Edi Iordănescu, alături de jucătorii de la FCSB / Foto: Sport Pictures

FCSB, OUT de pe Arena Națională. Care va fi noua "casă" a roș-albaștrilor

articol scris de Digi Sport
06.10.2021, 16:14
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

După pauza competițională prilejuită de meciurile echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022, FCSB se vede nevoită să plece de pe Arena Națională. Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat unde vor juca 'roș-albaștrii'.

FCSB va juca meciurile de pe teren propriu la Buzău

UPDATE 16:30 LPF a anunțat că FCSB va disputa următoarele meciuri considerate pe teren propriu pe stadionul Gloria din Buzău.

Prima partidă de campionat care se va juca pe stadionul din parcul Crâng este FCSB – CS Mioveni, contând pentru etapa a 12-a și programată sâmbătă, 16 octombrie, cu începere de la ora 20.30, în direct pe Digi Sport 1.

Pe cel mai mare stadion al țării se va desfășura, în luna octombrie, campionatul mondial de Dota, iar echipele care evoluau de obicei acolo se văd nevoite să se mute.

Edi Iordănescu, mulțumit de gazonul de la Buzău

Potrivit AS.ro, Edi Iordănescu este cel care a ales această locație, fiind mulțumit de cum arată suprafața de joc. Acesta a fost principalul criteriu în momentul în care s-a luat hotărârea, astfel că FCSB va evolua din nou la Buzău, care a mai fost și în trecut "casa" roș-albaștrilor.

”Vom vedea unde vom juca, ave, două-trei variante. Buzău, Giurgiu, vom vedea, le tatonăm. Eu prefer unde este suprafața mai bună. Luăm în calcul să jucăm și acolo unde le este la îndemână și suporterilor noștri. Știu că la Buzău sunt foarte mulți suporteri de-ai noștri, știu că sunt și la Giurgiu, acolo unde am petrecut o perioadă frumoasă.  Dar, repet, pe mine mă interesează în primul rând gazonul”, a spus Edi Iordănescu, în urmă cu două săptămâni.

”Halterofilul” Budescu! Edi Iordănescu nu-i ”slăbește” pe jucătorii lui FCSB. Marea revenire la antrenamente

Galerie Foto

Edi Iordănescu (43 de ani) a spus că vrea să profite din plin de pauza competițională pentru a mai lucra cu jucătorii de la FCSB la partea fizică, dar și tactică. Într-un scurt filmuleț postat de către cei de la FCSB TV, s-a putut observa că tehnicianul roș-albaștrilor a beneficiat de Florin Tănase (26 de ani).

Căpitanul celor de la FCSB s-a antrenat cot la cot cu colegii săi, nu a făcut rabat de la efort și a demonstrat astfel că nu mai resimte nicio durere, semn că va reveni pe teren la proximul meci, cel cu Mioveni.

În mare formă se află și Constantin Budescu (32 de ani), care demonstrează de când a revenit la vicecampioana Ligii 1 că se află în cea mai bună formă fizică a carierei. Budescu a ținut haltera pe umeri, fără prea multe grimase. De altfel, însuși fotbalistul a spus că se simte foarte bine.

Budi și-a demonstrat valoarea incontestabilă și la jocul cu mingea. A marcat, din nou, din parcare, dar a și lovit la vinclu, atunci când a fost provocat de colegi.

Dar, FCSB are și probleme. Toma NigaMihai Udrea, portar împrumutat la Unirea Constanța, dar care s-a pregătit cu FCSB în ultimele zile, și David Petruț, stoper promovat de Edi Iordănescu de la juniori, au fost depistați, luni, cu COVID-19.

Etichete: buzau , stadion fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Marius Măldărășanu, întrebat direct: ”Sunteți pregătit s-o antrenați pe Rapid?”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”