Dumiter a marcat primul său gol la FCSB, în meciul cu CS Mioveni / Foto: captură Digi Sport

Video FCSB - Mioveni 3-0. Gazdele, cu 14 absenți, au dat 3 goluri în 13 minute. Argeșenii au jucat o repriză în 10 oameni

articol scris de Digi Sport
16.10.2021, 22:20
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Lovită de COVID-19, cu 14 jucători absenți și doar cu doi pe banca de rezerve, FCSB n-a avut probleme cu CS Mioveni, în etapa a 12-a. Roș-albaștrii s-au impus la scor de neprezentare, 3-0.

FCSB - CS Mioveni 3-0. Argeșenii au jucat o repriză în 10 oameni

Partida a început cu o fază controversată din minutul 9, când roș-albaștrii au cerut penalty. A urmat apoi o ocazie uriașă a lui Ianis Stoica, singur cu portarul. Prima șansă a Mioveniului a apărut în minutul 14, iar apoi a fost urmată de ocazia fostului jucător de la FCSB, Buziuc.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB s-a instalat apoi la conducerea jocului și a mai ratat două șanse. Însă cea mai mare oportunitate din prima repriză a fost în minutul 34, când Olaru și Ianis Stoica nu au reușit să împingă mingea în poartă dintr-un metru.

FCSB - CS Mioveni 3-0. 

Momentul în care s-a rupt meciul a fost în prelungirile primei reprize, când Buziuc a văzut al doilea galben și a fost eliminat. În partea secundă, argeșenii aproape că nu au mai contat în ofensivă.

Tănase a tras în brațele portarului, iar apoi Keșeru a nimerit bara în minutul 54. Faza a continuat, iar după câteva secunde, FCSB a primit un penalty controversat și Tănase l-a transformat.

O nouă ocazie uriașă a roș-albaștrilor a fost în minutul 60, prin același Ianis Stoica. Dumiter a făcut 2-0 în minutul 65, iar Keșeru a înscris și el în minutul 69, cu un șut superb, în vinclu. Pe final, FCSB a mai avut două șanse, prin Olaru și Dumiter, care nu a reușit să înscrie singur cu portarul. FCSB - CS Mioveni s-a terminat 3-0.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - CS Mioveni 3-0:


Știrea inițială:

FCSB are o misiune grea azi chiar dacă se va înfrunta cu o nou promovată, CS Mioveni. Roș-albaștrii au fost obligați iar să plece în exil, din cauza faptului că Arena Națională este închisă, așa că vor evolua în acest meci la Buzău.

UPDATE Ora 12:00. FCSB a mai încasat o lovitură sub centură chiar în ziua meciului de la Buzău. Alți doi jucători au fost infectați cu COVID-19 și au fost trimiși în izolare.

Valentin Gheorghe și Vali Crețu s-au alăturat listei de indisponibili, una extrem de lungă.

Oficialii roș-albaștrilor au mari probleme acum în a închega un lot cu care să se prezinte la meci. În aceste condiții, n-ar fi exclus ca Octavian Popescu, nerefăcut complet, să fie forțat pentru acest meci.

Cum poate arăta FCSB: Vlad - Haruț, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Dumiter - Ianis Stoica, Keșeru, Fl. Tănase
Rezerve: Târnovanu - Musi, Mamut, P. Ganea, Ș. Moraru, Oct. Popescu (?)

Antrenor: Eugen Nae

Absenți: Straton, I. Cristea, S. Șerban, Oaidă, Budescu, Șut, Cordea (cu probleme medicale), Panțâru, Fl. Coman, Oct. Popescu, Burlacu, Ov. Popescu (accidentați)


FCSB - CS Mioveni LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Cu câți jucători s-au deplasat roș-albaștrii la Buzău

În plus, lotul vicecampioanei României este ”decimat” de COVID-19. Echipa bucureşteană se va prezenta fără antrenori şi fără 12 jucători care sunt bolnavi sau accidentaţi.

Pe bancă va sta Eugen Nae, care va îndeplini acest rol în perioada în care Edi Iordănescu şi staff-ul său sunt izolaţi din cauză că au COVID-19. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a ţinut să-i mulţumească lui Cosmin Olăroiu (căruia poliţia din Dubai i-a recuperat ceasul de 180.000 de dolari furat în Italia), pentru că echipa are pentru acest meci şi pentru cel cu Farul antrenor cu Licenţă PRO pe bancă.

FCSB - CS Mioveni LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile

FCSB: Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Perianu, Tănase - Stoica, Keșeru, Gheorghe
Rezerve: Târnovanu, Haruț, Musi, Dumiter, Mamut, P. Ganea, Ș. Moraru

Antrenor: Eugen Nae

CS Mioveni: Ducan - Oancea, Al. Iacob, Scarlatache, Burnea - D. Toma, M. Panait, L. Dumitriu - Buziuc, B. Rusu, Sanoh
Rezerve: I. Popescu, Cierpka, Coșereanu, Rădescu, A. Cristea, Blănaru, I. Balaur, Garutti, Șerbănică

Antrenor: Alexandru Pelici

Arbitru: Marcel Bîrsan

Stadion: Gloria (Buzău)

FCSB - CS Mioveni LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Mesajul mobilizator transmis de Edi Iordănescu

În săptămâna partidei, în cadrul echipei bucureștene s-a declanșat un adevărat focar de COVID-19, în urma căruia s-au infectat Edi Iordănescu, întregul său staff, cu excepția lui Thomas Neubert, și jucătorii Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidăși Andrei Cordea.

De asemenea, Adrian Șut și Constantin Budescu au acuzat simptome specifice și au fost plasați în izolare.

Înaintea partidei, din izolare, Edi Iordănescu a transmis, prin intermediul contului personal de Facebook, un mesaj de mobilizare.

”Puternici indiferent de moment!! Uniți indiferent de distanță!!”, se arată pe contul de Facebook al lui Edi Iordănescu.

FCSB - CS Mioveni LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Ce sancțiuni riscă roș-albaștrii din cauza focarului de COVID-19

Gruparea lui Gigi Becali riscă să fie sancționată și de FRF după apariția acestor cazuri de COVID-19.

 Asta dacă se va ajunge la concluzia că responsabilii clubului nu au respectat măsurile impuse de protocol.

”În cazul în care la un club apare un focar de infecție, (minimum 3 persoane din cadrul clubului, indiferent de funcția deținută, sunt depistate cu rezultat pozitiv la testarea specifică pentru Covid-19), clubul în cauză va fi sancționat cu o penalitate sportivă de 100.000 lei”, se arată într-un paragraf, dezvăluie gsp.ro.

Etichete: mm stoica , edi iordanescu , lot fcsb , fcsb covid-19 , fcsb mioveni live video , fcsb mioveni echipe probabile


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

”Am avut un secret!”. MM Stoica a dezvăluit totul, după ce FCSB a câștigat titlul

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”