Mircea Rednic și Florin Prunea sunt în conflict de mai multă vreme

Exclusiv Florin Prunea, război total cu Mircea Rednic: "Să vorbească despre echipa lui şi să lase Dinamo în pace!"

17.01.2020, 23:58
  • Finala Champions League: Dortmund - Real Madrid, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Florin Prunea nu i-a rămas dator lui Mircea Rednic - cei doi au purtat un război cu declaraţii incendiare după ce antrenorul a fost dat afară de la Dinamo. Fanii alb-roşiilor au protestat faţă de îndepărtarea lui Rednic, iar Prunea l-a acuzat atunci de instigare la violenţă, dar şi de faptul că a devalizat clubul.

"Mircea Rednic să vorbească despre echipa lui şi să lase Dinamo în pace. Dacă va mai face vreo referire la Dinamo şi va jigni pe cineva, sunt regulamente care trebuie respectate de toată lumea. Are o grămadă de treabă la Iaşi şi să ne lase pe noi în pace", a spus managerul general al lui Dinamo într-o intervenţie la Digi Sport Special.

Mircea Rednic: ”Sunt dinamoviști până la bani. Eu sunt gata să investesc la Dinamo”

Ajuns acum la Poli Iaşi, Rednic nu s-a putut abţine să nu comenteze ce se întâmplă la clubul la care el a adus ultimul titlu de campioană în 2007. Rednic a fost dispus chiar să investească la Dinamo.  

"Cei care au rămas acolo să-și asume situația. Din moment ce bugetul s-a dublat şi tu tot pe locul 9 ești, înseamnă că sunt probleme.

Întrebați-i pe bărbații care au rămas acolo, că muierile au plecat și au rămas bărbații! Ar trebui ca fiecare să-și vadă de treabă. Toți ăștia care spun că sunt dinamoviști, băgați în tot felul de sondaje, sunt dinamoviști până la bani.

Când li se spune că nu mai sunt bani de salarii, se albesc! Toți ne dăm dinamoviști, dar când trebuie să ajutăm echipa nu o facem. Eu am ajutat Dinamo! Am spus că sunt și voi fi alături de Dinamo, gata să investesc”, au fost observațiile lui Rednic.

Dinamo se află într-o situație financiară critică 

Florin Prunea a fost aproape să o părăsească pe Dinamo în această iarnă, dar a rămas în Ștefan cel Mare. Atât el, cât și Ionel Dănciulescu au avut situația incertă. S-a zvonit că patronul Ionuț Negoiță vrea să-i dea afară pe amândoi, dar până la urmă lucrurile s-au calmat. Fostul portar și Dănciulescu au mers în cantonamentul ”câinilor” la Marbella. 

Altfel, fostul portar recunoaște că situația financiară a grupării dinamoviste este una critică.  "Orice jucător de la Dinamo este de vânzare în momentul de faţă. Noi avem două priorităţi - să ne agăţăm cu dinţii de obiectivul play-off, e drept, foarte îndepărtat, Cupa României este un obiectiv major. Apoi, trebuie să spunem adevărul suporterilor, e o situaţie financiară delicată.

E bine că s-a mai plătit un salariu, cel de pe luna octombrie, dar băieţii sunt liniştiţi, se pot pregăti cum trebuie. Nimeni nu va rămâne neplătit la Dinamo. Îi e greu şi lui Dusan si nouă, trebuie să mai producem şi noi, nu să aşteptăm doar drepturile tv", a explicat Florin Prunea, în exclusivitate la Digi Sport.

O salvează familia regală din Emirate pe Dinamo?

În acest context, Dinamo ar putea fi salvată de familia regală din Emiratele Arabe Unite, interesată să cumpere clubul Dinamo. În ultimele zile, a apărut informația că Abu Dhabi Business Development, un grup puternic de investiții din Emirate, vrea să bage bani la gruparea din Ștefan cel Mare. 

Șeicul Tahnoon Nimer, reprezentant al grupului din Abu Dhabi, a confirmat informația. El a declarat, într-un interviu la TV, că tranzacția despre care s-a vorbit în ultimele zile ar putea să se realizeze curând.

”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, a spus Tahnoon Nimer.

Etichete: mircea rednic , florin prunea , mircea rednic dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
FOTO Descoperire înfiorătoare făcută într-o școală veche din Bistrița-Năsăud, în timpul renovării

Firma care lucrează la reabilitarea clădirii în care a funcţionat vechea şcoală din comuna bistriţeană Livezile, aflată în prezent în proprietate privată, a descoperit, vineri, rămăşiţe umane în planşeul imobilului, despre care se crede că ar fi vechi de zeci de ani.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția lui David Popovici după ce a aflat că recordul mondial i-a fost doborât: ”Mâncam un burger când am aflat”

"Vi se pare normal ca un bărbat să lovească femeile cu pumnii?" Prima reacție, după scenele greu de privit de la București

Răzvan Lucescu, la negocieri! Clubul care vrea să-l ia de la PAOK și suma pentru care s-ar face mutarea

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Florin Niță are contractul pe masă! Unde va juca în sezonul următor

”Telenovela” Chipciu la FCSB s-a încheiat: ”100%”

OUT! Jucătorul care și-a dat autogol la 13 secunde de la debutul la FCSB își caută echipă

Citeşte şi

Exclusiv Veste proastă pentru Dinamo! ”Câinii” mai au de așteptat

Video Exclusiv Florin Prunea a auzit discursul lui Andrei Nicolescu și a intervenit: ”Noi nu putem să mințim oamenii”

PEROZDylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, prima apriție cu iubita. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

FILM NOWDakota Johnson, surprinsă în timp ce își schimba hainele într-o mașină. Cum a reacționat Chris Evans

L-au ”curățat” pe marele Belodedici! Vestea ”de coșmar” primită după ce a fost prins băut la volan citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep va juca la turneul din România! A primit deja wild-cardul citeşte ştirea pe ziare.com

Trucuri pentru a-ți recupera banii pe recipientele de plastic: De ce sticlele goale returnabile sunt respinse de aparat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă folosești produse de înfrumusețare expirate. Lucrurile la care să fii atent, pe lângă termen

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”