FCSB - Universitarea Craiova 3-2, în etapa a 25-a din Liga 1

Foto FCSB - Craiova 3-2 | Statistica nu minte. Unde s-a făcut diferența în duelul tactic pregătit de Teja și Mangia

25.02.2019, 18:00
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB - Craiova 3-2 | FCSB s-a impus cu 3-2 în fața Craiovei, în derbyul etapei a 25-a, care a fost totodată unul dintre cel mai spectaculoase meciuri din acest sezon, dacă nu chiar cel mai spectaculos. Calitatea celor două echipe, dar și echilibrul s-au văzut și în statistica furnizată de InStat.

Astfel, Craiova a avut posesia ușor mai bună, 51%, dar FCSB a fost mai eficientă per total. Această posesie se "traduce" în 25 de minute și 18 secunde de joc efectiv de partea Craiovei, în timp ce FCSB a avut 24 de minute și 17 secunde. Cu toate acestea, posesia totală mai bună a oltenilor a fost preponderent în jumătatea proprie, cu 14 minute și 24 de secunde, față de 10 minute și 54 de secunde în jumătatea adversă. Aici, FCSB a stat mai bine, cu 12 minute și 24 de secunde.

FCSB - Craiova 3-2 | Roș-albaștrii au atacat mai mult

Statistica în ceea ce privește atacurile e de partea FCSB. Oamenii lui Mihai Teja au avut în total 89 de acțiuni ofensive, față de doar 77 ale craiovenilor. Totuși, Devis Mangia a pregătit tactica mai mult pe contraatac, având în vedere că urma să joace în deplasare, iar mâna italianului de pe banca Universității s-a văzut. Astfel, Craiova a avut 19 contraatacuri, față de 16 ale FCSB.

Și la capitolul șuturi, FCSB a stat mai bine. Roș-albaștrii au avut 14 șuturi la poartă, dintre care 7 pe cadrul porții, în timp ce Craiova a tras de 8 ori la poartă, dintre care 5 șuturi au fost cadrate. FCSB a interceptat 4 șuturi ale oltenilor, care nu au reușit să blocheze niciunul dintre șuturile celor de al FCSB.

FCSB a fost echipa care a atacat mai mult, șutând de 10 ori din interiorul careului, iar 4 dintre șuturi au prins poarta. De cealaltă parte, Craiova a tras de 5 ori din interiorul careului, iar 4 șuturi au fost pe poartă.

FCSB - Craiova 3-2 | Un plus și la fazele fixe pentru echipa lui Teja

La offside-uri a fost egalitate, 1-1, în schimb, încă un aspect care arată apetitul ofensiv crescut al roș-albaștrilor este numărul de cornere, 6 față de două ale oltenilor. Elevii lui Mihai Teja au fost mai buni la fazele fixe, trei dintre cele patru centrări din lovituri libere fiind precise. În schimb, craiovenii nu au avut precizie la acest capitol, cele două centrări nefiind precise.

Și la viteza acțiunilor de atac a fost mai mare de partea celor de la FCSB, 16,1 față de 13,1.

FCSB - Craiova 3-2 | Oltenii au driblat mai mult

Pe lângă posesie mai bună, Craiova a avut mai multe driblinguri reușite. Oltenii au driblat mai mult, deși și la acest capitol există un echilibru. Craiova a reușit 18 driblinguri reușite din 31, adică un procent de 58,1%, iar FCSB, 16 din 30, adică 53,3%.

În total, FCSB a avut 740 de acțiuni, dintre care 568 au fost reușite, ceea ce înseamnă un procentaj de 76,8%. Oltenii au avut în total 671 de acțiuni, dintre care 491 au fost reușite, adică 73,2%. Oamenii lui Teja au câștigat mai multe dueluri directe, 88 din 172, ceea ce înseamnă un procentaj de 51,2%, în timp ce elevii lui Devis Mangia au câștigat 84 din 172 de dueluri, adică 48,8%.

Etichete: mihai teja , devis mangia , video fcsb craiova , fcsb craiova , statistica fcsb craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Capitol închis! Gigi Becali a renunțat complet la transferul pe care îl anunța ca și făcut la FCSB

Exclusiv Gabi Balint a vrut să facă gluma serii după ce FCSB a câștigat titlul și nu a realizat gafa comisă

Video David Miculescu și Darius Olaru au oferit momentul serii pe Arena Națională. ”Am o întrebare pentru tine”

Ciprian Marica ”i-a cântat prohodul” lui Dinamo

Citeşte şi

Exclusiv ”S-a ales praful?”. Ce a spus un fost antrenor al Rapidului despre situația din Giulești

Exclusiv Daniel Niculae, apărat după ce a fost pus sub urmărire penală în ”Dosarul Pyro”: ”E părerea mea”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”