Florin Prunea speră ca Dusan Uhrin să fie noul antrenor al lui Dinamo / Foto: Razvan Pasarica/Sport Pictures

Florin Prunea a stricat prietenia cu Leo Grozavu. Ce îi transmite dinamovistul antrenorului

13.08.2019, 12:18
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Duminică seară, Leo Grozavu era ca şi antrenorul lui Dinamo, însă în decurs de câteva ore totul s-a schimbat radical. S-a vorbit că Anamaria Prodan ar fi cerut 20.000 de euro pentru semnătura jucătorului, dar şi că Florin Prunea s-a arătat deranjat că Grozavu s-ar fi înţeles cu Bogdan Bălănescu, fără ca el să ştie.

  • Dusan Uhrin este aşteptat azi la Bucureşti, iar după-amiază ar putea conduce primul antrenament la Dinamo

Florin Prunea a intrat azi prin telefon la Digi Sport Matinal şi s-a arătat extrem de dezamăgit de Leo Grozavu, alături de care a jucat şi a fost apropiat.

"Când baţi palma cu cineva, un fost coleg, cu un prieten de familie cred că trebuie să respecţi ce ai stabilit. Când nu respecţi asta, înseamnă că nu eştie serios. Mai multe nu doresc să spun, dar i-aş recomanda lui Leo să nu mai procedeze aşa", a declarat managerul general Florin Prunea la Digi Sport Matinal.

Florin Prunea a vorbit şi despre Dario Bonetti

Întrebat de moderator ce s-a putut întâmpla atât de grav încât să nu poată fi spus, Prunea a evitat să dea detalii. "Sunt discuţii private pe care nu vreau să le dezvălui. Nu cred că este normal să spui ce vorbeşti cu un antrenor, cu jucătorii, cu colegii. Dacă el vrea, poate să o facă. Noi lucrăm cu mulţi agenţi, respectăm pe toată lumea... Dar în momentul în care baţi palma, trebuie să te ţii de cuvânt", a mai spus Prunea.

"Nici cu Bonetti n-aş vrea să spun prea multe, dar a fost cam la fel. Dar poate că Dumnezeu a aşezat bine lucrurile, în aşa fel încât să nu se mai întâmple nimic şi astăzi să avem antrenor", a mai spus Prunea.

Eugen Neagoe s-a despărţit de Dinamo

Dario Bonetti redevenise pretendentul principal la funcţia de antrenor principal la Dinamo după ce varianta Leo Grozavu a căzut duminică noapte.

Graba cu care dinamoviştii au căutat un alt antrenor este legată de noile probleme resimţite de Eugen Neagoe, căruia defibrilatorul implantat a pornit în trei rânduri în weekendul trecut, semn că au apărut variaţii în funcţionarea cordului. "Am aceeaşi problemă ca şi Ţucudean. Trebuie să mă operez şi o voi face cât mai curând", a confirmat Neagoe.

Ion Marin a fost o variantă pentru Dinamo. De ce a refuzat "Săpăligă"

"Am purtat o discuţie cu cei de la Dinamo. Bogdan (n.r. Bălănescu) şi Florin (n.r. Prunea) urmau să meargă la conducere şi să propună ca eu să preiau echipa, ca antrenor principal. Le-am mulţumit frumos şi le-am spus sunt alături de ei şi îi pot ajuta dacă au nevoie, dar nu ca antrenor principal, din orice altă poziţie.

Eu am trecut printr-o perioadă mai dificilă cu sănătatea, iar situaţia este riscantă pentru mine să preiau echipa, în stresul în care se lucrează acum la club", a declarat Ion Marin, poreclit "Săpăligă" pe vremea când juca. El a câştigat trei titluri ca jucători al lui Dinamo şi unul ca antrenor.

Ion Marin / Foto Captură Digi Sport

Etichete: anamaria prodan , florin prunea , antrenor dinamo , dusan uhrin , leo grozavu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid

Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva

Citeşte şi

Foto Unde a fost surprinsă Anamaria Prodan!

Ce a spus Anamaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a fost pus sub urmărire penală și s-a numit ”victimă”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”