Arnold Garita / Foto: Sport Pictures

FCSB nu e singura interesată de transferul lui Arnold Garita. Ce club din Liga 1 îl vrea pe atacantul lui FC Argeș

articol scris de Digi Sport
20.12.2022, 14:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sosit în vara acestui an la FC Argeș, Arnold Garita (27 de ani) a avut evoluții foarte bune, iar atacantul camerunez le-a atras atenția cluburilor din România.

Rapid este interesată și ea de Arnold Garita

Adrian Mutu a întocmit deja lista de achiziții pentru această iarnă, iar Arnold Garita se află printre țintele giuleștenilor, anunță Playsport. Pe lângă atacantul celor de la FC Argeș, Rapid îi mai are în vizor și pe Daniel Paraschiv (Hermannstadt), Mihai Popa (FC Voluntari) și Vlad Dragomir (Pescara).

Tot în vederile "Briliantului" mai sunt Florin Niță (Sparta Praga), Alexandru Ișfan (FC Argeș) și Alexandru Câmpanu (Universitatea Craiova), dar și un atacant străin, din liga a doua franceză.

Rămâne de văzut câți dintre acești jucători vor ajunge în cele din urmă la Rapid în această iarnă, ținând cont de faptul că Mutu a anunțat primele plecări de la echipă la finalul ultimei etape din 2022.

Garita se află pe lista scurtă a lui Gigi Becali, dar FC Argeș se opune. ”Cum veți gestiona salariul lui?”

Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale, a spus de ce camerunezul va fi păstrat în lot, chiar dacă s-ar putea să apară discuții legate de salariul său. 

”Garita mai are un an și jumătate de contract cu FC Argeș, nu are clauze, dar nu se pune problema să fie transferat. Este un jucător care a ieșit în evidență, dar care mai are foarte multe de spus și foarte mult de lucrat.

Nu cred că este un fotbalist complet în acest moment”, a spus Stanciu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Oficialul argeșenilor a mai spus că situația financiară a clubului este una bună și astfel nu se pune problema vânzării jucătorilor.

”Este un jucător care a demonstrat că a făcut diferența în anumite partide, a făcut diferența și ne-a ajutat să câștigăm puncte importante. Dar nu se pune problema să ne despărțim de el, pentru că FC Argeș are o liniște financiară.

Dacă ne dorim mai mult, nu înseamnă că trebuie să oferim salarii mai mari, ci salarii conform cu performanța. Nu ne interesează să vindem și de aceea am refuzat discuțiile pentru Ișfan (n.r. - Alexandru Ișfan-22 de ani), de asta am refuzat discuțiile pentru Garita”, a completat Stanciu.

Etichete: liga 1 , rapid , fc arges , transfer rapid , fcsb , arnold garita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ce a spus conducerea Rapidului despre posibila venire a lui Cristi Chivu în Giulești

Exclusiv ”Ce ai învățat din episodul cu Albu?”. Andrei Broza a vorbit despre escapada de la Iași! Mesajul de la Gică Hagi

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă