FCSB - FC Argeș / Foto Sport Pictures

Video FCSB - FC Argeș 2-1. Piteștenii au condus doar 5 minute. S-au marcat 3 goluri în 9 minute

articol scris de Digi Sport
31.10.2021, 22:15
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB a câștigat greu cu FC Argeș, scor 2-1, în etapa a 14-1. Piteștenii au condus doar 5 minute și au pierdut pentru prima dată după 10 meciuri oficiale consecutive fără eșec.

FCSB - FC Argeș 2-1. Piteștenii nu mai pierduseră de 10 meciuri oficiale

Meciul a început cu o fază la care Argeșul a cerut penalty, însă arbitrul a dat fault în atac. Au urmat două ocazii ale lui FCSB. Mai întâi, Tofan a respins o minge din fața liniei porții, iar apoi Greab a reținut spectaculos lovitura de cap a lui Tănase.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

În repriza a doua s-a jucat mai mult fotbal, iar șutul lui Ianis Stoica a fost parat de portar. După o oră de joc, cei care au marcat au fost piteștenii, prin Raynov.

Doar 5 minute a ținut avantajul de pe tabelă, pentru că rezerva Octavian Popescu a egalat, iar peste alte 3 minute, micuțul Vali Gheorghe a înscris cu capul și a făcut 2-1. Pe final, Vali Gheorghe a ratat ultima șansă a meciului, iar FCSB - FC Argeș s-a terminat 2-1.

VIDEo cu rezumatul meciului FCSB - FC Argeș 2-1:


Știrea inițială:

FCSB - FC Argeș, care se va disputa la Buzău pentru că pe Arena Națională se schimbă gazonul distrus după competiția de jocuri online, se anunță un duel extrem de interesant. Și sunt mai multe motive.

FCSB - FC Argeș LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1

În primul rând, roș-albaștrii sunt invincibili în fața piteștenilor de când au fost preluați de Gigi Becali. Cea mai recentă victorie a celor de la FC Argeș datează din 2002, atunci când s-au impus cu 1-0 chiar în Ghencea.

Apoi, echipa antrenată acum de Andrei Prepeliță și de Mihăiță Ianovschi a ajuns la o serie de 10 partide fără înfrângere, atât în campionat, cât și în Cupa României. 

Nu în ultimul rând, diseară se vor confrunta al doilea cel mai bun atac din Liga 1, FCSB (23 de goluri marcate), cu cea mai bună defensivă, FC Argeș (11 goluri primite). Cel mai bun atac al momentului din campionat îl are Universitatea Craiova, 28 de goluri, cu 5 peste roș-albaștrii, dar și cu două meciuri mai mult disputate.

  1. FCSB n-a mai jucat un meci oficial din 16 octombrie. Înaintea partidei cu FC Argeș, “roș-albaștrii” s-au pregătit în formulă aproape completă.
  2. FCSB are cinci victorii consecutive în Liga 1 și ocupă locul trei în clasament, la 9 puncte de liderul CFR Cluj.
  3. FC Argeș e pe locul 8, la trei puncte de FCSB. Piteștenii au 7 meciuri la rând fără eșec în campionat și cea mai bună apărare.

FCSB - FC Argeș LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile

FCSB și-a recuperat aproape toți jucătorii după focarul de COVID-19 și valul de accidentări. Nouă fotbaliști nu vor fi în lot pentru meciul cu FC Argeș: Valentin Crețu, Valentin Gheorghe, Octavian Popescu (în izolare), Ionuț Panțîru, Adrian Șut, Sorin Șerban, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Ivan Mamut (accidentați).

La antrenament tocmai au revenit și Florinel Coman și Ovidiu Popescu, după accidentări serioase, dar șeptarul vicecampioanei are șanse mici să joace până în luna decembrie. De partea cealaltă, Popescu ar putea completa lotul la meciul cu FC Argeș.

FCSB: A. Vlad – D. Haruț, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – D. Olaru, R. Oaidă, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, I. Stoica. Nu ar fi exclus însă ca și Budescu să evolueze din primul minut. Dacă nu, sigur va fi introdus pe parcurs, în funcție de evoluția scorului.

Pe bancă s-ar putea afla: Straton - Andrei Miron, Ovidiu Popescu, Constantin Budescu, Ovidiu Perianu, Alexandru Musi și Dumiter.

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, J. Miguel, Latovlevici - Meza Colli, Rainov - Viana, I. Șerban II, Ișfan - Fatai

FCSB - FC Argeș LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Prepeliță își avertizează jucătorii: “Nu trebuie să pice în capcană. FCSB va fi la capacitate maximă”

Antrenorul echipei piteșteneAndrei Prepeliță, și-a avertizat jucătorii să nu o subestimeze pe FCSB, care a fost afectată de un focar de coronavirus.

"Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună. O echipă care are o serie foarte bună de rezultate. De când a venit Edi, lucrurile s-au schimbat în bine și rezultatele lor sunt foarte bune, au reușit și transferuri foarte bune, jucători cu experiență, precum Claudiu Keșeru.

Sperăm să scoatem punct sau puncte, pentru că și noi suntem într-un moment bun.

Trebuie să ne gândim foarte serios la meci. Jucătorii noştri nu trebuie să pice în capcana asta. A mai fost un meci când ei sufereau din cauza COVID-ului şi FCSB a arătat că şi copiii sau jucătorii care au evoluat mai puțin au valoare... am pierdut acel meci.

Eu cred că, până la ora meciului, toţi jucătorii lor vor ieşi din carantină. În această perioadă, cred că ei s-au pregătit şi vor fi la capacitate maximă", a spus Andrei Prepeliță, la conferința de presă.

Etichete: edi iordanescu , fcsb - fc arges live video , fcsb echipe probabile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum a apărut Gigi Becali la palatul din Aleea Alexandru, după ce FCSB a devenit campioana României

Postarea lui Florin Tănase, la scurt timp după ce FCSB a câștigat titlul

”Vino să îl aperi pe taică-tu'!”. Gigi Becali și-a băgat vedeta în ședință, după ce FCSB a luat titlul

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Citeşte şi

Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul

Mesajul emoționant al lui Edi Iordănescu, după ce Moruțan s-a accidentat grav și va rata EURO

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”