Florin Prunea / Foto: Digi Sport

Florin Prunea, după Dinamo - Botoșani: "Îl înțeleg pe Marius Croitoru, noi câte penalty-uri am avut cu CFR Cluj?"

16.09.2019, 13:26
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Dinamo - Botoșani 1-1 a fost un meci care a creat noi dispute legate de arbitraj. Florin Prunea, managereul general al "câinilor roșii", a vorbit pentru Digi Sport, la Fotbal Club, despre partida în care moldovenii ar fi trebuit să primească două lovituri de la 11 metri.

"Să nu luăm din meritul jucătorilor, a fost o partidă foarte disputată. Nu am văzut fazele despre care vorbiți, sunt încă la stadion, nu am văzut momentele respective. Am avut o ocazie mare la 1-0 și dacă făceam 2-0, meciul se încheia. a spus Florin Prunea la Fotbal Club. 

Nu am căzut, am avut meciul în mână. Dacă se făcea 2-0, era altceva, dar ăsta este fotbalul. Botoșani este o echipă bună, putea câștiga oricine, este un rezultat echitabil", a spus Florin Prunea la Fotbal Club.

Florin Prunea a vorbit despre problema arbitrajului

Marius Croitoru, antrenorul celor de la Botoșani, a fost extrem de nemulțumit că echipa sa a fost arbitrată de o brigadă din București. Întrebat despre greșelile arbitrilor și despre supărarea botoșănenilor, Florin Prunea a spus: "Noi la Cluj câte penalty-uri am avut? A fost un meci foarte greu, nu mă întrebați pe mine de arbitrii. Nu mai putem vorbi de antipatii și simpatii, au arbitrat și pe FCSB, ce treabă are una cu alta? Nu mă pricep eu să comentez legat de asta".

Totuși, managereul general al lui Dinamo l-a înțeles pe antrenorul lui Botoșani: "După meciul cu CFR Cluj am ajuns la Comisia de Disciplină, dar nici nu știu cine a făcut memoriu, avocații se ocupă de asta. După meciul acela am avut o părere civilizată, pur și simplu, iar ei m-au pedepsit. Îl înțeleg pe Marius Croitoru. Să mai fie și alții chemați acolo, așa ar fi normal".

Florin Prunea, mulțumit de evoluția lui Dinamo

"Avem atitudine, mai avem de lucrat pe fază defensivă, dar sunt multe lucruri pozititve în jocul echipei. Am întâlnit o echipă foarte bună, au jucători de calitate", a mai spus fostul mare portar.  

Întrebat de situația gazonului de pe Arena Națională, Florin Prunea a adăugat: "Este un gazon bun, dar nu este așezat cum trebuie, se rupe ușor. Dacă nu ai crampoane bune, ai mari probleme. În această seară ambele echipe au avut probleme cu gazonul. Este foarte moale".

Florin Prunea a fost întrebat despre tranzacția dintre Ionuț Negoiță și Claudiu Florică

Fostul internațional român a fost întrebat despre situația de la club. Ionuț Negoiță, patronul "câinilor roșii", dorește să vândă echipa, iar managerul general de la Dinamo nu a oferit detalii concrete.

"Nimeni din cadrul clubului nu are treabă cu tranzacția dintre domnul Claudiu Florică și Ionuț Negoiță, noi ne facem treaba, nimic mai mult", a mai spus Prunea.

Florin Prunea și-a spus părarea despre Mihai Aioani, portarul de la Chindia Târgoviște

Florin Prunea a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului de 19 ani din poarta Chindiei Târgoviște, atunci când a fost întrebat dacă Dinamo se mai gândește să îl transfere. 

"Mihai Aioani este urmașul lui Ionuț Radu, este un portar extrem de bun. Este un jucător care se încadrează la categoria U21, e un mare avantaj să ai un asemenea portar, dar nu îl vrem. Avem și noi doi portari excelenți, care concurează pentru poziția de titular", a spus, în încheiere, Florin Prunea. 

Etichete: dinamo , botosani , florin prunea , dinamo botosani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Ce concluzii au tras Andrei Ivan și Nicușor Bancu, după victoria cu Rapid din Giulești

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 7-a: FCSB, campioană! Universitatea Craiova și CFR Cluj, pe podium

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu a văzut situația de la Dinamo și a reacționat. Care este singura speranță a ”Câinilor”

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”