Gigi Becali și Bogdan Rusu / Foto: Captură Digi Sport

Fotbalistul dat afară de la FCSB printr-un mesaj are 5 goluri marcate în 2023: ”S-a văzut diferența”

articol scris de Digi Sport
20.03.2023, 19:12
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

FCSB a plătit 250.000 de euro în vara anului 2022 pentru transferul lui Bogdan Rusu (32 de ani) de la CS Mioveni, iar în ianuarie 2023 l-a trimis gratis înapoi la gruparea argeșeană.

Atacantul a bifat doar 13 apariții în tricoul vicecampioanei României și nu a reușit niciun gol, iar în iarnă a fost anunțat că nu mai face parte din planurile roș-albaștrilor printr-un mesaj pe WhatsApp. Totuși, revenirea la CS Mioveni a fost de bun augur pentru Bogdan Rusu, care a înscris de 5 ori în 2023 și e principalul marcator al echipei aflate pe ultimul loc în acest moment în Liga 1.

  • 400 de mii de euro este cota de piață a lui Bogdan Rusu, potrivit Transfermarkt.

Bogdan Rusu, despre perioada petrecută la FCSB: ”Nu a depins de mine!”

În cadrul unui interviu acordat site-ului LPF, Rusu a fost chestionat în legătură cu perioada petrecută la FCSB și ”renașterea” sa odată cu întoarcerea la Mioveni.

Nu știu să răspund rapid la această întrebare. Eu știu doar cum m-am simțit mereu, în vestiar și pe teren. Probabil încrederea acordată contează acum, poate dacă jucam și la FCSB mai mult de o repriză, reușeam mai multe.

Dar asta nu a depins de mine! Nici nu vreau să mai vorbesc despre acea perioadă. Este o perioadă peste care am trecut cu bine. Și s-a văzut diferența, aici am dat goluri, acolo nu”, a spus Rusu.

La CS Mioveni, Bogdan Rusu are din nou ocazia de a lucra cu Nicolae Dică, antrenorul pe care l-a avut și la FCSB.

E un deja – vu. Ceea ce a fost la FCSB se întâmplă și la Mioveni. Chiar dacă acolo erau pretenții mari, el cere aceleași lucruri și aici, nu face diferențe. Are aceelași principii, aceeași exigență, nu a ținut cont că a venit la ultima clasată.

Este un om ambițios și nu îi place să piardă. Suntem cam la fel, din punctul ăsta de vedere, nici mie nu îmi place să pierd, nici măcar la miuța aceea pe care o facem noi, la antrenamente. E clar că, dacă va reuși să salveze echipa, nimeni nu se va îndoi că e un antrenor foarte bun”, a mai declarat Bogdan Rusu.

Bogdan Rusu: "Nu am venit la FCSB pentru bani"

"Am zis că, decât să merg la echipa a doua, să stau să iau banii până în vară, mai bine plec. Am muncit din greu să ajung aici, nu vreau să stric totul pentru bani.

Mi-au zis să mă prezint la vizita medicală pe 16 ianuarie și după la antrenamentele echipei secunde. Da, pe WhatsApp, am primit un mesaj. Nu mai are rost să spun de la cine... cineva din conducere.

Eu nu am nimic ce să le reproșez. Din punct de vedere fotbalistic, se întâmplă. Nu pot să zic eu dacă mi-au dat destule șanse. Antrenorii de acolo știu ce a fost cel mai bine pentru echipă.

Nu pot să zic că nu m-am gândit la așa ceva (n.r. - la scenariul în care nu o să impresioneze rapid și va fi pus pe lista plecărilor)Am ales FCSB că e FCSB. Puteam să aleg oricare altă echipă, dar cu gândul asta m-am dus, nu pentru bani.

Vedem ce ne rezervă viitorul, eu îmi doresc să joc până în vară. Nu mi se pare nivelul foarte ridicat, până la urmă campionatul de la noi poate să aducă rezultate surprinzătoare. E normal să fie echipele mai bune la FCSB, CFR, dar cred că aș fi făcut față", a spus Bogdan Rusu, la Liga Digi Sport, la începutul anului.

Etichete: bogdan rusu , bogdan rusu fcsb , atacant cs mioveni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Real Madrid a pierdut locul 1! Liverpool, noua favorită la transferul așteptat pe Bernabeu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Pep Guardiola nu a ezitat nicio secundă, după ce a fost trecut pe lista lui Bayern

Plecat de la FCSB, Ianis Stoica a anunțat echipa la care va juca în sezonul următor

Oficial Chelsea ”a demis” un antrenor în Premier League: OUT după 5 ani!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”