Flavius Stoican / Foto: captură Digi Sport

Exclusiv Flavius Stoican a reprimit la Dinamo un jucător ”expulzat” de Mircea Rednic

articol scris de Digi Sport
08.01.2022, 10:31
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Dinamo a reluat antrenamentele după pauza de iarnă, dar problemele continuă. Flavius Stoican (45 de ani) are la dispoziție un lot ”destul de șubred”, chiar dacă numeros este ok, astfel că oficialii clubului încearcă să mai facă transferuri.

Deocamdată, în afara lui Răzvan Patriche (35 de ani), ex-căpitanul celor de la Academica Clinceni, Dinamo nu a mai transferat pe nimeni, dar ”a umblat la propria ogradă”.

Nica, fotbalistul ”expulzat” de Rednic, reprimit în lot de Stoican

Concret, Constantin Nica (28 de ani), fotbalistul ”exilat” de Mircea Rednic, a fost reprimit în lot de actualul antrenor.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare nu are practic un fundaș dreapta, așa că Stoican vrea să-l reactiveze pe Nica. În mandatul lui Rednic, pentru acest post era favorit Deian Sorescu.

Crescut de Dinamo, fundaşul dreapta a mai activat pentru bucureșteni, în perioada 2010-2013, respectiv în sezonul 2017-2018.

  • 1.6 milioane de euro a obținut Dinamo din vânzarea lui Constantin Nica la Atalanta, în 2013
  • Fundașul era  liber de contract din vara anului trecut, când s-a despărțit de Vojvodina Novi Sad, grupare din Serbia.

La antrenamentele echipei se află și Cătălin Țîră (27 de ani), fotbalist care a fost și el pedepsit de Rednic în prima parte a sezonului, dar reprimit pe final de an din cauza problemelor de lot.

După Patriche, Dinamo mai pregătește un transfer: Jonathan Rodríguez, de la CFR Cluj!

În afara lui Nica, cei de la Dinamo mai pregătesc un transfer important.

Este vorba despre Jonathan Rodríguez (31 de ani), care acum se află în curtea celor de la CFR Cluj. Mijlocașul, care s-a lansat în Liga 1 la FC Botoșani, a ajuns în vara trecută în Gruia chiar înainte ca Marius Șumudică (50 de ani) să devină antrenor. S-a vehiculat chiar ideea că fotbalistul bătuse palma cu cei din Gruia chiar înainte de finalul sezonului trecut, când pe banca tehnică se afla Edi Iordănescu (43 de ani), mai ales că era liber de contract.

Argentinianul a bifat doar 7 prezențe în tricoul campionilor, 6 (5 în Liga 1 și 1 în Supercupa României) până când a revenit Dan Petrescu (54 de ani) pe bancă. ”Bursucul” nu l-a considerat pe mijlocaș un fotbalist pe ”calapodul său” astfel că l-a trecut pe linie moartă. L-a folosit doar în meciul de Cupa României, Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-0, din septembrie 2021, când a fost titular și înlocuit pe final cu Graovac (80).

Rodriguez era foarte încântat de transferul la CFR Cluj, visa chiar la Champions League, dar acum este nevoit să-și caute echipă, după cum i-au transmis cei din conducere. Dinamo vrea să profite de situație și să-l convingă pe argentinian să facă pasul la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Etichete: transferuri dinamo , constantin nica , flavius stoican


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Rapid 3-2, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Burmaz, execuție spectaculoasă

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Exclusiv Verdictul specialistului, după ce Rapid a cerut penalty în derby-ul cu CFR Cluj

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”