Continuă scandalul între Rednic și Prunea

Florin Prunea strânge probe pentru procesul cu Mircea Rednic: "Voi aduce martori, azi m-au vizitat nişte fani"

23.07.2019, 22:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamo şi-a ales noul antrenor, dar şefii din Ştefan cel Mare ezită să oficializeze numirea deoarece Viorel Moldovan este sub contract cu Chindia Târgovişte. Florin Prunea a preferat să nu creeze un litigiu şi a explicat de ce nu poate da mai multe detalii. 

"Nu pot să spun nimic despre interes pentru că este un antrenor sub contract, nici nu vreau să-i pronunţ numele! Sunt prieten cu el, dar nu am vorbit. Sunt amenzi mari, eu nu pot expune clubul. Mi-e greu să spun în cât timp vom numi un nou antrenor, dar la meciul cu CFR Cluj va fi staff-ul lui Eugen Neagoe," a precizat managerul general al lui Dinamo.

Florin Prunea a spus că nu crede că Neagoe va da curs altor propuneri, după ce a primit o ofertă chiar din partea viitorilor adversari

"Bine că şi-a revenit Neagoe, i-au pus un "paznic", un defibrilator. Eu sper că va alege Dinamo,în ciuda altor propuneri. În aceste luni a fost un om de caracter, nu a avut nicio replică faţă de contestatari," a venit replica lui Prunea. 

Florin Prunea nu se sperie de un proces intentat de Mircea Rednic

Războiul cu Mircea Rednic se va muta la tribunal. După ce fostul antrenor l-a anunţat că îl va da în judecată pentru atacurile lansate în direct la Digisport, Prunea a continuat cu acuzaţiile.

"Am primit azi vizita unor suporteri. Mircea Rednic este principalul instigator. Să se ducă cu cine vrea el în instanţă, voi aduce martori, nu mă sperie. E un om slab care nu are ce căuta în fotbalul românesc.

Fiica lui, Luana,  a câştigat la transferul lui Salomao sute de mii de euro. A venit mai întâi o ofertă de 500 de mii, apoi a scăzut la 250 de mii de euro. După care Rednic a început să se plângă cum că are salariul mare, trebuie să-l dăm afară! După ce a reziliat contractul, Salomao s-a dus direct acasă la Luana şi s-a transferat imediat în Arabia Saudită," a dezvăluit Florin Prunea.

Etichete: mircea rednic , florin prunea , eugen neagoe


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Spuneați că UTA e prima echipă retrogradată”. Mircea Rednic, savuros la flash-interviu: i-a pus gând rău lui Dinamo!

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a declarat Costel Gâlcă și a spus lucrurilor pe nume

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă