George Merloi / Foto: sport Pictures

Fost fotbalist la FCSB, implicat într-un accident rutier duminică noapte. Trei persoane au ajuns la spital

articol scris de Digi Sport
25.07.2022, 09:44
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

George Merloi (22 de ani), fostul mijlocaș ofensiv al celor de la FCSB, actualmente legitimat la FC Voluntari, a fost implicat duminică noapte într-un accident rutier pe străzile Bucureștiului.

Fost fotbalist la FCSB, implicat într-un accident rutier duminică noapte. Trei persoane au ajuns la spital

Impactul s-a produs pe strada Liviu Rebreanu iar în urma accidentului trei persoane au ajuns la spital.

Merloi, care a fost rezervă în meciul FC Voluntari – FC Botoșani 0-1, fiind folosit abia pe final, minutul 85, când l-a înlocuit pe Florea, a fost controlat cu aparatul etilotest care a arătat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul a fost unul serios, susțin cei de la prosport.ro, fiind implicate patru autoturisme. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar trei persoane au avut nevoie de spitalizare. Carambolul a făcut ca multă lume, aflată în zonă, să se adune la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor.

VIDEO cu rezumatul partidei Voluntari - Botoșani 0-1

Liviu Ciobotariu surprinde după Voluntari - Botoșani 0-1: "Conducerea ar trebui să înțeleagă"

"A fost echilibrat, nici noi nu ne-am creat situații, poate în repriza a doua, nici adversarul. Am primit un gol pe o fază fixă și nu aveam, pentru că avem talie, suntem echipă puternică la faze fixe, atât defensiv, cât și ofensiv.

Chiar mă uitam că, în afară de Șeroni și Dican, restul au talie mică, deci trebuia să fim mult mai atenți. Păcat de efort, pentru că în a doua repriză am avut ceva situații.

Am avut ocazia lui Fulop, nu a fost inspirat, a decis greșit să dea scăriță, la 0-0. Putea să dea în forță sau sa paseze la Florea. Dar asta este, e început de campionat", a spus Liviu Ciobotariu.

"Sunt dezamăgit pentru că puteam scoate un egal, era echitabil. Ce am luat la Petrolul am vândut astăzi. Îi felicit, joacă un fotbal frumos, dar noi i-am blocat, nu și-au creat situații de a marca, doar vreo două șuturi de la distanță și atât.

Dar o fază fixă a făcut diferența. Noi am avut primii situația de a marca. Marcelo, dacă prelua bine, scăpa singur cu portarul, Florică a avut situație bună, apoi Răduț de pe 16 metri. Deci ne-am creat 3-4 situații, n-a fost de ajuns", a precizat Ciobotariu.

Chiar dacă FC Voluntari a fost surpriza plăcută în sezonul trecut, când a terminat pe 4 și a jucat finala Cupei, Ciobotariu nu mai este atât de optimist în această stagiune.

"Chiar dacă am pierdut azi, vom fi o echipă puternică. Eu am spus că obiectivul nostru realist e de a ne menține în prima ligă, pentru că ce a fost a trecut.

Se poate întâmpla același lucru, dar trebuie să avem evoluțiile din sezonul trecut. Nu putem trăi din amintiri, că am terminat pe locul 4 și că am jucat finala Cupei.

Nu ne așterne nimeni un covor roșu, cu petale de flori și să spună: 'treceți voi, că sunteți FC Voluntari'. În mod normal, conducerea ar trebui să înțeleagă.

Ce ne dorim noi e ceva, dar ce putem realiza este obiectivul. Noi am vrea să nu avem probleme la ceea ce înseamnă barajul, acesta e obiectivul realist", a spus Ciobotariu.

Etichete: liviu ciobotariu , george merloi , merloi voluntari , merloi accident


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiica lui George Copos, performanță de excepție la Linz, în Austria. ” E un fenomen”

Cinci locuri în Champions League pentru Germania, pentru sezonul 2024/2025

Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?

A ieșit din fotbal și i-a ”explodat” averea! Fostului conducător de la Dinamo îi priește în afaceri

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZ"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”