Florinel Coman, în meciul FCSB - U Craiova 1948 / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Florinel Coman, la terapie: ”Îl ajută”. Gigi Becali a spus că "nu mai poate juca fotbal"

articol scris de Digi Sport
09.03.2022, 18:54
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Din "diamant", Florinel Coman a ajuns să fie criticat și chiar ridiculizat de Gigi Becali. În vara lui 2021, patronul de la FCSB cerea 10 milioane de euro pe mijlocașul ofensiv, însă acum a ajuns să-l critice și să spună că "nu mai poate juca fotbal".

Terapia la care apelează Florinel Coman, după ce Gigi Becali a spus că "nu mai poate juca fotbal"

Între timp, jucătorul de 23 de ani a apelat la un psiholog sportiv, denumit mental coaching, la firma fostului mijlocaș Cătălin Munteanu.

"Îl ajută mental coaching. Florinel chiar este clientul nostru și face cu noi de foarte mulți ani. Cred că pe orice jucător îl ajută mental coaching-ul, pentru că te ajută să ai mentalitate de învingător pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Ăsta este obiectivul nostru principal, să clădim mentalități de învingători la toți fotbaliștii, pentru ca, ușor-ușor, să poată să-și îndeplinească obiectivele pe care și le pune în fotbal.

Deci cred că mental coaching-ul îl ajută nu numai pe Florinel. În străinătate se face de foarte mult timp, iar noi am înființat această firmă de 5 ani. Afară, mulți jucători profesioniști au antrenorul lor personal pentru a-și antrena mintea, pentru a-și clădi mentalitatea de învingător de care are nevoie.

Sunt foarte mulți din Liga 1 și de afară care fac cu noi. Toată lumea știe de Răzvan Marin, Hanca și mulți alții și sunt foarte mulțumiți", a spus Cătălin Munteanu, în cadrul unui interviu cu reporterul Digi Sport Ștefan Drăghici.

Nu este pentru prima dată însă când Florinel Coman decide să recurgă la o astfel de soluție. În 2018, la un an de la transferul la FCSB, fotbalistul a fost ajutat de un mental coach, iar acest lucru s-a văzut atât în prestațiile foarte bune din tricoul roș-albaștrilor, dar și în cel al naționalei de tineret a României, de la EURO 2019.

Gigi Becali: "Florinel Coman nu mai poate să joace fotbal"

Pe 28 februarie, după meciul FCSB - Farul 0-2, Gigi Becali l-a făcut praf pe Florinel Coman.

”Când am spus să bată Tavi, bate Tavi. Îți dai seama cine e Coman? E cel mai mare fotbalist. Bate el, ia mingea, dă pasă la portar. Ce să faci? Coman! Păi, va mai juca Coman? Antrenează-te dacă vrei să mai joci. 

(Dacă mai are încredere în el) Nu cred. Nu mai am încredere deloc în el. Nu mai cred în el că poate ajunge fotbalist. Nu mai are forță deloc, nici plecarea de pe loc. Știi cum se uită fotbalui? Nu îl uită, dar trebuie să fie o colaborare între minte și trup. Dacă tu, în loc să antrenezi trupul...dar nu mai zic nimic, că fac iar păcate”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • 4 milioane de euro este cota actuală de piață a lui Florinel Coman, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: gigi becali , catalin munteanu , florinel munteanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

”Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo ”au luat foc” înainte de barajul cu Csikszereda!

Citeşte şi

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Anunțul făcut de Florin Tănase, după ce a fost întrebat dacă semnează cu FCSB

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”