Fotbaliștii celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Fotbalistul remarcat de Ilie Dumitrescu în FCSB - Rapid 2-2: ”Foarte bun, un punct de sprijin!”

articol scris de Digi Sport
21.04.2024, 11:20
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

FCSB a remizat împotriva celor de la Rapid, scor 2-2, în cadrul unui meci din etape cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii României. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Elias Charalambous a păstrat distanța de 13 puncte față de Farul Constanța, în timp ce Rapid a rămas pe locu 5, cu 29 de puncte.

Pentru FCSB au punctat Darius Olaru și Alexandru Băluță, în timp ce golurile giuleștenilor au fost marcate de Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani.

Alexandru Băluță l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu în FCSB - Rapid 2-2

Alexandru Băluță a început meciul pe banca de rezerve, dar a fost introdus în startul reprizei secunde, în locul lui David Miculescu. Atacantul schimbat la pauză nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali, care a avut un discurs dur la adresa sa.

În cele din urmă, Băluță a intrat foarte bine în meci, iar atacantul sosit în vara anului 2023 la FCSB a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă în minutul 57 al partidei. Risto Radunovic a fost cel care i-a pasat decisiv.

La finalul partidei, Ilie Dumitrescu a analizat jocul celor două rivale, iar expertul Digi Sport a avut cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru Băluță. Fostul mare internațional a afirmat că atacantul trimis pe teren după pauză a fost singurul din compartimentul ofensiv care a reușit să fie periculos.

”Au fost momente foarte bune de joc. Prima repriză a fost a FCSB-ului, cu Coman acolo în față, apoi a fost Olaru care a marcat primul gol. Apoi au fost 15 minute în care Rapid a controlat jocul și a marcat două goluri. Chiar să putea să profite și mai mult în acele momente și să facă 3-1.

După aia, FCSB a mutat foarte bine la pauză, cu Băluță, o mutare foarte bună. Un jucător foarte bun, un punct de sprijin, o mobilitate mai bună între linii. A adus un plus pe faza pe atac. Singurul care a reușit să facă ceva acolo în față.

Până la urmă a fost un rezultat echitabil și un rezultat care îi păstrează FCSB-ului acest avantaj mare pe care îl are în fața ocupantei locului doi”, a afirmat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - Rapid 2-2

Alexandru Băluță, după FCSB - Rapid 2-2: ”Am arătat ca o campioană”

La flash-interviu, Alexandru Băluță s-a declarat deranjat de faptul că FCSB nu a reușit să câștige toate cele 3 puncte și a transmis că jucătorii roș-albaștrilor nu vor sărbători titlul până când nu vor fi campioni matematic.

Până la urmă am reușit să facem egal, era păcat să pierdem în fața suporterilor care au venit să ne susțină. În repriza a doua puteam să câștigăm, am avut mai multe ocazii. Mă bucur că am revenit și că am făcut-o cu gol. Așteptam cu nerăbdare să-mi ajut colegii.

Ne deranjează (n.r.- că nu au câștigat), lumea aștepta o victorie, ne simțeam datori, dar și ei au făcut un joc destul de bun. Mereu le iese împotriva noastră. Mai avem un pas către titlu și ăsta e cel mai important lucru.

Am început foarte bine jocul, am înscris destul de repede, dar din păcate am făcut anumite greșeli, ei au profitat și ne-au taxat la singurele ocazii pe care le-au avut. Am arătat ca o campioană, trebuie să fim serioși în continuare. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu suntem campioni matematic”, a spus Băluță.

Etichete: ilie dumitrescu , alexandru baluta , fcsb - rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”