Florin Tănase a deschis scorul în meciul cu UTA / Sursa foto: captura Digi Sport

Video FCSB - UTA 2-1. Victorie controversată pe Arena Națională! Gazdele au primit un penalty după o eroare clară de arbitraj

articol scris de Digi Sport
05.12.2021, 22:20
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB a reușit să bifeze o nouă victorie în campionat, după 2-1 pe teren propriu cu UTA Arad, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1. La centru a fost arbitrul Marian Barbu, care a dictat două penalty-uri controversate în favoarea gazdelor.

Meciul a început tare încă din primele minute. Olaru a trimis un avertisment de la distanță, dar mingea s-a dus pe lângă poartă. Peste doar un minut, Passaglia a primit o minge perfectă în fața porții, dar a tras mult peste. 

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

FCSB - UTA 2-1. "Roș-albaștrii", victorie după două penalty-uri la care arădenii au protestat vehement

Prima controversă a meciului a venit în minutul 21. Tavi Popescu a încercat să-l dribleze pe Roger, iar arbitrul a acordat penalty, considerând că fotbalistul lui FCSB a fost călcat. Deși arădenii au protestat vehement, Tănase a transformat de la punctul cu var și a deschis scorul. 

Roger s-a răzbunat pentru faza din prima repriză și a restabilit egalitatea în minutul 71, după ce a profitat de o greșeală a lui Vlad. Peste două minute, Ubbink putea marca și el, dar portarul lui FCSB a deviat mingea în bară.

A doua și cea mai controversată fază a partidei a venit în minutul 81. Dumiter a centrat de lângă linia de tușă, iar Medimorec a comis henț în careu. Deși arbitrul a pedepsit corect greșeala lui Medimorec, acordând penalty, reluările au arătat că mingea a ieșit din joc înainte să fie centrată, astfel că penalty-ul nu trebuia acordat.

Tănase a punctat și a doua oară de la 11 metri, iar în urma acestui rezultat FCSB s-a apropiat din nou la 8 puncte de liderul CFR Cluj, fiind pe locul 2. De partea cealaltă, UTA se poziționează pe locul 9.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - UTA 2-1: 


Știrea inițială:

Partida, care contează pentru etapa 18 a Ligii 1, se anunță una extrem de interesantă, dar nu va beneficia de aportul publicului, pentru că startul depășește ora limită a evenimentelor, impusă de autorități.

  • FCSB - UTA este programat azi de la ora 21:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1.
  • De asemenea, abonaţii RCS-RDS au posibilitatea să vadă meciul din Liga 1 și pe noua Aplicaţie Digi Sport, care poate fi descărcată din App Store sau din Google Play.

FCSB a trecut peste problemele de lot cu care s-a confruntat în toamnă și staff-ul tehnic are, în sfârșit, aproape tot lotul la dispoziție. În plus, roș-albaștrii se simt foarte bine pe propriul teren. Au obținut 8 victorii, din 9 partide, singurul pas greșit fiind făcut în mandatul lui Edi Iordănescu, 1-1 cu Sepsi.

UTA are un moral destul de bun, mai ales că în tur arădenii au fost foarte aproape de o victorie. Ianis Stoica (18 ani) a egalat în minutul 90 și a stabilit scorul final, 1-1.

FCSB - UTA LIVE VIDEO, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 | Echipele probabile

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, I. Cristea, Vinicius, Radunovic – Olaru, Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oct. Popescu
Antrenor: Anton Petrea

UTA: Balauru – Baravykas, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Vorobjovas – Ubbink, Miculescu, Rojer – Dangubic
Antrenor: Laszlo Balint

FCSB - UTA LIVE VIDEO, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 | Claudiu Keșeru, apt

La conferința de presă premergătoare partidei cu UTA Arad, programată duminică, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Toni Petrea a anunțat că Claudiu Keșeru, absent runda trecută, în 3-2 cu Universitatea Craiova, din cauza unor probleme medicale, a fost recuperat.

Claudiu a resimțit niște probleme fizice înaintea meciului de la Craiova, am discutat și am căzut de comun acord să nu riscăm. S-a recuperat, e apt de joc, vom vedea dacă va intra de la început sau pe parcurs.

Mă bucur că cei care au intrat au marcat, înseamnă că se pregătesc bine și, când intră, vor să demonstreze că merită”, a declarat Toni Petrea.

De asemenea, și Florinel Coman a fost recuperat după accidentarea suferită în august, însă Toni Petrea nu este sigur dacă mijlocașul de bandă va apărea în lot cu UTA Arad.

E un câștig pentru noi Florinel Coman. Momentan, nu știm dacă va putea face parte din lot pentru meciul de mâine sau va intra de la meciul următor. A avut o investigație suplimentară săptămâna asta, se pare că lucrurile sunt ok. Dar vom vedea. De orice jucător valoros avem nevoie”, a anunțat Toni Petrea.

FCSB, fără înfrângere din august

FCSB traversează un moment bun din punct de vedere sportiv, dovadă cele 10 meciuri consecutive în Liga 1 fără înfrângere. ”Roș-albaștrii” au pierdut ultima dată pe 29 august, cu CFR Cluj, 1-4 în Gruia.

În ciuda rezultatelor bune, FCSB este în continuare la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj.

VIDEO cu rezumatul meciului UTA - FCSB 1-1

Etichete: etapa 18 liga 1 , anton petrea , laszlo balint , fcsb-uta live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Video ”Zi ceva pe live, Crețule!”. Cum a reacționat fundașul FCSB-ului la cerința lui Octavian Popescu

Citeşte şi

Laszlo Balint îi ”trage de urechi” pe jucători după Hermannstadt - Petrolul 2-0: ”Sunt chestii care puteau fi evitate!”

Video Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii câștigă categoric și urcă pe primul loc în play-out

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”