Video FCSB, departe de a fi o formaţie completă! Transferurile care trebuie făcute de urgenţă

11.01.2019, 23:36
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB are nevoie să facă transferuri de calitate de urgenţă, dacă vrea să lupte cu şanse la titlu. Cel puţin asta susţine Gabi Balint, care e de părere că lotul lui Mihai Teja e departe de a fi unul complet.

Deși Gigi Becali anunțase o campanie spectaculoasă de transferuri, situația de la gruparea antrenată de Mihai Teja este cu totul alta. Pe lista roș-albaștrilor au apărut foarte multe nume la final de 2018, însă șansele ca mutările să se concretizeze sunt destul de mici. Mai mult, Mihai Stoica a lăsat de înţeles că vicecampioana nu mai are vreo ţintă concretă, formaţia având fiecare post dublat. "V-a spus Mihai (n.r. Teja) cum gândeşte el, că avem nevoie de dublaj pe vreo două posturi. Eu ştiu că avem jucători polivalenţi, versatili, nu cred că la momentul ăsta mai avem nevoie de vreun jucător. Dacă o să apară un fotbalist de mare valoare, care să reuşească să ne convingă că-şi poate face simţită prezenţa şi că poate să ajungă titular la Steaua, atunci se schimbă datele problemei", a explicat Meme, înainte de plecarea echipei în cantonamentul din Spania.

FCSB are nevoie de transferuri

Nici vorbă de aşa ceva, FCSB are nevoie de întăriri serioase pentru a putea emite pretenţii în duelul cu CFR, formaţie extrem de matură şi omogenă. Asta crede fosta mare glorie a Stelei, Gabi Balint, care e convins că doar un club fără pedigree ajunge în situaţia de a-l folosi pe Junior Morais sau Lucian Filip în centrul defensivei.

"Păi eu cred că le-ar trebui transferuri în toate compartimentele, dacă vor să ia campionatul. În primul rând, în defensivă, în zona centrală, vechea poveste. Chiar dacă sunt jucători polivalenți, să nu uităm că unii nu au mai jucat de ceva vreme, au fost accidentați, Momcilovic, de exemplu. Morais, din punctul meu de vedere, nu e o soluție ca fundaș central. Jucători buni îți trebuie dacă vrei să iei campionatul", a spus Balint, la Fotbal Club, pentru ca apoi, întrebat de singurul jucător adus în această iarnă de FCSB, Florentin Matei, să îşi exprime reticenţa: "Matei? Vedem, nu știu, nu vreau să mă pronunț deocamdată. E un jucător cu calități, sau mai bine zis a fost, să vedem cum revine. În atac, dacă îl dă pe Bizonul, bănuiesc că Rusescu nu este o soluție".

Mihai Teja, tehnician valoros

Mihai Teja a obținut promisiunea lui Gigi Becali de a fi lăsat în pace timp de 6 luni. În schimb, noul tehnician al roș-albaștrilor i-a garantat finanțatorului un joc bazat pe posesie.

Balint este convins că antrenorul de 40 de ani este potrivit pentru roş-albaştri. Nu doar pentru că poate aduce rezultatele dorite de patronul Gigi Becali, dar şi pentru că a arătat că este adeptul unui joc ofensiv şi spectaculos.

 "Teja? Îl cunosc, e un băiat inteligent, pregătit, știe fotbal, însă acolo știm care e problema. El va fi nevoit să aibă rezultate din prima. Deci nu merge să înceapă mai puțin bine. Hai să spunem că în amicale, nu, că nu e pe puncte. Dar cănd reîncepe sezonul, va trebui să plece cu victorii. Și dacă vestiarul va simți că el nu se impune și că nu el decide, se va întâmpla același lucru pentru el. Adică ce a fost și cu Dică și cu alții. (...) Nu am încredere (n.r. că Gigi Becali nu se va implica la echipă). Depinde de el. Dacă va începe cu dreptul și vor fi câteva victorii la rând, poate că va fi lăsat să lucreze și să facă și echipa și schimbările și tot. Dacă nu, nu are vreo șansă", a mai spus fosta legendă a Stelei.

Transferuri FCSB - situația din acest moment

  • Florentin Matei (25 de ani - mijlocaș ofensiv) - a semnat pe 3 ani și jumătate cu FCSB, din postură de jucător liber de contract
  • Răzvan Pleșca (36 de ani - portar, Gaz Metan) - a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan. Este dorit de Mihai Teja, dar Gigi Becali nu pare dispus să plătească vreun ban pentru a-l aduce din această iarnă. Există discuții, iar mutarea s-ar putea face încă de acum pentru o sumă modică.
  • Iulian Cristea (24 de ani - fundaș central / mijlocaș defensiv, Gaz Metan) - a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan și a bătut deja palma cu FCSB. Există negocieri avansate pentru ca fotbalistul să ajungă sub comanda lui Teja încă din această iarnă. Becali oferă 100.000 de euro, medieșenii cer 200.000, dar sunt șanse mari să se ajungă la o înțelegere.
  • Boubacar Fofana (29 de ani - mijlocaș defensiv, Gaz Metan) - au existat zvonuri în momentul în care Teja a semnat cu FCSB, însă șansele ca el să ajungă la vicecampioana României sunt nule
  • Darius Olaru (20 de ani - mijlocaș central, Gaz Metan) - este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar finanțatorul celor de la FCSB nu vrea să ofere 1 milion de euro, cât cer medieșenii. Fotbalistul este curtat și de formații din străinătate, astfel că Gaz Metan va "ține" de preț.
  • Ionuț Vînă (23 de ani - mijlocaș central, FC Viitorul) - au existat tatonări, dar Becali pare că a renunțat, cel puțin pentru moment, la această mutare.
  • Antoni Ivanov (23 de ani - mijlocaș ofensiv, Gaz Metan) - are o clauză de reziliere de 500.000 de euro, sumă pe care Gigi Becali nu este de acord să o achite. Evoluează pe un post similar cu Florentin Matei, astfel că FCSB a renunțat la el.
  • Ibrahima Tandia (25 de ani - extremă stânga, Sepsi) - Sepsi solicită 1 milion de euro în schimbul său, FCSB oferă jumătate din această sumă. Șansele de concretizare sunt extrem de mici.
  • Diego Fabbrini (28 de ani - mijlocaş, Botoșani) - prețul "piperat" l-a făcut pe Becali să renunțe la atacantul italian, pe care îl va putea lua gratis, la vară.

Etichete: mihai teja , fcsb , fcsb transferuri , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 200 de minute! Atât a jucat la FCSB, iar Gigi Becali a luat decizia: ”Nici nu l-am văzut”

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Citeşte şi

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

Exclusiv Helmut Duckadam s-a convins: capitolul la care a excelat FCSB, noua campioană a României

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”