Burcă a egalat pentru CFR Cluj cu FCSB în prelungiri / Foto: captură Digi Sport

Video FCSB - CFR Cluj 1-1. Ce derby! Campioana a egalat în prelungiri. A cerut și un penalty. Ardelenii rămân lideri

articol scris de Digi Sport
03.05.2021, 22:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Derby-ul etapei a cincea din play-off, FCSB - CFR Cluj, s-a decis în prelungiri. După golul din penalty al lui Tănase, ardelenii au cerut și ei un penalty, însă au egalat în minutul 90+3, prin Burcă.

FCSB - CFR Cluj 1-1. Miron a nimerit bara, iar ardelenii au cerut un penalty

Campioana a început meciul cu ocazia lui Sigurjonsson, care nu a nimerit poarta din câțiva metri. Imediat a răspuns și FCSB, prin bara lui Miron. Trupa lui Toni Petrea a primit penalty în minutul 17, iar Tănase a transformat.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Până la pauză, CFR a mai ratat prin Camora și Sigurjonsson, însă în partea secundă FCSB a irosit ocazii mari. Mai întâi Oaidă a tras în blocajul lui Burcă, iar apoi Ovidiu Popescu, Moruțan și Cristea au ratat în aceeași fază.

FCSB - CFR Cluj 1-1. Ardelenii rămân pe primul loc, cu două puncte peste roș-albaștri

Oaidă și-a bătut joc și el de o șansă mare, cu o scăriță, în loc să paseze în fața porții, iar apoi lovitura de cap a lui Radunovic a fost scoasă de Camora din fața porții.

Pe final, Susic a tras pe lângă poartă, iar în prelungiri Burcă a dat lovitura și a egalat. FCSB - CFR Cluj s-a terminat 1-1, iar ardelenii rămân pe primul loc, cu două puncte peste adversarii roș-albaștri.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - CFR Cluj 1-1:


Știrea inițială:

FCSB - CFR Cluj, partidă din runda a cincea a play-off-ului Ligii 1, se dispută de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

FCSB a pierdut primul loc, după eșecurile înregistrare contra lui Sepsi (1-2) și Universitatea Craiova (0-2). Formația lui Toni Petrea are 39 de puncte și se află pe poziția secundă, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj și la două peste Universitatea Craiova.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1

CFR Cluj a făcut un singur pas greșit în play-off, eșecul cu Universitatea Craiova (1-2), iar acum speră la o victorie care să o ducă la cinci puncte în fața lui FCSB.

În partidele din sezonul regulat, CFR Cluj și FCSB și-au împărțit victoriile. A fost 2-0 pentru ardeleni în Gruia și 3-0 pentru bucureșteni pe Arena Națională. În plus, echipa lui Edi Iordănescu a triumfat și în Supercupă, la Ploiești, după loviturile de departajare.

  • FCSB și CFR Cluj s-au mai întâlnit de 60 de ori în Liga 1: 22 de victorii le-au aparținut bucureștenilor, alte 22 de meciuri s-au încheiat la egalitate, iar de 16 ori s-au impus ardelenii.

Înaintea jocului cu CFR Cluj, Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a anunțat că Darius Olaru nu este refăcut complet, astfel că mijlocașul este incert pentru partida de la Giurgiu. De asemenea, tehnicianul a subliniat că partida de diseară nu va fi decisivă în lupta la titlu.

Toni Petrea: "Meciul cu CFR nu e decisiv"

"Suntem profesioniști, trebuie să ne adaptăm programului, să luăm lucrurile așa cum sunt. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim și să arătăm mult mai bine.

E un meci foarte important, dar nu cred că e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, așa că se poate întâmpla orice. Cred că titlul va fi decis în ultima etapă. Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absențelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar și în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reușit să câștigăm", a declarat Petrea.

De asemenea, Edi Iordănescu, antrenorul campioanei, a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi înainte de meciul cu FCSB. Acesta crede că lupta pentru titlu va continua până în ultimele etape.

"Și noi am pierdut cu Craiova, a fost și o frustrare la mijloc pentru că am considerat că nu meritam. Echipa a avut reacție bună cu Botoșani. Suntem conștienți că FCSB a dominat competiția pentru o perioadă foarte lungă. Chiar dacă în ultimele două jocuri nu au obținut rezultate pozitive pentru ei, suntem conștienți că este o echipă foarte valoroasă și pot pune probleme în orice moment.

Două echipe valoroase ale competiției, suntem la fel de conștienți că trebuie să dăm totul și să facem un joc aproape perfect pentru un rezultat pozitiv. Lucrăm la partea mentală, ne-am bucurat de o zi în plus pentru recuperarea echipei, lucrul acesta contează.

Indiferent de rezultat, lupta merge înainte, e o luptă în trei. Sunt în continuare multe puncte puse în joc, indiferent de rezultat, lupta merge înainte pentru toate cele trei echipe", a spus Edi Iordănescu.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Radu Petrescu va arbitra partida

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj va fi condus la centru de Radu Petrescu, a anunțat Comisia Centrală a Arbitrilor. Arbitrul de 38 de ani va fi ajutat de o brigadă din care mai fac parte asistenții Mircea Mihail Grigoriu și Ciprian Florin Danșa, în timp ce Andrei Antonie va fi rezervă, iar Alexandru Deaconu observator.

Alegerea CCA vine după ce cei doi ”centrali” favoriți pentru a conduce un meci cu o miză imensă în lupta pentru titlu, Istvan Kovacs și Ovidiu Hațegan au fost contestați de FCSB, respectiv CFR Cluj.

Numirea lui Radu Petrescu provoacă de asemenea controverse, deoarece el este originar din București. El a mai condus o singură dată în acest sezon pe roș-albaștri în Liga 1, derby-ul cu Dinamo, câștigat cu 3-2 de echipa lui Toni Petrea.

În schimb, Radu Petrescu, a oficiat în 4 partide ale campioanei, care a înregistrat 3 victorii și o remiză cu Universitatea Craiova. De asemenea, el a fost la centru și în Supercupa României, decisă în favoarea clujenilor după executarea loviturilor de departajare.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1. Echipele probabile

  • FCSB: Vlad: Haruț, Cristea, Miron, Radunovic - Moruțan, Șut, Ov. Popescu - Niță, Tănase, Oct. Popescu
  • CFR Cluj: Sandomierski - Manea, Vinicius, Burcă, Camora - Deac, Bordeianu, Sigurjonsson - Gîdea, Debeljuh, Costache

Etichete: liga 1 , cfr cluj , edi iordanescu , toni petrea , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Video ”Aoleu, Doamne!”. Ce a spus Valentin Crețu despre viitorul său la FCSB, după ce a cucerit titlul

Citeşte şi

Galerie Foto FCSB a mutat petrecerea de titlu la baza din Berceni! Cum au fost primiți noii campioni ai României

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”