Florin Tănase, jucătorul celor de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Gabi Balint apreciază curajul lui Florin Tănase. ”Are personalitate. E jucătorul de care depinde FCSB”

articol scris de Digi Sport
20.07.2022, 17:45
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Florin Tănase (27 de ani) a surprins multă lume, după remiza celor de la FCSB cu U Cluj 1-1, când a spus că lotul roș-albaștrilor nu este chiar atât de valoros, cum pare din exterior. 

Gabi Balint apreciază curajul lui Florin Tănase. ”Are personalitate. N-a dat din casă. E jucătorul de care depinde FCSB”

  • Saburtalo-FCSB este programat joi, de la 19:00, în preliminariile Conference League. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Abonaţii Digi Mobil vor putea viziona partida în Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro.
  • Rapid-FCSB este programat duminică, de la 21:30, pe Stadionul Giuleşti. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Abonaţii Digi Mobil vor putea viziona partida în Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro.

Căpitanul roș-albaștrilor a fost luat în colimator de către Gigi Becali (64 de ani) și de către MM Stoica (57 de ani), oficialii vicecampioanei României, dar Gabi Balint (59 de ani) este de partea fotbalistului. 

”El are deja ani buni acolo, nu a câștigat niciun titlu, nu a reușit nici să se transfere, deși își dorește. A câștigat de două ori titlul de golgheter și tot nu și-a găsit echipă. Are vechime, are valoare, dar are și personalitate.

Nu a dat din casă, cum a fost certat, asta e părea lui. A spus: ’avem nevoie de jucători, de un lot mai bun’.

Ar merita să plece sau merita de mult dar este jucătorul de care depinde FCSB. S-a văzut și acum. Nu numai că a marcat, dar tot el a scos și penalty, toate din prima etapă”, a spus Balint, prezent în emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Florin Tănase, supărat după FCSB - U Cluj: ”Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat”

La final, Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, s-a arătat dezamăgit de jocul prestat de vicecampioana Superligii și a făcut referire și la lotul ”subțire” din punct de vedere numeric al roș-albaștrilor, mult lăudat de oamenii de fotbal din România.

Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva șanse de a înscrie. Trebuia să pasăm mai mult, nu am reușit și am făcut acest egal. Au jucători cu experiență, nu ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă. Au făcut un joc bun, felicitări lor, antrenorului.

E primul meci, nu putem să tragem concluzii. Când luăm gol, poate greșim și noi sus. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat. Șerban e un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaș la începutul meciului, apoi a fost mai reținut. Ne apucăm acum să criticăm jucătorii?

Am așteptat cu emoții (n.r.- deciziile VAR), altfel nu ai cum. Poate că am avut și penalty, dar noi trebuia să jucăm mai bine. Probabil și lotul nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: `Domne, lotul, lotul!` Dar avem și copii. `Avem cel mai bun lot`. De unde? Suntem puțini! Dacă vom juca la fel ca în seara asta (n.r.- în Conference League), nu vom avea nicio șansă”, a declarat Florin Tănase.

Gigi Becali confirmă plecarea lui Florin Tănase de la FCSB! Ce sumă încasează roș-albaștrii

Gigi Becali a anunțat după meci că vrea să scape de Florin Tănase și, implicit, de plata salariului său uriaș, de 30.000 de euro lunar. La câteva zile de la remiza de pe Arena Națională, Gigi Becali a confirmat plecarea căpitanului de la FCSB.

Se pare că acesta va juca în China în acest sezon, la Shanghai Port. Patronul de la FCSB spune că Florin Tănase va fi cedat în următoarele zile pentru trei milioane de euro, iar mutarea are șanse destul de mici să pice.

Cred că o să plece, nu știu. În 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Când e, e ca și gata. Acum spun că 90%, dar 10% nu se știe”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Etichete: gabi balint , florin tanase , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Începe ”revoluția”! Primele transferuri pregătite de Neil Lennon la Rapid

Exclusiv Răzvan Lucescu a așteptat 24 de ore, apoi a trecut la acuzații grave: "A făcut tot ce a putut să nu câștigăm!"

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Citeşte şi

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

Exclusiv Gigi Becali insistă pentru Alexandru Chipciu! Al doilea fotbalist pe care-l vrea neapărat la FCSB

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Imagini cu noul antrenor al Rapidului beat mort: ”Poate îi cam place șprițul...” VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”