Partida dintre FCSB și Universitatea Cluj / Foto: Sport Pictures

Video FCSB - Universitatea Cluj 2-2. ”Șepcile Roșii” au egalat de două ori pe Arena Națională

articol scris de Digi Sport
02.10.2023, 22:57
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Partida dintre FCSB și Universitatea Cluj a avut o desfășurare spectaculoasă și s-a încheiat cu o remiză, scor 2-2, în etapa a 11-a din SuperLiga României.

FCSB este lider în clasamentul SuperLigii, cu 26 de puncte, la patru lungimi în fața echipei de pe locul doi, CFR Cluj. U Cluj este abia pe locul 11 în ierarhie, cu 12 puncte acumulate, la egalitate cu FCU Craiova 1948 și Sepsi, care mai are însă două jocuri restante.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - U Cluj 2-2. Roș-albaștrii, la patru puncte în fața CFR-ului

Alex Băluță a semnat prima ocazie a partidei în minutul 5, după un contraatac frumos al roș-albaștrilor. Darius Olaru i-a pasat în careu, însă Băluță a trimis în plasa laterală.

Scorul a fost deschis trei minute mai târziu, când Dawa a încris un gol norocos. Acesta a reluat cu capul în poarta lui Gorcea după ce un balon respins de portarul ardelenilor a aterizat pe transversală, a sărit în Ngezana, din care a ricoșat în fața lui Dawa.

Roș-albaștrii au mai avut o acțiune frumoasă în minutul 24, după o pasă foarte bună a lui Olaru. Octavian Popescu a primit balonul în careu, a driblat și a șutat în blocajul lui Gorcea.

Două minute mai târziu, ardelenii au reușit să restabilească egalitatea, după un gol superb înscris de Dan Nistor. Decarul ”Șepcilor Roșii” a primit balonul de la Chipciu, l-a driblat pe Dawa și a șutat fără șanse pentru Târnovanu.

Totuși, FCSB a intrat în avantaj la pauză, după ce Adrian Șut a marcat după o respingere greșită a lui Gorcea.

După pauză, roș-albaștrii se puteau distanța pe tabelă, dar Băluță a irosit o șansă imensă de gol. Compagno a ratat și el o șansă bună de gol în minutul 68, iar Olaru a șutat periculos în minutul 78.

În minutul 88, ”Șepcile Roșii” au restabilit egalitatea, după o centrare foarte bună a lui Dan Nistor de la colțul terenului și o reluare cu capul a lui Bogdan Mitrea.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Universitatea Cluj 2-2


Înaintea acestei partide, FCSB este pe primul loc în clasament și are 25 de puncte acumulate, după 10 meciuri jucate. De cealaltă parte, Universitatea Cluj se situează pe poziția a 10-a și are 11 puncte.

Trupa lui Elias Charalambous continuă să traverseze un moment bun și vine după o victorie în Cupa României (2-0 cu FC Bihor) și un succes categoric în campionat (5-2 cu Sepsi).

Universitatea Cluj s-a impus și ea în partida precedentă (3-1 cu CSA Steaua), iar în campionat a remizat cu Universitatea Craiova (1-1).

Elias Charalambous: ”Când ai jucători de calitate, aceștia se potrivesc pe orice poziție!”

La conferința de presă premergătoare partidei cu Universitatea Cluj, Elias Charalambous a fost întrebat dacă îl va folosi pe Florinel Coman pe postul de atacant central așa cum anunțase Gigi Becali.

Antrenorul cipriot a recurs la un răspuns evaziv și a explicat că, în opinia sa, calitatea jucătorilor pe care îi are la dispoziție îi permite să îi folosească pe aceștia în orice poziție.

Cred că atunci când ai jucători de calitate, aceștia se potrivesc pe orice poziție. Ați văzut și în ultimul meci, când pe parcursul jocului, am făcut anumite modificări în ceea ce privește pozițiile jucătorilor, avem această flexibilitate datorită tipului de jucători pe care îi avem.

Aceste modificări pot fi făcute de la început sau pe parcursul jocului, dar cred că, dacă ai jucători de calitate, pot juca oriunde”, a declarat Elias Charalmbous la conferința de presă.

Etichete: universitatea cluj , superliga , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”