, nu am reuşit să marcăm. Pe o contră a lor ne-au prins, s-a luat un gol de la distanţă şi cam asta e istoria acestui meci. Eu cred că l-am pierdut nemeritat", a spus Vergil Andronache la final.

Pintilii și Gnohere au revenit după accidentări. Adi Popa, primul meci după ce a semnat cu FCSB

În meciul de la Pitești, FCSB și-a mai recuperat din accidentați. Dacă Pintilii a fost titular, Gnohere și Adi Popa au intrat pe parcurs.

"În prima repriză, am jucat 4-3-3, doar că le-am cerut să fie foarte dinamici şi mobili. Şi înainte de joc am spus că asta ne-am propus, ca Pintilii să joace 45 de minute, iar Gnohere să joace cam 30 de minute. Nu e prea uşor nici pentru ei, vin după accidentări. Toată lumea ar trebui să ia exemplul lui Pintilii. Aţi văzut câtă dăruire şi determinare. Cei tineri aici ar trebui să lucreze, la dăruire şi la determinare", a spus Andronache.

FCSB - Poli Iași 1-2 | Gafele par să nu se mai termine la roș-albaștri

Vergil Andronache a încercat să explice prestația slabă și greșelile făcute de elevii săi. Antrenorul de la FCSB i-a dat practic dreptate lui Ilie Dumitrescu, care a remarcat exact problemele de la FCSB.

"Explicaţiile? Cel mai important lucru e că nu sunt relaţii de joc. Vrând să menjăm jucătorii, apar mereu alţii şi pentru cei cu care jucăm e un lucru bun. Astăzi am luat în calcul să câştigăm, dar trebuie să mergem înainte, nu avem ce să facem", a precizat Andronache.

În plus, Andrei Vlad a primit un gol pe care multă lumea susține că l-ar fi putut apăra.

"Se întâmplă oricui (lui Vlad), e un jucător tânăr, îi trebuiesc jocuri. Nu ştiu cât de mult se putea scoate acel şut şi după aia ne vom da cu părerea", a spus Andronache.

Vergil Andronache a preluat FCSB după demisia lui Bogdan Andone, însă echipa nu joacă diferit. În plus, patronul de la FCSB ar putea să numească un nou antrenor cât de curând.

"Depinde ce decide clubul, noi asigurăm ca lucrurile să meargă înainte. Atâta vreme cât jumătate dintre ei au stat efectiv să se odihnească, ce vină au ceilalţi? Nu e problemă de motivare. E supărare pentru toată lumea. Dar jocul următor e complet diferit, nu e problemă de motivare, de atitudine. E logic că toţi sunt supăraţi, dar nu are nicio legătura una cu alta. Noi suntem aici şi câtă vreme ni se cere să afacem asta, o să o facem", a încheiat Andronache.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: ilie dumitrescu , fcsb poli iasi , vergil andronache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv A auzit cine e principala țintă a CFR-ului în mercato și a reacționat: ”Nu cred așa ceva! Nu e o glumă?”

Exclusiv Cine e omul care pune antrenorii la Universitatea Cluj?

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”