Florentin Matei la primul antrenament al anului, desfasurat la baza FCSB

Video Exclusiv Florentin Matei, elogiat după ce a revenit la FCSB. ”Are o tehnică excepțională! Semăna cu Messi!”

10.01.2019, 11:26
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Florentin Matei (25 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB, miercuri, 9 ianuarie 2019, după care a reușit să impresioneze de la primul antrenament derulat sub bagheta lui Mihai Teja (40 de ani). Gigi Becali este extaziat deja de revenirea mijlocașului, care a și explicat de ce a ales să evolueze cu numărul 70 pe tricou

Practic, Florentin Matei revine la gruparea roș-albaștrilor, al cărui produs este. Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a dezvăluit, prezent fiind în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”, cum l-a adus la echipa mare, dar și cum l-a impresionat încă de acum 9 ani.

”L-am debutat la Steaua pe Florentin Matei, pe când avea 16 ani. Era la juniori, la Steaua. În 2009, m-am dus la multe meciuri, pe vremea respectivă, cu Teia Sponte și cu Basarab Panduru și i-am luat la echipa mare pe Alin Toșca, dar și pe Florentin Matei.

Pe Toșa nu l-am băgat, după care a plecat la Viitorul, dar pe Matei l-am băgat în vreo două meciuri. Îmi plăcea foarte mult, semăna cu Messi, așa în mișcări, dezinvoltură. Și a jucat, după care eu am plecat în vara lui 2010. Apoi, a plecat și el, din ce am văzut”, a spus Stoichiță.

Stoichiță despre pasul lui Matei spre națională: ”Ochii lui Contra sunt deschiși mereu. Este ager!”

Oficialul FRF spune că Matei are o tehnică foarte bună și că are șanse de a intra și în vizorul echipei naționale. ”L-am revăzut pe Florentin prin Ucraina, unde s-a regăsit. Este foarte talentat, depinde numai de el. Ochii lui Contra sunt deschiși tot timpul, este ager. Să dea Domnu’ să prindă un sezon foarte bun și să joace.

El se cam pliază acolo la mijloc pe orice poziție. E consecvent în cea vrea să facă. Are o tehnică excepțională”, a mai spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Florentin Matei este așteptat să fie criticat la FCSB

Mijlocașul de 25 de ani se află la a doua experiență în tricoul formației patronate de Gigi Becali. Criticat dur de finanțatorul roș-albaștrilor în urmă cu 8 ani, la plecarea de la FCSB, Florentin Matei e conștient că lucrurile vor arăta diferit în a doua sa experiență la gruparea roș-albastră.

"La Steaua, când joci bine eşti lăudat. Când nu, eşti criticat. Ştim bine cum stau lucrurile. Am crescut la Steaua, am plecat când eram foarte tânăr. Am revenit la 25 de ani, sunt destul de matur şi pregătit să demonstrez ce pot. Nu mă tem şi nu e nicio revanşă. Eram un copil, nu eram pregătit la 17 ani să joc la Steaua. A fost un pas înainte să plec atunci în străinătate. Pot juca oriunde de la mijloc în sus, voi da tot ce-i mai bun, oriunde va fi nevoie de mine" a mai declarat Florentin Matei.

"A fost adus pentru că are calitate şi pentru că e un jucător bun. Ne trebuie creativitate de la mijloc în sus" a spus Mihai Teja despre Florentin Matei, singurul transfer realizat de FCSB până acum.

Etichete: gigi becali , mihai stoichita , florentin matei , mihai teja , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Citeşte şi

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”