Zdenek Ondrasek și Cristi Dumitru, în meciul FC Buzău - FCSB / Foto: Sport Pictures

FCSB, golgheter surpriză în amicale și un alt atacant în mare formă! Ce a pregătit Dinu Todoran în defensivă

articol scris de Digi Sport
10.07.2021, 18:07
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a încheiat seria partidelor amicale din această vară cu o victorie convingătoare, 5-1 cu FC Buzău.

”Roș-albaștrii” au avut doar victorii în jocurile de verificare din această vară și un golaveraj convingător, 18 - 4, însă trei dintre adversari au fost din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna și FC Buzău, și doi din Liga 1, Chindia Târgoviște și nou promovata CS Mioveni.

Golgheter surpriză pentru FCSB în amicalele din această vară

Dintre cele 18 goluri, patru au fost reușite de Răzvan Oaidă, unul dintre preferații lui Gigi Becali, cel care a fost, în final, cel mai bun marcator al ”roș-albaștrilor” din această vară.

Răzvan Oaidă a oferit, așadar, semne îmbucurătoare pentru staff-ul tehnic de la FCSB, în condițiile în care în a doua parte a stagiunii trecute, după revenirea de după accidentare, evoluțiile sale nu au fost cele așteptate.

De asemenea, un alt fotbalist care s-a remarcat în partidele amicale din această vară este Cristian Dumitru, atacantul de 18 ani revenit după jumătate de an petrecută sub formă de împrumut la FC Argeș

Cristi Dumitru a punctat de trei ori în cele cinci jocuri de verificare, cu Concordia Chiajna, Chindia și la Buzău și este de așteptat să fie păstrat în lotul echipei mari în stagiunea viitoare, fiind și eligibil pentru regula U21, care va fi acoperită, totuși, de FCSB, în cele mai multe partide, de Octavian Popescu.

Un alt fotbalist folosit constant de Dinu Todoran în această vară este Alexandru Musi, mijlocaș născut în 2004, care a avut prestații solide, reușind chiar să puncteze de două ori, în duelurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu și FC Buzău.

Alexandru Musi a fost folosit de FCSB și ca urmare a subțirii lotului, Gigi Becali alegând să renunțe la mulți jucători în această vară, Aristidis Soiledis, Alexandru Stan, Alexandru Pantea, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Gabriel Simion, Robert Ion, Ovidiu Horșia, Andrei Pandele, Ante Vukusic și Alexandru Buziuc, și să aducă doar patru, Andrei Cordea, Stipe Vucur, Alexandru Crețu și Zdenek Ondrasek.

Se consolidează un nou cuplu de fundași centrali

În perioada de pregătire din această vară, staff-ul tehnic de la FCSB a lucrat și la consolidarea unui nou cuplu de fundași centrali, alcătuit din Alexandru Crețu și Stipe Vucur, ambii veniți la echipă în această vară.

Folosirea celor doi, care au peste 1.90, l-ar scoate din echipă pe Iulian Cristea, cel care în stagiunea precedentă a fost titular în cele mai multe rânduri alături de Andrei Miron, cel care, oricum, nu ar fi putut juca în startul acestui sezon, din cauza unei accidentări.

FCSB va debuta în noua stagiune joi, 15 iulie, de la ora 20:30, la Botoșani, partidă care va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Etichete: razvan oaidă , amicale fcsb , cristi dumitru , alexandru musi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Citeşte şi

Video Asteptat din vară la FCSB! Cum a reacționat când a fost întrebat despre mutare

A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”