Gigi Becali, patronul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

FCSB riscă depunctare și chiar interdicție la transferuri! Datoria pe care trebuie să o achite imediat

articol scris de Mihai Cheles
10.02.2022, 16:42
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a decis că FCSB este bună de plată! Clubul patronat de Gigi Becali nu a trimis către UTA Arad și Atletico Arad toți banii ce li se cuveneau în urma vânzării lui Dennis Man (23 de ani) în Italia, la Parma, însă este obligat să o facă pentru a nu avea probleme.

În momentul transferului la Parma, UTA Arad și Atletico Arad dețineau un procent de 11% din jucător. În plus, independent de acel procent, există un altul de solidaritate, de 5%, către cluburile ce l-au ajutat să se dezvolte până la vârsta de 23 de ani. În total, cele două cluburi din Arad ar fi trebuit să primească din partea celor de la FCSB aproximativ 1,4 milioane de euro.

FCSB trebuie să plătească 180.000 de euro către UTA și Atletico Arad!

Cu toate acestea, Gigi Becali nu a plătit integral banii, iar Atletico Arad a mers la comisii. FCSB mai are de plătit celor două cluburi aproximativ 180.000 de euro, iar dacă clubul nu face dovada plății până la 3 martie 2022, riscă interzicerea dreptului la transferuri și depunctarea în clasament.

Sancționează debitorul FC FCSB SA cu penalitate de 3000 lei și acordă un termen de grație de 5 zile pentru executarea integrală a obligațiilor de plată conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, față de creditorul CS Atletico Arad.

Acordă termen în data de 02.03.2022, ora 15.00, dată la care debitorul FC FCSB SA să prezinte dovada plății față de creditorul CS Atletico Arad conform Hotărârii nr. 250/CL/14.09.2021 rămasă definitivă prin Decizia nr. 59/CR/04.11.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și depunctarea”, anunță Comisia de Etică a FRF din 2 februarie 2022.

Nu este o sumă care să-i dea mari bătăi de cap lui Gigi Becali și este greu de crezut că FCSB nu-și va achita datoriile și va fi depunctată sau interzisă la transferuri. Cu toate acestea, ocupanta locului secund din Liga 1 nu mai poate trage de timp și trebuie să-și achite datoriile.

UTA ia 11%. Aveau 15% (n.r - când Man a plecat la FCSB), am mai cumpărat eu 2% și încă 2%. Am vrut să cumpăr tot, dar nu voiau. Țin minte că 11% a rămas Pe Man am dat 250.000, mai trebuie să dăm cam 1,3 la UTA. Cu totul, cu totul să zicem că la 2 milioane m-a costat.

Am luat 13, deci 11 milioane câștigul. Am exagerat probabil eu cu sumele de transfer, dar credeam ce spuneam. Bine, s-a și întâmplat asta.

Dacă nu era pandemie, vorbeam acum de sume de 500-700 milioane la jucători ca Mbappe. Acum, când pandemia se oprește, vor exploda prețurile imediat. Va fi dorință, foamete de fotbal și de bani, tot", declara Gigi Becali, în urmă cu un an, la Digi Sport Special.

Etichete: parma , gigi becali , uta arad , atletico arad , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - CFR Cluj 0-0, ACUM, DGS 1. Bîrligea, ratare uriașă! Chiricheș a fost eroul "roș-albaștrilor"

Video Surpriză! Gigi Becali a venit la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului ”M-a rugat toată familia!”

Englezii au reacționat imediat după ce Radu Drăgușin a bifat primele minute după o lună și jumătate

Foto Jucătorii FCSB-ului au făcut parada modei înaintea meciului cu CFR Cluj! Cine a ”strălucit” + Mesajul lui MM Stoica

Citeşte şi

Mircea Rednic a ”tunat” la conferința de presă! Ce a spus despre Șumudică și Gâlcă

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”