Conducerile celor de la FCSB și CFR Cluj l-au trecut pe lista cu priorități pe Julien Begue

Exclusiv FCSB și CFR Cluj mută lupta în culise! El este fotbalistul pe care se bat cei doi granzi din Liga 1

22.11.2018, 09:00
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

FCSB și CFR Cluj, echipele care și-au anunțat clar intenția de a câștiga titul în acest sezon, mută lupta pentru supremație și în culise. Până la proxima perioadă de mercato a mai rămas puțin timp, astfel că ambele conduceri lucrează deja la strategiile legate de transferuri. Rămâne de văzut care dintre cele două cluburi va reuși să dea lovitura/loviturile iernii. Cert este că în acest moment Julien Begue (25 de ani), atacantul Astrei a devenit o ”țintă” pentru ambele cluburi.

Sosit în România în vara acestui an, liber de contract, fotbalistul francez, care poate juca și pe ambele benzi, în afară de vârf împins, i-a impresionat atât pe oficialii roș-albaștrilor, cât și pe reprezentanții campioanei. Chiar dacă a marcat doar de două ori, un gol în campionat, în victoria de la Chiajna, contra Concordiei, scor 0-3, și unul în Cupa României, 5-1 în deplasare cu Luceafărul Oradea, vârful din Hexagon a atras atenția prin disponibilitatea sa de a evolua pe mai multe posturi, dar și prin faptul că ”știe cu mingea”, cum se spune.

VIDEO cu golul marcat de Begue în Liga 1

Șansele ca Julien Begue să plece de la Astra, la iarnă, chiar dacă mai are un an și jumătate de contract, sunt semnificative din cauza faptului că la gruparea din Giurgiu sunt probleme cu banii.

Născut într-o insulă vulcanică din sudul Africii (La Réunion), Julien Begue a jucat, înainte de a ajunge în România, la Bourg en Bresse, pentru care a jucat 35 de partide, marcând de opt ori. A mai jucat la Guingamp și Boulogne. A adunat meciuri în Ligue 2, dar are și câteva prezențe în Ligue 1.

600.000 de euro este cota pe transfermarkt a lui Julien Begue 

Roș-albaștrii sunt în căutarea unui atacant, mai ales că sunt șanse ca Harlem Gnohere (30 de ani) să fie vândut în pauza de iarnă. Gigi Becali a făcut oferte și pentru George Pușcaș, dar și pentru Andrei Ivan, însă și-a pregătit ”terenul” și cu un fotbalist pe care l-a monitorizat din campionatul intern. 

În afara fotbalistului din Liga 1, FCSB îl vrea și pe Pușcaș

Florinel Coman ar putea fi folosit ca monedă de schimb pentru George Puşcaş, vârful atât de dorit de Becali. Pe lângă oficialii celor de la Inter, la partida din Gruia dintre RomâniaU21 şi Belgia U21, au fost și reprezentanți de la Palermo, care au venit tot pentru "Mbappe" de România. Conform ProTV, mutarea ar avea şanse de reuşită, Becali fiind tentat pentru un schimb Coman - Puşcaş. În trecut, Gigi a oferit 3 milioane de euro pentru actualul atacant al lui Palermo. Deşi pentru Coman patronul avea planuri mari, visând 100 de milioane de euro, între timp pare să fi înţeles că valoarea fostului jucător de la Viitorul e cu totul alta. "Nu pot să-l recunosc pe Coman. Cum să uiţi fotbalul? E altul?", a spus Becali, după FCSB - Astra 1-0.

"Mă bucură interesul domnului Becali pentru mine și îi mulțumesc. Vom vedea ce se va întâmpla la sfârșitul sezonului. Nu știu dacă 3 milioane e suma corectă, eu nu pot să mă autoevaluez, nu asta e treaba mea", a spus George Puscaș.

Etichete: gigi becali , transferuri cfr cluj , meciuri liga 1 , harlem gnohere , transferuri fcsb , julien begue , meciuri fcsb liga 1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Elias Charalambous, mesaj special pentru Gigi Becali după titlul câștigat de FCSB

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”