Florinel Coman / Foto: Sport Pictures

Florinel Coman, față în față cu transferul carierei? "Are ofertă din Bundesliga"

articol scris de Digi Sport
27.05.2023, 11:24
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Florinel Coman (24 de ani) a fost cel mai bun jucător al celor de la FCSB în acest play-off și a semnat recent o nouă înțelegere cu gruparea roș-albastră.

Mihai Stoichiță: "Știu că Florinel Coman are o ofertă din Bundesliga!"

Gigi Becali nu vrea să renunțe la Florinel Coman, dar mijlocașul are acum o clauză de reziliere a contractului în valoare de 5 milioane de euro.

Fotbalistul are acum o ofertă din Bundesliga, a anunțat directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

"Știu că are ofertă din Bundesliga. Am atâtea cunoștințe în Germania, eu știu că are ofertă din Bundesliga. Echipa nu o știu, de ce să spun?", a spus Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

Florinel Coman a înscris 10 goluri și a oferit 11 pase decisive în cele 43 de meciuri bifate pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

Atacantul a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la FC Viitorul, actuala Farul Constanța, pentru 3 milioane de euro.

  • 43 de meciuri, 10 goluri și 11 pase decisive are Florinel Coman în acest sezon, în toate competițiile
  • 25 de ani are Florinel Coman
  • 2,5 milioane de euro e cota de piață a lui Florinel Coman

Florinel Coman, transformare totală: și-a dat tricoul jos și a arătat ”bestia” pe care o are tatuată pe spate

Galerie Foto

Florinel Coman vrea să plece de la FCSB. Simte că este "ultimul tren" pentru el

Recent, Florinel Coman, cel mai bun jucător de la FCSB în acest play-off, și-a prelungit contractul pe 4 ani și are acum o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Dorit de Gică Hagi la Farul, fotbalistul de 25 de ani are și o ofertă de la Sporting Lisabona, dar și una din Bundesliga, conform lui Mihai Stoichiță

Suma stabilită de Gigi Becali pentru vânzarea lui Florinel Coman este mult prea mare pentru campioana României, astfel că, cel mai probabil, vedeta roș-albaștrilor va pleca în străinătate.

Florinel Coman a fost cel mai scump jucător transferat de Gigi Becali. FCSB a plătit în 2,5 milioane de euro în 2017, pentru a-l aduce de la Viitorul. Ulterior, vicecampioana României a mai plătit 500.000 de euro, pentru a cumpăra și restul procentelor rămase la echipa lui Gică Hagi.

Florinel Coman a avut evoluții excelente în acest play-off: 4 goluri și 5 pase decisive, care l-au făcut cel mai bun produs de export pentru Gigi Becali în această vară.

5 milioane de euro nu este o sumă mare pentru un club cu pretenții din Vest, iar Gigi Becali așteaptă oferte. La fel și Florinel Coman, care, deși și-a prelungit recent înțelegerea, abia așteaptă să plece de la FCSB.

Fotbalistul de 25 de ani este convins că este "ultimul tren", după ce în trecut a ratat mai multe ocazii de a pleca afară. Cota lui de piață a scăzut la 2,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt, în condițiile în care în urmă cu 3 ani jucătorul valora 6 milioane de euro.

Evoluțiile din 2023 au făcut ca Florinel Coman să fie din nou cel mai râvnit jucător de la FCSB. Rămâne de văzut ce echipă va face efortul financiar de a-l cumpăra pe jucător de la Gigi Becali. 

Etichete: transfer , bundesliga , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”

Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024

Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”

Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”

Citeşte şi

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

Inter i-a fixat prețul lui Ionuț Radu: românul nu a mai apărat de jumătate de an

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”