Fotbaliștii FCSB-ului, după meciul cu FCU Craiova / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Fostul mare internațional care e sigur că FCSB nu va lua titlul. ”Îl bag pentru că-mi place frizura lui? E jucăria lui”

articol scris de Digi Sport
14.11.2023, 22:53
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

FCSB este lider în SuperLiga după 16 etape, cu 34 de puncte, trei peste CFR Cluj și patru peste Rapid, și speră ca în acest sezon să spargă gheața din ultimii ani și să mai adauge un titlu la vitrina cu trofee a clubului.

Gigi Becali (65 de ani) este foarte convins că roș-albaștrii vor lua eventul chiar în vara viitoare și tocmai de aceea vrea să facă cel puțin două transferuri în perioada de mercato a iernii.

Optimismul vicecampioanei nu este susținut de toată lumea. Spre exemplu, Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul celor de la Oțelul, este aproape convins că altă echipă se va încununa cu laurii la finalul acestui sezon.

Dorinel Munteanu: ”Ce antrenezi, cum vezi forma jucătorului?”

”Munti” a spus foarte clar că FCSB va pierde fotoliul de lider tocmai din cauza imixtiunii patronului.

”E prea devreme să spunem că FCSB e campioană. Nu cred că o astfel de echipă se va impune. Se vorbește foarte mult acolo de implicarea patronului. E jucăria lui, dar eu nu cred că va câștiga o echipă condusă de patron.

Nu cred că un succes va veni cu o persoană care e în afara fenomenului, care nu e în mintea antrenorului. Un meci, două poate funcționează această strategie, dar nu la nivel mai lung.

Ce antrenezi, cum vezi forma jucătorului? Îl bag pentru că-mi place frizura lui? Un antrenor trebuie să știe, la el și la schimbări, antrenorul simte unde e slăbiciunea, nu altcineva”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică, găzduită de emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

A refuzat 30.000 de euro pe lună la FCSB, iar acum a spus totul despre oferta lui Gigi Becali

În altă ordine de idei, Bogdan Stancu (36 de ani) a fost la un pas de revenirea la FCSB, iar Gigi Becali (65 de ani) era dispus să îi ofere fostului atacant un salariu important pentru fotbalul românesc.

Asta s-a întâmplat la jumătatea anului 2021, atunci când Gigi Becali anunța că îl dorește pe Bogdan Stancu, fotbalist care a mai evoluat pentru FCSB în perioada 2008 - 2011.

Bogdan Stancu a vorbit deschis despre oferta primită din partea lui Gigi Becali și a explicat de ce nu a mai ajuns la FCSB în urmă cu doi ani. Fostul fotbalist a semnat la acea vreme cu formația Eyupspor, pentru care a evoluat până în luna martie a anului 2022.

"Nu regret acea decizie, pentru că eu sunt un om de cuvânt și înainte să mă contacteze domnul Becali eu vorbisem cu cei din Turcia și îmi dădusem acordul ca eu să merg acolo.

Domnul Becali a înțeles situația, plus că i-am promis că nu aș mai merge la altă echipă din Romania în afară de Steaua (n.r. FCSB)!", a spus Bogdan Stancu, pentru Digisport.ro.

Ce salariu îi oferea Gigi Becali lui Bogdan Stancu la FCSB

Gigi Becali îi propusese un salariu imens pentru nivelul Ligii 1. Patronul clubului ”roș-albastru” a dezvăluit că era gata să-i ofere lui Bogdan Stancu 30.000 de euro pe lună. 

Afaceristul recunoscuse însă, după ultima discuție purtată cu Bogdan Stancu, că șansele ca atacantul să vină la FCSB s-au redus semnificativ.

Cu Bogdan Stancu uite acum am vorbit, m-a sunat el, avea o datorie să mă sune, să-mi spună. I-am mărit oferta, i-am dat 30.000. Pe 15 se întâmplă alegerile la turci. Dar el crede că va rămâne acolo, probabil are ceva informații. Mi-a spus că în procent mare rămâne în Turcia, dar cine știe?

Acolo îi dă salariu 450.000, dar nu-i vorba doar despre bani, ci despre cuvânt, că i-a dat cuvântul unui bașkan cu care a câștigat el vreo 4 milioane de euro în Turcia. Eu îl aștept până pe 15.

Pe Bogdan îl aștept oricât. El mi-a spus 'Nea Gigi, un singur lucru să știi, eu nu trădez Steaua (n.r. FCSB) și voi juca în România doar la Steaua (n.r. FCSB)'!”, spunea Gigi Becali, în anul 2021, la Fotbal Club.

Etichete: dorinel munteanu , gigi becali , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”

Lecție de curaj oferită de un copil de 14 ani din Sibiu. Băiatul, cu mâna în ghips, și-a salvat prietenul de la înec.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat

Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

Live Text Slovenia - Danemarca 0-1, ACUM. GOOOL! Eriksen deschide scorul. Încă o ocazie ratată de nordic

Exclusiv ”Este top”. Jucătorul român evidențiat înaintea meciului cu Ucraina

Edi Iordănescu a numit cei mai importanți jucători din tabăra Ucrainei, înaintea debutului la EURO 2024

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ce achiziții a făcut Gigi Becali și a tras concluzia: ”Le lipsește un astfel de jucător”

Exclusiv Gigi Becali, gata să încaseze 1.000.000€: ”Vă spun ca să știți”

PEROZ"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOWBlonda despre care Kevin Costner spune că e o "frumusețe incontestabilă" și "o mare actriță". Cum i-a întors ea complimentele

Cât valorează marca Fotbal Club Dinamo? Exemplul celor de la Rapid, folosit de rivali: incursiune în actele secrete citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronaldinho se dezice de Brazilia: "Oameni buni, m-am săturat!" citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”