Exclusiv FCSB - U Craiova | Decizia oficialilor roș-albaștrilor, după cererea mare de bilete

23.02.2019, 13:02
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB - U Craiova | Încleștarea de mâine seară, duminică, 24 februarie 2019, îi atrage pe spectatori către stadion. Fanii oltenilor simt că echipa lor este mai aproape ca nicicând de titlul de campioană, așa că au promis că vor lua cu asalt Capitala. Până acum, doar în Craiova s-au vândut 1500 de bilete, dar estimările oficialilor clubului duc spre concluzia că pe Arena Națională vor fi în jur de 3.000 de susținători de-ai alb-albaștrilor, cifră impresionantă pentru meciurile din deplasare organizate în Liga 1.

UPDATE Ora 12:50. Oficialii roș-albaștrilor au decis să pună bilete în vânzare și pentru inelul al doilea de la Tribuna a 2-a. Prețul unui tichet este de 25 de lei, se anunță într-un comunicat postat de FCSB pe contul oficial de facebook.


FCSB - U Craiova, din etapa a 25-a a Ligii 1, programat duminică, 24 februarie 2019, va începe la ora 20:00, pe Arena Națională, și va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi redat și în platforma LIVE VIDEO&TEXT, pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Nici suporterii FCSB nu se lasă mai prejos. Galeria roș-albaștrilor estimează aproximativ 30.000 de spectatori la mult așteptatul duel, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Rămâne de văzut, într-un final, care va fi numărul total al celor prezenți în tribune, dar cert este că până sâmbătă dimineață s-au vândut 12.000 de bilete, inclusiv cu cele direcționate spre Bănie.

Biletele se vor comercializa în continuare până aproape de ora de start a meciului. La Arena Națională a fost amenajată și o casă specială pentru fanii Craiovei, care au rezervată peluza dinspre Electroaparataj. Ultrașii FCSB vor sta, ca de fiecare dată, în peluza situată spre Bulevardul Basarabiei, așa că se anunță de pe acum un spectacol total în tribune.

Preţul biletelor pentru FCSB - U Craiova 

Peluze - inelul 1 - 15 lei
Tribuna 2 - inel 1 - periferic - 30 lei
Tribuna 2 - inel 1 - central - 50 lei
VIP 3 - 40 lei
VIP 2 - 60 lei
VIP 1 - 100 lei.

Programul caselor de bilete

Sâmbătă - 11:00 - 19:00
Duminică - 10:00 - 20:00.

”Vrem abonamente!”. Mesajul galeriei FCSB înaintea duelului contra Craiovei

Galeria roș-albaștrilor a anunțat că a lăsat în spate orice supărare și că la meciul cu oltenii va umple peluza de pe cel mai mare stadion al țării. Mai mult, ultrașii FCSB le-au cerut celor din conducere punerea în vânzare de abonamente pentru play-off.

”Lăsăm în urmă ce a fost și reîncepem un drum nou, drumul spre titlul 27! Doar noi suntem principalii noștri adversari, nu CFR Cluj, nu Craiova, Dacă noi jucăm ceea ce știm, nu avem cum să scăpăm acest titlu!

Pentru clubul nostru avem o idee: puneți abonamente în vânzare pentru meciurile din play-off, o să se vândă câteva mii bune, să vadă lumea cine este Steaua”, este mesajul postat de ”Peluza Roș-Albaștrilor”, pe contul de facebook.

Programul şi televizările etapei a 25-a din Liga 1:

  • Vineri, 22 februarie 2019:
    Sepsi OSK - FC Viitorul 0-0
  • Azi, sâmbătă, 23 februarie:
    Ora 17.00 FC Astra Giurgiu - FC Hermannstadt - Digi Sport 1
    Ora 20.00 CSM Politehnica Iași – FC CFR 1907 Cluj - Digi Sport 1
  • Mâine, duminică, 24 februarie:
    Ora 14.00 Dunărea Călărași – FC Dinamo 1948 - Digi Sport 1
    Ora 17.00 FC Botoșani – Gaz Metan Mediaș - Digi Sport 1
    Ora 20.00 FCSB - U Craiova - Digi Sport 1
  • Luni, 25 februarie:
    Ora 20.00 Concordia Chiajna - FC Voluntari - Digi Sport 1

Etichete: fcsb craiova , bilete fcsb craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Ardelenii au lovit bara

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”