Alexandru Stan / Foto: Instagram-alexandruustan9

Fotbalistul din SuperLiga, care a jucat doar 100 de minute, dar i-a crescut cota cu 125%

articol scris de Digi Sport
29.12.2023, 08:28
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Alexandru Stan (18 ani) a semnat cu Rapid în vara acestui an, dar de atunci a avut prezențe sporadice în tricoul alb-vișiniu.

Cota lui Alexandru Stan a crescut simțitor de la 25.000 la 150.000 fără să evolueze prea mult

Concret, atacantul a evoluat doar în trei partide din acest sezon din SuperLiga, doar într-un meci titular, cu UTA, la Arad, scor 2-2, și a adunat în total 101 minute. Chiar și în aceste condiții, cota fotbalistului a crescut simțițor. Dacă în martie 2023 era cotat la 25.000 de euro, în prezent cota acestui fotbalist este de 150.000 de euro, conform datelor furnizate de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Stan nu a primit multe șanse de a evolua pentru gruparea antrenată de Cristiano Bergodi nici după ce a apărut problema cu atacanții. În lipsa lui Albion Rrahmani (23 de ani), care s-a accidentat, oficialii clubului au apelat la un transfer surprinzător, Juvhel Tsoumou (33 de ani). Congolezul, ajuns în Giulești la începutul lunii noiembrie, a fost îndepărtat din lot pe 27 decembrie.

În plus, conducerea celor de la Rapid a bifat deja transferurile atacanților Florent Hasani și Borisav Burmaz, astfel că șansele ca Stan să mai primească vreo șansă par tot mai mici, asta în condițiile în care echipa nu mai este nici în Cupa României.

Pentru ce posturi au fost aduși Krasniqi, Hasani și Burmaz la Rapid. Cum ar arăta echipa cu ei pe teren

Borisav Burmaz (22 de ani) și Florent Hasani (26 de ani) au semnat deja, iar în cazul lui Ermal Krasniqi (25 de ani) Rapid și CFR Cluj urmează să parafeze actele până la Revelion.

Victor Angelescu, unul dintre cei doi acționari ai Rapidului a explicat la emisiunea Fotbal Club ce posturi acoperă cei trei fotbaliști.

Krasniqi poate să joace oriunde în bandă din punctul de vedere al antrenorului nostru. Va juca ori bandă stângă, ori bandă dreaptă. Poate să joace el bandă dreaptă și Petrila bandă stânga.

L-am transferat și pe Burmaz, care este număr 9 și îl avem și pe Soni. Avem trei vârfuri (n.r. Rrahmani va începe și el pregătirile cu echipa).

Soni a venit după 9 luni în care nu a jucat și a trecut și peste o accidentare mai gravă. Va prinde pregătirea cu noi și fiecare va avea șansa lui.

Hasani joacă număr 10 sau bandă dreapta. Prima lui poziție este de număr 10. Nu pot eu să spun unde va juca. Asta va decide antrenorul. Dar ce pot să vă spun e că principala lui poziție, ne-a spus și el, este cea de număr 10.”, a explicat Victor Angelescu.

Cum ar putea arăta echipa Rapidului cu cei trei jucători noi pe teren

Moldovan - Braun, Săpunaru, Iacob, Borza - Papeau (Oaidă), Hasani, Emmers - Krasniqi (Petrila), Burmaz (Rrahmani), Funcho (Hasani, Krasniqi, Papeau).

Rezerve: Drăghia, I. Cristea, Dr. Grigore, Onea, Kait, Albu, Alex Ioniță, El Shawi, Pănoiu, Cîrjan, Soni.

VIDEO cu Victor Angelescu despre noile transferuri de la Rapid

Etichete: transferuri rapid , cristiano bergodi , alexandru stan , alexandru stan rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali pregătește primul transfer la FCSB

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Video Un copil s-a dus ”glonț” la Florinel Coman, iar gestul ”perlei” FCSB-ului i-a adus o ”avalanșă” de critici

Video FCSB - CFR Cluj 0-1. Foarfeca lui Otele a decis meciul la care "roș-albaștrii" au fost încoronați campioni

Citeşte şi

Noul director sportiv de la Rapid anunță transferuri în Giulești

Anunțul lui Mihai Rotaru despre transferurile lui Gâlcă. Strategii diferite FCSB - Universitatea Craiova - Rapid

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Varga anunță transferuri pe bandă rulantă și o echipă stelară! I-a transmis lui Gigi Becali că a început „războiul” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”