FCSB - Sepsi / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Sepsi 1-1. Andrei Vlad, eroul lui Edi Iordănescu! Remiză spectaculoasă pe Arena Națională

articol scris de Digi Sport
23.08.2021, 23:25
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB a remizat pe teren propriu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-1, în etapa a șasea din Liga 1. Andrei Vlad a fost eroul roș-albaștrilor.

Portarul a apărat o lovitură de la unsprezece metri și a evitat golul la una dintre cele mai mari ocazii ale partidei.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - Sepsi 1-1. Andrei Vlad, eroul lui Edi Iordănescu! Remiză spectaculoasă pe Arena Națională

Prima ocazie importantă a partidei a venit în minutul 16 și le-a aparținut roș-albaștrilor. Cordea a centrat, Ninaj a respins balonul care a ajuns la Radunovic. Acesta a șutat, dar mingea a fost deviată în afara terenului.

FCSB a avut o nouă ocazie importantă în minutul 20. Cordea a pornit o cursă impresionantă, a scos la Tănase. Golgheterul roș-albaștrilor a șutat, dar Niczuly a respins balonul.

Sepsi a deschis scorul în minutul 36. Aganovic a executat o lovitură liberă. Acesta a șutat puternic prin zid, iar Andrei Vlad nu a avut nicio șansă.

La începutul reprizei secunde, covăsnenii au avut o ocazie uriașă după eroarea lui Vinicius. Acesta a greșit o pasă, Tamaș a intrat în posesia balonului, a avansat spre poarta lui Vlad și a șutat pe lângă poartă.

Golul egalizator a venit în minutul 58, atunci când Cordea a centrat de la colțul terenului, Cristea a prelungit la Tănase care s-a înălțat și a marcat cu capul.

Câteva minute mai târziu, Ovidiu Popescu a comis un fault în interiorul careului, iar arbitrul a dictat penalty. Andrei Vlad a reușit să pareze șutul trimis de Mitrea și a păstrat scorul intact.

În minutul 87, Sepsi a ratat o șansă imensă. Ștefănescu a centrat pentru Ninaj, acesta a recentrat către Chuchukov care a șutat, dar Andrei Vlad a făcut o nouă paradă.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Sepsi 1-1

FCSB - Sepsi, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Primul meci al lui Edi Iordănescu pe banca vicecampioanei

Iordănescu Jr. începe o nouă aventură în Liga 1 la FCSB, echipă pe care o preia de pe locul șapte, cu opt puncte. Este la zece puncte distanță de liderul CFR Cluj și fosta sa echipă, iar cu o victorie poate urca pe locul șase.

De partea cealaltă, Sepsi are doar patru puncte strânse după cinci etape și vine după trei înfrângeri consecutive în Liga 1. Covăsnenii ocupă locul 14, depășind doar Gaz Metan și Academica Clinceni.

FCSB - Sepsi, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Edi Iordănescu: ”Fanii au așteptări”

„Am simțit foarte mult entuziasm, căldură, s-a creat o emulație, am simțit că parcă este o scânteie care s-a aprins de acum înainte, trebuie să speculăm momentul pentru că e clar că prin venirea mea și tot ce s-a discutat în ultima perioadă, cred că s-a creat din nou o speranță. Încerc să aduc spiritul înapoi, să lucrez la latura mentală a băieților, să știm ce avem de făcut și să lăsăm în urmă parcursul de până acum pentru că este unul care nu face cinste, inclusiv ce s-a întâmplat în Europa.

Sunt sigur că fanii au așteptări pentru că este o perioadă de secetă destul de importantă, sunt și anumite nemulțumiri legate de felul în care a fost condusă din punct de vedere tehnic echipa în ultimul timp.

Singura mențiune e că le-am spus că am nevoie de susținerea, căldura lor, pentru că după o evaluare foarte scurtă în cele 4 zile, concluzia mea e că este foarte mult de lucru, timpul e foarte scurt și suntem în plină competiție. E nevoie să se încarce cu puțină răbdare, în ciuda entuziasmului lor”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Etichete: sepsi , meciuri liga 1 , fcsb , fcsb sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară a aflat că iubitul o înșală și a pus la punct un plan sinistru de răzbunare. S-a dat de gol povestind totul în jurnal

O profesoară de școală primară din Marea Britanie a pledat vinovată la mijlocul procesului în care era judecată pentru uciderea iubitului ei și a recunoscut că l-a atras în dormitor cu o partidă de sex, l-a legat de pat și l-a înjunghiat în gât, după care i-a îngropat cadavrul în grădina din spatele casei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

Video&Foto Un fotbalist de la CFR a intrat pe internet și l-a înjurat pe David Miculescu! Cei de la FCSB s-au răzbunat în autocar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

Avionul echipei la care joacă și un internațional român a fost lovit de un fulger

Anunț din interior! Ce se întâmplă cu Ianis Hagi, după ce în ultimele 4 meciuri a fost uitat pe bancă

Liverpool s-a săturat! L-a scos la vânzare pe Mohamed Salah și i-a setat prețul

Citeşte şi

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

Gigi Becali l-a dat afară după doar 416 minute jucate, iar acum e campion. Poate da peste FCSB în UCL

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”