Florin Bratu

Exclusiv Florin Bratu, declarații dure la adresa jucătorilor lui Dinamo: "Au salarii de 14-16 mii de euro, dar nu pun suflet!"

08.12.2019, 00:32
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dinamo este în pericol să rateze play-off-ul pentru al treilea an consecutiv, după eşecul de la Hermannstadt. Trupa lui Dusan Uhrin este pe locul șapte, la două puncte de Gaz Metan, echipa care prinde ultima poziţie care asigură prezenţa în playoff.

Fost jucător şi antrenor în Ştefan cel Mare, Florin Bratu crede că echipa avea potenţial pentru a fi în elită, în ciuda startului dezastruos de sezon.  

"Cei din conducere sunt supăraţi pe poziţia pe care o ocupă Dinamo acum. Iar la Dinamo sunt salarii mari! Că nu s-au plătit e altceva, dar sunt salarii de 14 -16 mii de euro. Este al treilea an când poate juca în play-out. Dinamo este acum într-o cumpănă. Sunt salarii, s-au făcut investiţii mari”, a spus Bratu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport 1.  

Florin Bratu: "Jucătorii trebuie să mai pună și suflet!”

"Dinamo a arătat altceva după plecarea lui Eugen Neagoe, dar în deplasare nu adună puncte. Echipa are potenţial. Dar jucătorii trebuie să mai pună şi suflet, să văd foamea de a câştiga, de a face performanţă.

La Dinamo s-au luat banii tot timpul. Ar trebui să mai vedem şi alt interes, să şi oferi. Nu garantează nimeni că dacă se plătesc banii la timp, echipa se bate la titlu," a adăugat Florin Bratu.

În schimb, Gabi Balint, prezent și el în studio-ul Fotbal Club, a dat vina pe situaţia incertă creată de finanţatorul Ionuţ Negoiţă, care vrea să vândă clubul cât mai repede.

"Totul pleacă de la concentrare. Probabil, mulţi jucători se gândesc să plece, să-şi găsească altă echipă, nu pot să stea aşa, nu au nicio perspectivă că vor primi banii. Nu au niciun viitor," a fost părerea lui Gabi Balint.

Dinamo, program greu în finalul de campionat

Dinamo are de tras tare pentru a prinde play-off-ul. În cele șase etape care au mai rămas din sezonul regulat, trupa lui Uhrin are un program complicat. Echipa din Ștefan cel Mare mai are de jucat cu Sepsi, Astra și FCSB pe teren propriu, respectiv cu Botoșani, Voluntari și Gaz Metan Mediaș în deplasare. 

Antrenorul ceh va trebui să rezolve rapid problemele din apărare. După înfrângerea de la Sibiu, Uhrin chiar a acuzat erorile comise de fundașii dinamoviști.

"Am jucat rău în apărare, asta e cauza principală a eșecului. Am lăsat jucătorii adverși liberi în careul nostru. N-am avut atitudine, nu știu de ce. Am făcut prea multe greșeli unu la unu, iar asta se întâmplă mereu. Încercăm să reparăm erorile, dar n-am avut prea mult timp să ne pregătim pentru acest joc”, a declarat tehnicianul.

REZUMAT HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

Etichete: florin bratu , florin bratu dinamo , dusan uhrin , dinamo ratare play-off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB îi pregătește o mare surpriză Rapidului

Oficial OUT! Clubul a anunțat despărțirea de antrenorul dorit de Barcelona și Bayern Munchen

Farul a făcut anunțul despre Denis Alibec

Foto Cum arată Ronald Gavril după ce a câștigat centura WBC Latino! ”Ana, ești minunată”

Citeşte şi

Exclusiv L-a văzut pe Radu Drăgușin cum a jucat cu Man. City și a reacționat: ”Nu e nici Romero, nici Van de Ven”

Video Exclusiv ”Campionatul din Spania este potrivit pentru Ianis?” Experții Digi Sport au oferit răspunsul pe loc

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWTom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani

Anturajul lui Mateiu vuiește, după ce Simona Halep și-a luat apartament în Dubai chiar lângă el: „A contribuit și el!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calificări la Imola: Max Verstappen l-a egalat pe legendarul Ayrton Senna citeşte ştirea pe ziare.com

Cosmonautul rus uitat și abandonat în spațiu: Povestea neverosimilă a ultimului cetățean al URSS citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anitta, cea mai senzuală braziliancă, în slip din jeans, pe plaja din Rio. Are o dezinvoltură aparte și un trup perfect

Digi World

Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent

Digi Animal World

Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această felină