Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului / Foto: Instagram @florintanase10

Florin Tănase, la mare căutare. Unde s-ar putea transfera căpitanul celor de la FCSB

articol scris de Mihai Alecu
08.12.2021, 13:11
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Florin Tănase (26 de ani) ar putea pleca de la FCSB în această iarnă, de transferul său fiind interesate mai multe echipe.

Golgheterul celor de la FCSB și-ar putea îndeplini în sfrâșit dorința de a jucat într-un campionat din străinătate, interesul pentru el fiind din ce în ce mai accentuat.

Florin Tănase, la mare căutare

Florin Tănase este și în acest sezon unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB, iar atacantul a vorbit mereu despre dorința de a juca și în străinătate. Conform celor de la AS.ro, fotbalistul crescut la Pitești este dorit de echipe din Frața și Turcia, pe lângă interesul din Țările Arabe, anunțat de www.digisport.ro în urmă cu două zile.

Roș-albaștrii i-au stabilit prețul lui Florin Tănase. Căpitanul echipei nu va pleca pentru mai puțin de 3 milioane de euro, cât este clauza de reziliere a contractului pe care și l-a prelungit în startul acestui sezon.

Sezonul 2020/2021 a fost unul de referință pentru el. A fost cel mai bun marcator al Ligii 1, cu 25 de reușite, și o mutare în străinătate a devenit o prioritate pentru jucătorul născut la Găești. În această stagiune, căpitanul roș-albaștrilor a reușit 5 goluri și 4 pase decisive.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, potrivit Transfermarkt.

Florin Tănase, despre un posibil transfer în Emiratele Arabe Unite

După meciul cu UTA, Florin Tănase a anunțat că, deocamdată, se concentrează pe finalul de an cu FCSB, iar după sărbătorile de iarnă va lua o decizie în privința viitorul său.

Din informațiile Digi Sport, Al-Ain ar fi clubul care l-ar dori pe "decarul" de la FCSB, iar suma de 3 milioane de euro este una care le surâde celor de la Al-Ain.

Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, a spus Florin Tănase.

Galatasaray, gata să plătească două milioane de euro pentru Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului

Inevitabilul se poate întâmpla chiar în această iarnă. Presa turcă anunță că Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, l-a pus pe Florin Tănase în fruntea listei de dorințe pentru următoarea perioadă de mercato, iar actualul căpitan de la FCSB ar urma să devină starul grupării ”CimBom”.

Jurnaliștii turci susțin că Galata, clubul la care mai evoluează Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, a pregătit o ofertă de două milioane de euro în schimbul transferului lui Tănase.

La începutul acestui sezon, atacantul și-a prelungit contractul cu FCSB până în 2025, iar Gigi Becali i-a mărit salariul și i-a micșorat clauza de reziliere, de la 5 milioane de euro, la 3 milioane. Astfel, diferența dintre cerere și ofertă nu este foarte mare și, având în vedere relațiile dintre cele două cluburi, ne putem aștepta la o înțelegere între părți.

  • 5 goluri și 4 assist-uri în 15 meciuri sunt cifrele lui Florin Tănase în acest sezon la FCSB.

Etichete: franta , transfer , turcia , arabia saudita , emirate , florin tanase , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

Citeşte şi

După ce a câștigat titlul cu FCSB, Siyabonga Ngezana a spus lucrurilor pe nume: ”A fost primul șoc”

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”