Luis Phelipe / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv FCSB pare că a dat lovitura cu Luis Phelipe. Soluția care poate acoperi ”gaura” din jocul roș-albaștrilor

articol scris de Digi Sport
10.12.2023, 12:19
  • La Liga: Real Madrid - Alaves, marți, 22:30, DGS 2

  • Premier League: Tottenham - Manchester City, marți, 22:00, DGS 1

Luis Phelipe (22 de ani) este primul transfer realizat de FCSB în perioada de mercato a iernii, dar el va mai juca la Poli Iași până la finalul acestui an.

Folosit în banda stângă la gruparea din Copou, brazilianul poate evolua la roș-albaștri pe un alt post. unul care le-a dat multe bătăi de cap celor de acolo în ultima vreme. 

”Pe stânga are un randament mult mai slab”

 Leo Grozavu (56 de ani), antrenorul moldovenilor, și cel care l-a adus pe Phelipe în România, spune că fotbalistul dă cel mai bun randament ca număr 10, în spatele atacantului.

”Toată lumea crede că în partea stângă dă cel mai bun randament. Eu l-am folosit acolo, dar acolo are un randament mult mai slab decât pe altă poziție.

Eu a trebuit să-l introduc într-un sistem în care să ne facem și noi treaba, pentru că efectiv nu aveam. Și ne-am dat seama, ca echipă. Dar trebuia să lucrăm mult mai mult pentru o altă poziție care-i convine foarte mult”, a spus Leo Grozavu, într-o intervenție în direct la Digi Sport Matinal.

Ionel Dănciulescu (47 de ani), aflat în studio, a intervenit prompt în discuție. ”Cea din spatele vârfului”.

Antrenorul lui Poli Iași a continuat: ”Exact. Este jucător de centru. Nu are explozie, în lateral. E dribleur, dar nu are explozie și nu cere mingea în spațiu. Dar în spatele atacantului central poate face diferența pentru că este un jucător foarte tehnic”.

”Nu muncește pentru defensivă”

Grozavu, care crede că Phelipe s-ar potrivi mai mult la Rapid, a mai spus însă și care ar fi ”minusul” lui Phelipe din poziția de număr 10.

”Este jucător de centru, în spatele atacantului sau a atacanților, depinde de sistem. Nu poate juca în 4-3-3 decât în bandă și în 4-2-3-1 poate juca și în spatele vârfului, dar în acest caz nu muncește atât de mult și pentru defensivă și trebuie să o facă, fie el decar”, a mai spus Grozavu, la Digi Sport.

VIDEO cu Leo Grozavu despre Luis Phelipe și postul pe care dă cel mai bun randament

Grozavu: ”Sper să nu-l strice cei de la FCSB”

Grozavu a dezvăluit și care e prima măsură pe care a luat-o după ce Phelipe a bătut palma cu FCSB-ul. Fotbalistul ofensiv nu va juca în meciul cu roș-albaștrii care se va disputa în etapa 21 din SuperLiga.

Luis nu va juca în meciul cu FCSB-ul pentru că nu este normal să o facă. El este deja cu mintea acolo”, a spus Grozavu, într-un interviu acordat pentru digisport.ro.

Chestionat care a fost reacția lui Phelipe după ce a semnat cu liderul din SuperLiga, Grozavu a replicat:

”E clar că s-a bucurat. Este un mare pas în cariera lui, atât sportiv, cât și financiar. Este un pas uriaș pentru el, care a venit din favela braziliană, iar acum a ajuns unde a ajuns.

Și la ce calități are, Phelipe nu numai că se poate impune la FCSB, dar pe viitor are potențial să facă un pas important și către o echipă de afară”, a mai spus Grozavu.

  • Poli Iași - FCSB, din etapa 21 a SuperLigii, programată marți, 19 decembrie 2023, de la 20:30 va fi în direct la Digi Sport 1, precum și în Aplicația Digi Sport.

Etichete: leo grozavu , luis phelipe , phelipe fcsb , transferuiri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
De ce a fost descalificat reprezentantul Olandei înaintea finalei Eurovision 2024

Olanda a dezvăluit noi informații despre incidentul care a dus la descalificarea lui Joost Klein de la Eurovision 2024, scrie The Independent.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto ”Mândră de tine”. A venit din Cipru pentru Elias Charalambous și a întors toate privirile în Capitală

Se știu meciurile de baraj! Când se vor disputa partidele de menținere/promovare

Exclusiv Anamaria Prodan, toate detaliile despre nunta cu Gavril. Cine va cânta și unde se va organiza

E gata! Tottenham a spus ”DA” și fundașul central va pleca la vară

E gata: primul transfer al FCSB-ului! Ce salariu va primi jucătorul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Care sunt cele 8 criterii de departajare în SuperLigă

Simona Halep pleacă în Maroc de la Paris

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu are niciun dubiu: ”E cel mai bun din România”

Adrian Mititelu, scos vinovat pentru retrogradare de un fost antrenor de la FCU Craiova: ”Trebuia să fie exclus!”

Citeşte şi

4 jucători de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța

Surpriză la FCSB! Elias Charalambous a anunțat o nouă absență pentru meciul cu Sepsi: ”Va fi OUT”

PEROZIrina Shayk, apariție surprinzătoare după ce a făcut furori la MET Gala 2024. Cum a fost fotografiată pe străzile din New York

FILM NOWCameron Diaz și Keanu Reeves, din nou împreună într-un film, după 28 de ani. Cum au fost surprinși pe platourile de la „Outcome”, pelicula regizată de Jonah Hill

Nicolae Dică, varianta principală pentru a-i lua locul lui Gică Hagi la Farul Constanța, dacă ”Regele” acceptă oferta! citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: cum s-a terminat disputa dintre Danielle Collins și Irina Begu, după ce românca a salvat cinci mingi de meci citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta lui Dorian Popa, fana ținutelor care-i arată formele voluptoase și bronzul. Babs, în fustă minusculă sau rochie cu spatele gol

Digi World

Misterul locului în care a fost pictată Mona Lisa a fost rezolvat. Indiciile care au dus la poziționarea exactă a capodoperei lui Da Vinci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”