Ulrich Meleke, într-un meci Universitatea Craiova - FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Fotbalistul ”suflat” FCSB-ului de CFR va pleca de la Cluj fără să joace niciun minut! Anunțul ardelenilor

articol scris de Digi Sport
02.09.2021, 17:48
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Ulrich Meleke, fotbalist adus de CFR Cluj de la FC Botoșani în vară, în mandatu lui Marius Șumudică, nu va fi păstrat în lot de Dan Petrescu.

În cadrul unei conferința de presă susținute joi, Marius Bilașco a anunțat că stoperul care a fost dorit în această perioadă de mercato și de Gigi Becali la FCSB, va pleca sub formă de împrumut la o altă grupare din Liga 1.

Ulrich Meleke nici n-a debutat, dar va pleca de la CFR Cluj

Singurul jucător care e posibil să plece, cu care s-a ajuns la un acord, este Meleke, care va merge sub formă de împrumut la o echipă din Liga 1”, a declarat Marius Bilașco.

Ulrich Meleke a fost adus de la FC Botoșani în schimbul a 250.000 de euro, sumă pe care, inițial, Valeriu Iftime nici nu se gândea să o accepte, însă ulterior a fost înduplecat de rugămințile jucătorului

Stoperul ivorian a ținut cu tot dinadinsul să meargă în Gruia, acolo, unde, n-a primit nicio șansă. Ulrich Meleke nu a fost inclus în lotul CFR-ului în acest sezon la niciun meci.

Alți cinci jucători, pe picior de plecare

În următoarea perioadă, de la CFR Cluj există șansa să plece și alți jucători, Giedrius Arlauskis, Iasmin Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana și Alex Chipciu.

În cadrul aceleiași conferințe de presă, Dan Petrescu a vorbit despre situația lotului de la CFR Cluj, anunțând că este pus în situația de a renunța la anumiți jucători, cel puțin pentru lista UEFA.

Eu nu am renunțat la nimeni. În momentul de față Dan Petrescu trebuie să decidă un lot de 23 de jucători pe care să-l trimitem la UEFA astăzi, până la ora 12 noaptea. 21 de jucător de câmp și doi portari. Din păcate, nu putem să punem mai mulți jucători.

Nu am decis 100% încă, vreau să văd antrenamentul de azi și o să iau o decizie. În momentul în care veți vedea lista definitivă, puteți să mă întrebați”, a recunoscut Dan Petrescu.

Etichete: dan petrescu , marius bilasco , ulrich meleke


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Video Dan Petrescu joacă tare cu Ioan Varga. ”Trebuie să fiu eu puternic”. Condiția pe care vrea s-o impună la CFR Cluj

Posibilii adversari pentru CFR Cluj în preliminariile Conference League, după ce a terminat pe 2 în SuperLiga

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian