Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

FCSB - Craiova | Gigi Becali contraatacă şi după 6 ani vorbeşte despre modul în care oltenii au primit loc în liga a 2-a

30.03.2019, 13:28
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB - Craiova | Derby-ul dintre FCSB și Craiova a început de mai multe zile. Întâi a fost memoriul depus de olteni la Comisiile FRF pentru meciul Astra-FCSB 0-2. Acum, finanțatorul roș-albaștrilor a înteţit şi el focul şi se ia de patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

FCSB-Universitatea Craiova care se va disputa duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională, în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS..

Gigi Becali susține că actuala echipă a celor de la Craiova ar fi fost primită ilegal în liga a 2-a și a vorbit despre înfiinţarea actualei echipe din Bănie. Becali afirmă că totul a fost făcut politic și a dezvăluit o discuție pe care a avut-o cu Viorel Hrebenciu.

Gigi Becali a vorbit despre modul în care s-a înfiinţat actuala echipă a Craiovei

”Dacă vreți, vorbim și de cum a luat Rotaru Craiova. Că i-am primit în liga a 2-a ilegal. Hrebenciuc i-a dat echipa, mi-a zis el: 'Băi, Gigi, eu i-am dat-o. Am vorbit cu Olguța Vasilescu și i-am zis să i-o dea lui Rotaru'. E fin cu băiatul lui Hrebenciuc. Noi l-am primit ilegal, trebuia să o ia din divizia a 4-a, nu din liga a 2-a. Ei l-au distrus pe Mititelu și au zis: 'Hai să dăm un loc în liga a doua orașului Craiova'.

Hrebenciuc a zis: 'Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere, dă-i echipa lui Rotaru'. Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciuc era puternic în PSD. Acum, vii tu, Rotaru, și faci mizerii, după ce vii cum vii, mai inventezi și tâmpenii!?”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

Cum a luat fiinţă actuala Universitatea Craiova

În iulie 2011 a avut loc dezafilierea provizorie a Universităţii Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu. Decizia luată de Comitetul Executiv a fost ratificată de Adunarea Generală a FRF în mai 2012, atunci când i-a fost atribuit Craiovei un loc în Liga a 2-a. La vremea respectivă, primar era Aurel Solomon. Între mai 2012 şi iulie 2013 s-au făcut mai multe planuri, între care inclusiv o nouă grupare care să fie patronată tot de Adrian Mititelu.

Până la urmă s-a ajuns la varianta în care Clubul Sportiv condus de Pavel Badea a reînfiinţat secţia de fotbal, desprinsă la momentul privatizării din 1993, care s-a asociat cu o societate la care acţionari erau Mihai Rotaru, Adrian Andrici şi Laviniu Beze. Primar era Lia Olguţa Vasilescu.

FCSB - Craiova | Finanțatorul Craiovei mergea la meciurile Stelei

Gigi Becali vorbit şi despre informaţiile apărute recent, conform cărora actualul finanțator al oltenilor era susținător al echipe FCSB, fosta Steaua.

”E adevărat, am auzit și eu, dar nu e relevant faptul că avea lojă la noi, ținea omul cu Steaua, era la București atunci. Acum a luat o echipă, ține cu echipa lui, e normal asta”, a mai spus Becali, la Digi Sport Matinal.

Partida dintre FCSB și Craiova se va disputa duminică, de la ora 20.30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro.

Etichete: craiova , gigi becali , mihai rotaru , fcsb , becali rotaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”