Florin Prunea / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Florin Prunea, vehement după FC Argeș - Dinamo. "Viciere de rezultat! Cum poți să anulezi un gol de maniera asta?"

articol scris de Digi Sport
22.01.2022, 11:02
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Dinamo a fost învinsă în etapa cu numărul a Ligii 1, 1-2, pe terenul celor de la FC Argeș.

Partida a purtat amprenta arbitrului Marcel Bârsan, care a comis o eroare uriașă în defavoarea "câinilor".

Florin Prunea, critici la adresa lui Marcel Bârsan

"Dinamo nu a meritat să piardă partida de aseară, în primul rând datorită atitudinii. Sigur, greșilele au fost fatale. Au început jocul destul de bine, după s-a echilibrat partida. Aici putem să vorbim de viciere de rezultat. A fost gol valabil, marcat în condiții regulamentare. La 1-1, meciul era altfel.

Un joc slab, se vede că ambele echipe nu sunt gata de startul competiției. Mi-a plăcut jucătorul din Franța, Ivanovski, și Buleică a fost bun. De ce a fluierat? Eu îți spun sincer că am avut impresia că fluieră și arată mijlocul terenului.

E și asistentul acolo, putea să-i spună că nu a fost nimic. E o fază simplă. Înainte de gol, la o fază din minutul 6, când e e un galben spre portocaliu. După, la faze consecutive, 3 galbene pentru Dinamo. Cum poți să anulezi un gol de maniera asta?", a spus Florin Prunea, la DigiSport Matinal.

Marcel Bîrsan, decizie controversată în meciul FC Argeș - Dinamo 2-1

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a cerut mai multă corectitudine din partea arbitrilor și a declarat că echipa lui a fost dezavantajată clar la Pitești.

În minutul 58, la scorul de 1-0 pentru FC Argeș, Cosmin Matei a reușit să înscrie pentru Dinamo, după ce a preluat mingea la marginea careului și a șutat către colțul lung.

Reușita a fost anulată pentru fault în atac. Pe reluări se poate observa că mijlocașul dinamovist nu l-a faultat pe fundașul Joao Miguel.

VIDEO Reușita lui Cosmin Matei, anulată de către arbitru

"Am avut un gol valabil, trebuie spus foarte clar acest lucru. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dar am fost în multe partide dezavantajați, iar acum am fost foarte tare dezavantajați. La 1-0, a fost un gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru, chiar nu înțeleg!

Cu toată situația grea pe care o avem în clasament, eu am încredere în Flavius Stoican și în jucători, care au avut atitudine. O să jucăm din ce în ce mai bine și o să ne rezolvăm problemele, am încredere.

Am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, de la foști arbitri, toți au spus că n-a fost nimic… un gol anulat în mod gratuit. Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe arbitru și a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci pentru ce a fluierat? Nu înțeleg.

A fost o greșeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost și tăiați de la începutul partidei, am primit niște cartonașe galbene în primele 15-20 de minute. Sunt lucruri care te taie. Probabil că nu suntem foarte iubiți de anumiți participanți la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Am fost dezavantajați clar", a spus Iuliu Mureșan, la finalul partidei de la Pitești.

Marcel Bîrsan, ‘client’ vechi pentru Dinamo. În 2021, arbitrul a mers la Poliție după un meci controversat

Marcel Bîrsan (39 de ani), de profesie jurist, este arbitru în Liga 1 din 2012, fiind în acest moment pe lista arbitrilor FIFA.

Pe 6 aprilie 2021, Marcel Bîrsan s-a dus la Poliție după ce a fost amenințat de către anumiți fani ai lui Dinamo, pentru deciziile luate în meciul CFR Cluj – Dinamo, scor 1-0.

Mai mulți agenți de poliție au patrulat în zona în care este domiciliat arbitrul bucureștean, pentru a preîntâmpina orice act de violență la adresa lui Marcel Bîrsan.   

În partida de la Cluj, Bîrsan i-a eliminat cu ușurință pe Paul Anton și Florin Bejan în minutele 31 și 37. În direct la Digi Sport, fostul arbitru international Ion Crăciunescu a criticat dur deciziile lui Marcel Bîrsan.

Etichete: liga 1 , dinamo , fc arges , florin prunea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Foto Jucătorii FCSB-ului au făcut parada modei înaintea meciului cu CFR Cluj! Cine a ”strălucit” + Mesajul lui MM Stoica

Mesajul liderului galeriei FCSB-ului înaintea duelului cu CFR Cluj. ”Asta este adevărata Steaua”

Reveniri spectaculoase la FCSB! Echipele de start alese de Charalambous și Petrescu

Citeşte şi

Zeljko Kopic, pregătit de ”meciul sezonului” pentru Dinamo! 3 fotbaliști sunt în afara lotului

Exclusiv A venit în urmă cu cinci luni în Giulești, dar Florin Prunea i-a găsit deja înlocuitor: Un jucător de 17 ani

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”