Florinel Coman, atacantul celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Florinel Coman, sfătuit să plece de la FCSB. "Decât pe bancă, mai bine așa"

articol scris de Digi Sport
13.05.2022, 10:25
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Florinel Coman (24 de ani) nu reușește să se impună la FCSB și este sfătuit să-și încerce norocul în altă parte din sezonul viitor.

Atacantul a avut probleme cu accidentările în ultimii doi ani, iar din această cauză nu a putut evolua constant și în consecință nu a avut ritm de joc.

Varianta Farul, una care s-ar putea dovedi ideală pentru Florinel Coman

Florin Gardoș, retras recent din activitate, crede că Florinel Coman ar putea să aibă parte de o relansare a carierei daca s-ar întoarce la trupa lui Gică Hagi, acolo unde a debutat în Liga 1.

Fostul fundaș crede că răbdarea în cazul atacantului de la FCSB ar putea să facă diferența în revenirea sa ca și evoluții pe teren.

"Cu siguranță poate reveni! Accidentarea lui a fost una gravă, dar doar musculară și e clar că poate să revină. Doar că nu mai are același ritm. Nu putem vorbi de o accidentare de ligamente încrucișate cum am avut eu, în care nu există niciun fel de operație care să nu aibă efecte secundare.

El trebuie să aibă răbdare și să nu devină frustrat, dar nu e cel mai bun club unde să fii așteptat și să fie lumea înțelegătoare cu tine. Eu cred și i-o spun direct că ar fi de ajutor să meargă la Farul.

Decât să stea pe bancă la FCSB mai bine să meargă să joace. Dacă va juca meci de meci la FCSB și cu o pregătire bună, nu are cum după zece etape să nu revină la o formă bună", a spus Florin Gardoș, conform Fanatik.

Decizia celor de la FCSB legată de Florinel Coman. Când va reveni pe teren

După investigații amănunțite, s-a decis ce se va întâmpla cu fotbalistul roș-albaștrilor pe acest final de sezon.

FCSB a reintrat în lupta pentru titlu și mai are de disputat două partide, cu FC Voluntari, sâmbătă, în deplasare, pe Arena Națională și, în ultima etapă, cu CFR Cluj, acasă, la Buzău. MM Stoica (54 de ani) a anunțat că ipotetica finală pentru titlu se va disputa în afara Bucureștiului, după ce oficialii de la CSA Steaua au refuzat să ofere un răspuns cererii FCSB de a evolua în Ghencea.

Așadar, sunt șanse ca FCSB - CFR Cluj să fie un meci în care să se decidă campioana, astfel că vicecampioana Ligii 1 face tot ce se poate pentru a avea tot lotul la dispoziție.

În aceste condiții, Florinel Coman va fi, cel mai probabil, menajat la meciul cu ilfovenii, pentru a fi recuperat 100% pentru duelul cu campioana României.

FCSB, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj

La finalul jocului, antrenorul Anton Petrea (47 de ani) a explicat că Florinel Coman a fost cel care i-a cerut să-l schimbe, din cauza unor dureri.

Coman a cerut schimbare, a simțit o contractură, sper să nu fie nimic grav. L-am întrebat dacă mai poate, mi-a spus că e mai bine să iasă să nu riște ceva mai grav”, a declarat Toni Petrea.

Locul lui Florinel Coman a fost luat de Ianis Stoica, cel care, la rându-i, a fost schimbat cu Ivan Mamut în minutul 84. La doar două minute de la intrarea pe gazon, croatul a marcat unicul gol al întâlnirii.

Datorită victoriei cu Universitatea Craiova, FCSB a revenit la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, care a învins-o pe FC Argeș în această rundă, 6-0.

Etapa viitoare, FCSB joacă împotriva lui FC Voluntari, în timp ce echipa lui Dan Petrescu primește vizita Universității Craiova. În runda a 10-a, primele două clasate vor juca meciul direct.

Etichete: transfer , florin gardos , fcsb , florinel coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

A semnat cu Rapid după un transfer de 700.000 de euro, dar nu e sigur că va juca în Giulești sezonul viitor

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

Chelsea, ofertă ”de pe altă lume” pentru Victor Osimhen. Romelu Lukaku, inclus în afacere

Citeşte şi

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

A refuzat-o în 2022 pe FCSB și rămâne ferm în decizia luată: ”Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Compagno!”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Simona Halep iubește din nou! Chiar de Paște a venit dovada că în viața sa e un nou bărbat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”