Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB-ului / Foto: Digi Sport

FCSB - Astra | Vintilă știe care este atuul giurgivenilor și cum poate câștiga meciul! ”Nu e vorba de o tactică specială!”

22.11.2019, 11:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB - Astra este derby-ul etapei a 17 din Liga 1. Partida care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Bogdan Vintilă a prefațat jocul și e convins că jucătorii săi vor forma o echipă și vor câștiga meciul.

Vintilă știe care este atuul celor de la Astra. Giurgiuvenii au jucători ”imprevizibili, care pot face diferența oricând”, dar nu va lua nicio măsură specială împotriva lor.

Un meci interesant, cu o echipă bună, din primele șase și dorim să continuăm drumul către locul 1 cu o victorie. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, dar am încredere că jucătorii mei vor forma o echipă și vom câștiga jocul. Au jucători buni, sunt o echipă experimentată. Au jucători care pot face diferența. Sunt jucători imprevizibili.

Nu e vorba de o tactică specială, trebuie să ne facem noi jocul nostru. Sperăm să fim în continuare pe val. A fost bună pauza. Mi-a prins bine. Sper să continuăm pe aceeași linie. Am reușit să aduc la un nivel bun și jucătorii care erau mai în urmă cu pregăitrea. Trebuie să fim concentrați timp de 90 de minute. Nu există moment de relaxare în jocul de mâine seară”, a spus Bogdan Vintilă la conferința de presă premergătoare meciului cu Astra.

FCSB și Astra nu au secrete pentru Andone și Vintilă

Cei doi antrenori își cunosc foarte bine adversarii. Bogdan Andone a pregătit FCSB la începutul acestui sezon, în timp ce Bogdan Vintilă a fost la Astra, în urmă cu ceva ani.

Și eu îi știu pe mulți de la Astra. Am fost și eu acolo, deci suntem chit. El îi cunoaște pe jucătorii de la FCSB și eu pe cei de la Astra”, susține Vintilă.

Bogdan Vintilă a reușit să resusciteze FCSB

În acest moment, FCSB și Astra sunt despărțite de un punct. Echipa finanțată de Gigi Becali are 27 de puncte acumulate după 16 runde, în timp ce giurgiuvenii au 28. Acesta a reușit să resusciteze echipa, după începutul dezastruos de campionat, și a dus-o de pe ultimul loc în Liga 1, la doar 4 puncte de liderul CFR, în doar nouă etape.

Vintilă are toți jucătorii la dispoziție pentru jocul cu Astra, cu excepția suspendatului Planic. Lotul FCSB numără 30 de jucători, conform site-ului oficial al clubului, dar tehnicianul de 47 de ani se poate baza doar pe 27 dintre ei.

Belu, Stan și Gikiewicz au intrat în dizgrația patronului și, cel mai probabil, nu vor mai evolua pentru roș-albaștri.

Partida dintre FCSB și Astra se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă îndirect pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va fi în format live text și video pe digisport.ro.

Etichete: bogdan vintila , fcsb astra , fcsb astra liga 1 , vintila fcsb , vintila astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”