Dorinel Munteanu, în studioul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

FCSB l-a dat în judecată pe Dorinel Munteanu! Motivul și reacția antrenorului

15.04.2020, 18:03
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dorinel Munteanu (51 de ani), acum antrenor la CSM Reșița, în Liga 2, nu a scăpat încă de legăturile cu fostul său club, FCSB, la care a jucat, dar a și antrenat.

Oficialii roș-albaștrilor l-au acționat în instanță pe ”Munti”, la Judecătoria sectorului 5, în care cer anularea unei executări silite.
Ce s-a întâmplat de fapt? Fotbalistul, cu cele mai multe prezențe în echipa națională (134), i-a acționat, la rându-i, pe șefii roș-albaștrilor într-un proces legat de bani, pe care l-a câștigat în 2016.

De unde a pornit totul? Pentru că este rezident german, cei de acolo de la Fisc i-au cerut, în urmă cu mai mulți ani, lui Munteanu o situație a impozitelor plătite, din perioada în care a fost jucător activ, și astfel s-a constatat că cei de la FCSB nu au achitat impozitul. Suma, în valoare de 90.000 de euro, este cea rezultată de pe urma salariului primit în perioada în care fostul internațional a jucat pentru actuala vicecampioană a Ligii 1, adică din perioada 2003-2005.

Așadar, avocații grupării bucureștene au înaintat toate documentele la data de 27 ianuarie 2020, prin care au cerut anularea executării silite.

"Sunt vreo 90.000 de euro. A cerut fiscul nemților o situație a impozitelor plătite de mine. Așa s-a descoprit că FCSB nu a achitat impozitele cuvenite pentru salariul meu atunci când jucăm la ei, prin 2004-2005.

Am câștigat în instanță și ei se tot chinuie, de vreo 7-8 ani, să scape de plată. Fac contestații pe care le pierd”, a spus Dorinel Munteanu, pentru Fanatik.

  1. Cinci români au jucat cel puțin 100 de meciuri la națională: Dorinel Munteanu (134), Gheorghe Hagi (125), Gheorghe Popescu (115), László Bölöni (101) și Răzvan Raț (100).

Dorinel Munteanu. Optimism în cantități industriale de la cel mai selecționat fotbalist al României

În plină pandemie de Covid-19, Dan Filoti a realizat un material special cu Dorinel Munteanu, pe care vi-l redăm din nou în rândurile următoare.

"Mi-e dor rău de fotbal și de vânătoare", glumește Dorinel Munteanu. De fapt, chiar cred că nu e o glumă, având în vedere că în momentul discuției era pe un post tv de specialitate.

În sensul de specializat în vânătoare. Alături de soția sa, Paula, respectă cu strictețe regulile și e autoizolat în apartamentul său din centrul Reșiței. "Am mai apucat să ieșim până să se înăsprească regulile la o mănăstire, dar de atunci stăm liniștiți".

Optimist incurabil, Dorinel e convins că această criză va trece rapid: "Cu ajutorul lui Dumnezeu vom ieși cu bine și din încercarea asta și ne vom întoarce la ale noastre. Important e să învățăm ce e de învățat. Să prețuim viața si momentele frumoase și să facem cât mai mult bine celor din jur".

Dorinel Munteanu e marcat de dispariţia fulgerătoare a lui Martin Tudor

Dorinel a fost marcat zilele acestea și de vestea dispariției fulgerătoare a fostului său coechipier, Martin Tudor. Totul s-a întâmplat în Reșița și Dorinel a fost printre primii care au aflat. "E trist... Nu am cuvinte. Atât de tânăr. Să îl odihnească Dumnezeu!"

Fotbalistul cu cele mai multe prezențe la echipa națională, 134, e de părere că amânarea meciurilor de baraj ar putea fi în avantajul echipei lui Mirel Rădoi. La baza acestei afirmații stă tot doza aceea de pozitivism cu care "Neamțul" îi molipsește pe toți din jurul său: "V-o spune unul pe care viața l-a trecut o limită, o linie de demarcație înspre rău. Să valorizăm binele și frumosul din tot ce ne înconjoară. Pe asta să ne concentrăm".

Dorinel Munteanu şi cariera diplomatică

Ambasador din partea României al Euro 2020, alături de un alt fotbalist imens al nostru, Miodrag Belodedici, Dorinel e pus pe șotii: "Aia e! Cum spuneam, iau ce e bun. Mi se prelungește cariera diplomatică". Altfel, gândurile sale profesionale zboară aproape în exclusivitate spre CSM: "Am început o treabă aici și suntem pe drumul cel bun. Sunt sigur că vom reuși anul acesta să ne salvăm, după care facem echipă să promovăm...".

Munteanu e hotărât să revină la cel mai înalt nivel: "Senzația aia nepereche a cuceririi unui titlu de campion o voi mai simți. Sunt convins!", a spus Dorinel Munteanu într-un interviu special realizat de Dan Filoti pentru Digi Sport.

Etichete: dorinel munteanu , gigi becali , csm resita , dorinel munteanu proces fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Giedrius Arlauskis a avut un mesaj savuros pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câștigat titlul

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Gigi Becali a fost întrebat dacă le dă prime de titlu jucătorilor și a dat un răspuns neașteptat

Dorinel Munteanu a explicat cum a reușit FCSB să câștige titlul în SuperLiga

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”